Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles perfect
Pluspunten
Verbeterpuntentrack & trace via email beschikbaar maken
Pluspunten
Positieve punten over dit bedrijf: GEEN
VerbeterpuntenGeen toestellen verkopen die niet bruikbaar zijn zoals HMP-Combo DVDB T2/C Hybrid USB TUNER. Dit is geen plug-en-play toestel, daar hoort een in installatie-CD bij, waar ook de drivers opstaan. Zoals elk van dat soort toestellen die te koop zijn.
Goedemiddag, Voor de Plug & Play tuner is geen installatiesoftware nodig; dit is enkel de tuner plaatsen op de juiste poort en deze zal herkend dienen te worden door de ontvanger. Aanvullende software installeren is dus niet nodig. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Centraal dichtbij
VerbeterpuntenIk vind het goed zo
Bij de levering heb ik vastgesteld dat twee van de drie bestelde produkten zonder mij te verwittigen of te vragen veranderd waren. Geen antwoord op mijn verzoeken.
Goedemiddag heer Pieters, We hebben de communicatie met u er op nagekeken en behoudens uw bestelling van 5-9-2018 kunnen wij geen andere mails van u terugvinden. U geeft aan dat 2 van de 3 bestelde artikelen niet overeenkomen met uw bestelling. Kunt u aangeven om welke artikelen dit dan gaat? Dan gaan we dat voor u uitzoeken en komen we er bij u op terug. Dank u wel en onze excuses voor het ontstane ongemak. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
perfect !
Pluspunten
Wordt altijd heel vriendelijk en uiterst vakkundig geholpen. Ook bij de kleinste uitgave
VerbeterpuntenZou het even niet weten
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit. Snelle reactie op vragen middels mail.
VerbeterpuntenAan de klant doorgeven hoelang het gaat duren voor dat bestelling wordt toegezonden. Dit bij pre-installatie software en bouw systeem.
Pluspunten
snelle service
comunicatie , is waardeloos , als je ze een mail stuurt reageren ze niet eens
Goedemorgen heer Verheyen, Dank u wel voor het beoordelen van onze shop. U geeft aan dat de 'communicatie waardeloos is en we niet eens reageren'. We hebben de communicatie, op basis van uw emailadres, gecontroleerd, maar we hebben geen enkele mail gevonden waar we niet op gereageerd zouden hebben. U heeft een 1e mail gestuurd op 3 juli jl. en op 4 juli jl. heeft u een uitgewerkt voorstel per mail ontvangen. Op vrijdagavond 31 augustus jl. heeft u een bestelling in onze shop geplaatst en deze is op maandag 3 september jl. aan u verzonden. per mail heeft u daar een trackingcode van ontvangen. Meer communicatie hebben we niet terug kunnen vinden op basis van uw emailadres. Wellicht heeft u zich in de shop vergist? Vriendelijke groeten,
Laagraven 5 D II
3439LG Nieuwegein
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.