op tijd geleverd

de kwaliteit die je van triax schotel mag verwachten .

Werd heel goed geholpen

Ben tevreden ook na een tel contact

Vlotte levering

Oke

Correct en tijdig geleverd.

De LNB die ik bestelde werd snel, en tijdig afgeleverd. Het toestel voldoet aan de gewenste specificaties. Werkt perfect !

Zeer aan te bevelen

Ik had een vraag over een LNB en deze werd snel en uitstekend beantwoord. De daarop volgende bestelling werd ondanks de coronacrisis de volgende dag al bezorgd.

Tot nu toe ok

Ik kan de winkel vanuiit Frankrijk niet bellen, waarschijnlijk omdat het nummer met 08 begint. Dat is lastig. Hetapparaat heb ik goed ontvangenmaar zonder telefonische hulp denk ik niet dat ik het alleen kan aansluiten. En vanwege de lockdown hier kan ik ook geen hulp krijgen.

Goede site en bovendien medenkende medewerkers

Na mijn bestelling werd mij een en ander per mail gevraagd omdat het leek dat ik iets vergeten was. Dat geeft een goed gevoel.

Prima.

Ondanks de Covid-19 situatie levering binnen 1 dag. Netjes verpakt. Helemaal goed.

bij schotelschop kopen altijd al goed verlopen

werkt perfect

Goede, snelle en correcte dienst

Bestelling geplaatst en 2 dagen later mocht ik het pakje al ontvangen.

snelle levering.

Het is een vlotte en snelle levering

Snel en vlot geleverd

Prima: goed en snel

Telefonisch direct, goed en correct geholpen.

Het is goed. het kan altijd beter. Maar je moet een keer tevreden zijn.

Service is goed. Veel ervaring. En je wordt goed geholpen.

ok

Als het maar overal zo was.

Snel en goed

Snel, goed en prima service

Ik heb een schotel set besteld. Ik ben van tevoren al goed geadviseerd door de schotels hop. Ondanks alle perikelen met het Coronavirus netjes op tijd ontvangen. Goed gedaan.

Vlotte afhandeling

Gekochte tv was niet leverbaar, vervanging ontvangen, voldeed niet volledig aan de eisen maar toch gehouden. Prijs verschil opgelost met een tegoedbon. Netjes afgehandeld, maar zet geen niet leverbare artikelen op de site.

Alles prima

Zeer goed product

Alles keurig geregeld

Alles keurig netjes geregeld,snelle verzending.

Snelle levering van het bestelde podukt

Ik kan het produkt zelf nog niet beoordelen aangezien het bestemd is voor gebruik in het buitenland binnen een paar maand.

prima bedrijf.

Snelle leverin en prima advies.

heel corecte behandeling

ik heb 1 sterretje minder gegeven omdat de Track Link totaal geen info geeft. verder super te vreden.

super service great product

they do what they promise (and fast)

Beschrijving tv ontbreekt

Contact opgenomen stappenplan toegestuurd gekregen, juiste afstelling wazig

Laagraven 5 D II

3439LG Nieuwegein

Over DeSchotelShop

DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.