Pluspunten
Correcte levering van een goed product.
Pluspunten
een heel overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. betaling ook zeer eenvoudig, en snelle levering. pluim voor de schotelshop. mvg kees veerman
Pluspunten
Kennis van gekochte product is goed. Ook advisering met mogelijke alternatieven heb ik als prettig ervaren
VerbeterpuntenLevering was niet snel en kwam pas na een reminder van mijn kant Het bestelde product werd NIET geleverd, maar een ander, waarvan men na (een belletje mijnerzijds) over aangaf, dat het apparaat dezelfde specs heeft als het bestelde product, maar alleen de voorzijde er anders uit ziet. Ik had in dit geval verwacht, dat men mij vooraf had ingelicht dat het bestelde product niet voorlopig niet meer te leveren is. Vraag: hoe zit het nu met de garantie??? ik heb alleen een pakbon van het gewijzigde product. Ik verwacht, hierover nog een bevestiging dat de garantie nu geldt voor het geleverde product.!!!!
Pluspunten
Vlugge afhandeling
VerbeterpuntenMeer stockproducten
Na een behoorlijk bedrag aanverzendkosten(7.99),werdt mijn pakket bij de buren afgegeven,die er een dag later mee aankwamen zetten. Ik was op de leverings dag thuis,maar er is bij mij niet gebeld.
Pluspunten
Uitzonderlijke klantvriendelijkheid ondersteund door zeer kundige en behulpzame medewerkers, dat kom je niet vaak meer tegen bij internetwinkels!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en gunstig in prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Sneller levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke productbeschrijvingen met tips uit persoonlijke ervaringen. Goede prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. De levering is lekker snel, zelfs naar België binnen 24 uur. Duidelijke berichten over de status van de bestelling.
VerbeterpuntenGebruik het Free to Air principe om wat meer mensen enthousiast te maken voor schotel gebruik!
Pluspunten
prima,alles is goed geregeld
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
vraag supersnel beantwoord, en dat op een zondag levering ,snel
Verbeterpunten.
Pluspunten
zeer goed advies gekregen, duidelijk, zonder omwegen en zeer snelle verzending
Pluspunten
Snelheid telefonische bereikbaarheid. Beantwoording vragen. Erg prettig.
VerbeterpuntenGeen.
Beter opletten bij het klaarmaken van een bestelling: drie fouten in een bestelling van 6 items is volstrekt onacceptabel. Het heeft een week geduurd om de bestelling compleet in huis te krijgen en dat terwijl tijdens de bestelling "vandaag besteld, morgen in huis" werd vermeld.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Vorige week 2 Spaun switchen gekocht nu wil ik deze vandaag plaatsen om m'n oude switchen te vervangen. Nu bij hzt uitpakken was er 1 switch die helemaal in de behuizing was geprest dat ik deze er met HEEL VEEL moeite heb uit gekregen, de andere was totaal geen probleem die zat er juist inzodat deze er zeer gemakkellijk erit kon gehaald worden. Bij het plaatsen blikt dus dat deze NIET werkt, de andere werkt vlekkeloos
Pluspunten
Donderdagavond besteld. Om te voorkomen dat de bestelling wellicht niet op zaterdag bezorgd zou worden kon ik het zaterdagochtend op een priveadres ophalen. Ook werd op donderdagavond gebeld over details van de bestelling. Top!!!
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke webwinkel
Pluspunten
Het is gewoon een goed bedrijf.
Pluspunten
Prima begeleiding en contact!
Laagraven 5 D II
3439LG Nieuwegein
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.