Pluspunten
Goede prijs en duidelijke website welke ook bij een zoekmachine vlug naar boven komt. Direct een terugkoppeling bij het plaatsen van een bestelling en link bij het uitsturen van de bestelling
Verbeterpuntenmomenteel niet van toepassing
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Superservice! Goede website alles duidelijk
Pluspunten
Er wordt snel gereageerd en antwoord gegeven op vragen. Ik had helaas een slecht apparaat getroffen, maar dat kon ik kostenloos retourneren. Ik kreeg er een nieuwe voor terug.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Extreem service gericht. Ook 's avonds vrijwel direct antwoord op per email gestelde vragen. Ook de snelheid van levering is perfect. Gewoon geweldig!
VerbeterpuntenIk zou het werkelijk niet weten.
Pluspunten
Antwoorden op mail
VerbeterpuntenBesteld vrijdagavond laat 8/2 Op woensdagavond nog niet geleverd 13/2,dit was anders gemeld: levering op 11 of 12/2
Goedemorgen heer Debreuck, Dank u wel voor het beoordelen van onze shop. Uiteraard vinden we het ook heel vervelend dat uw bestelling nog niet is afgeleverd. We hebben daarin echter ook te maken met de vervoerder en de landelijke staking in Belgie, waardoor pakketten met vertraging geleverd kunnen worden. Onze excuses hiervoor. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering. Belde mij snel vanwege vergeten huisnummer.Prima.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
bestel een ontvanger , na zelfbellen is deze niet meer leverbaar, mogen we een ander sturen ,ja dat mag . .heb die binnen maar nu nog een factuur voor deze ontvanger ivm garantie zou wel lekker zijn.
Goedenavond heer Nielen, Dank u wel voor het beoordelen van onze shop. En nogmaals onze excuses voor het ontstane misverstand. We meenden dat we u -na overleg met u- een passende oplossing hadden geboden in de vorm van een betere, nieuwere en duurdere ontvanger. Op onze kosten. Dat lezen we echter niet terug in uw beoordeling. Jammer. Uw garantie voor uw bestelde ontvanger is ook van toepassing op de geleverde ontvanger. Beide zijn immers van hetzelfde merk. We zullen u voor de volledigheid een aangepaste factuur mailen, geen probleem. We wensen u veel kijkplezier met uw nieuwe ontvanger. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Super snel en goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed en een van de goedkopere satellietshops. Ook specs goed te vinden.
VerbeterpuntenVinden /verwijzen software update
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering.
Bij afhalen is het bedrijf bijna niet te vinden.
Pluspunten
Goede service. snelle levering naar Duitsland.
Pluspunten
PERFETTO
VerbeterpuntenPERFETTA COSI
Pluspunten
Voor mij was alles prima in orde
Pluspunten
Uitgebreide keuze , grote stock , snelle levering
Pluspunten
Schnelle Antwoord op mijn vragen gekregen. Ook de levering ging snel. Goed verpakt en geen beschadigingen.
VerbeterpuntenVoor zover niets te bemengelen.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen , snelle verzending en snelle levering , top .
Verbeterpuntendecoder werkt wat moeilijker met de TV Vlaanderen kaart
Laagraven 5 D II
3439LG Nieuwegein
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.