Pluspunten
Netjes te woord gestaan. Terug gebeld binnen de tijd dat was aangegeven.( om te kijken of er voorraad was). Alternatief aangeboden
VerbeterpuntenGoed kijken of het product hetzelfde is als er een alternatief geboden wordt.( was nl niet het geval)
Pluspunten
Goede en snelle levering top
VerbeterpuntenHd resever PROBEREN en update instaleren zodat klant gelijk aan de slag kan
Pluspunten
Correcte levering en afhandeling. Toestel is nog niet gemonteerd. Dank;
Pluspunten
Snelle communicatie Concurrerende prijzen
VerbeterpuntenSnelheid verzending
Pluspunten
alles perfect
Verbeterpuntengeen verbeteringen alles tip top
Pluspunten
goede voorlichting
Verbeterpuntenproduct zou op maandag/dinsdag bezorgd worden. Ik kreeg het pas vrijdagmiddag. Ook zou het kabeltje in zijn geheel worden geleverd. De pluggen zaten er er echter los bij. Wel slordig vind ik.
Pluspunten
snelle levering met goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service, makkelijk om te communiceren met de online hulp. Juist artikel verkregen op advies van jullie.
VerbeterpuntenKennis: op mijn vraag voor een satfinder die samenwerkt met een app kreeg ik het antwoord dat deze niet bestond, Dit is wel zo(SAT-Finder SF 4000 BT). Handiger om uitspraken te doen zoals; bij mijn weten...
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs. Zeer tevreden
Pluspunten
- Erg goede voorlichting - Uitgebreide uitleg over artikel - Begrijpbaar zonder gebruik van quasi interessante vaktermen - Geen opdringerige verkoop - Op verzoek hulp bij bestelproces - Supersnelle verzending - Voorbeeld voor vele webshops - Chat functie werkt fantastisch - Zonder twijfel een aanrader
Pluspunten
Mijn artikel bleek niet leverbaar meer te zijn. De Schotelshop heeft moeite gedaan om het ergens anders vandaan te halen. Ik werd steeds via de mail op de hoogte gehouden. Aanrader dit bedrijf!
Pluspunten
Supersnelle reactie van bestelling en nog beter van levering
Pluspunten
Snel en vakkundig antwoord op mijn vraag. De bestelling die hier uit volgde binnen twee dagen al ontvangen en werkte perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levertijd. Makkelijk betalen en bestellen.
VerbeterpuntenBetere communicatie op het moment dat het product wordt verzonden. Bijvoorbeeld. Een mail met track en tracé. Deze hebben we niet ontvangen
Goedemorgen, Onze excuses voor het ontbreken van de mail met een track & trace code. Deze wordt normaliter wel verstuurd, maar vanwege een storing vorige week is dat in uw geval kennelijk niet gebeurd. Inmiddels is de storing weer verholpen. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Ik ben voorzien van uitstekend advies waarbij mijn persoonlijke belangen in overweging werden genomen. Bovendien ben ik geholpen de meest kost efficiënte en beste lange termijn oplossing te vinden. De medewerker van DeSchotelShop heeft ook na verkoop van het produkt alle tijd genomen om mij met het gebruik van de apparatuur vertrouwd te maken. Ik zal jullie bedrijf ten aller tijde aanbevelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon met een goed advies en goede afspraken.
VerbeterpuntenMoet nog blijken als ik het gekochte artikel in bedrijf ga nemen.
Pluspunten
Gewoon geweldig bedrijf, goede prijzen en een heerlijke communicatie, zelfs in het kerstweekend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel positief en snele levering.Heel goed ingepakt.
Laagraven 5 D II
3439LG Nieuwegein
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.