Pluspunten
Geleverde artikelen boven verwachting goed van kwaliteit. Goede communicatie en informatie per email
VerbeterpuntenAls een artikel via GLS verstuurd is dan ook even in het account van de klant vermelden met Track&Trace
Pluspunten
snelle levering, goede ondersteuning per telefoon en goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
Pluspunten
Verbeterpuntentrack & trace code niet ontvangen
Pluspunten
Correctie levering en afhandeling
Pluspunten
snelle levering en goed overzicht van de website
Pluspunten
Uitstekend kan niet beter
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Snel en denken mee klantvriendelijk
VerbeterpuntenIk ben uiteindelijk heel goed geholpen, alleen duurde het even voordat de service voor de klant er was. Het eerste antwoord was het kan niet, er werd niet doorgevraagd. Uiteindelijk nadat mijn verhaal duidelijk was ben ik verder heel vriendelijk geholpen. Ik wacht nu nog op m’n pakketje hoop dat dit ook snel zal zijn.
Pluspunten
Ook bij niet kunnen leveren snel je geld terug.de rest snel ontvangen en in gebruik.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Thank you great service and a quick delivery time to France
VerbeterpuntenPerfect
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen handleiding/instructies beschikbaar. Mijn mono block werkt nog steeds niet op Hotbird 13B (BVN). Alleen op Astra 1 ontvangst. Heeft mij al een halve dag (ergernis) gekost.
Goedemorgen heer Guillaume, Maakt u bij het uitrichten ook gebruik van een satmeter? Indien u wel de Astra 1 al gevonden heeft, is het -normaliter- enkel een kwestie van de LNB kantelen naar boven of beneden. Dit is mede afhankelijk van welk 'pootje' u heeft bevestigd in de houder. Indien dit het 'linkerpootje' van de LNB is, dus de HotBird, dient de LNB enkele graden naar beneden gekanteld te worden. Bij bevestiging om het 'rechterpootje', dus de Astra 1, dient de LNB enkele graden naar boven gekanteld te worden. Hopelijk kunt u hier verder mee komen. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
had mijn adres vergeten in te vullen bij aan melden registratie, kreeg hier over een melding van hun .
Pluspunten
bij dat ik u heb leren kennen
Pluspunten
Snelle levering vanuit Nederland naar Ierland. Zeer behulpzaam bij installatie probleem van de schotel. Mails werden binnen het uur beantwoord. Zeer goede dienstverlening.
Pluspunten
Zeer vlugge korrekte levering
Pluspunten
Klantvriendelijk, deskundig, zeer behulpzaam bij installatie via telefoon
Verbeterpuntenaandacht voor handleidingen/instructies, desnoods verwijzen naar links op internet waar deze of meer informatie te verkrijgen is.
Pluspunten
Snelle service en duidelijke site
Laagraven 5 D II
3439LG Nieuwegein
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.