Pluspunten

Prima product. Duidelijke afspraken en een goede communicatie met ons als klant. We hebben twee prachtige nieuwe vloeren en wonen een beetje in een nieuw huis.

Pluspunten

Duidelijke cominucatie en mooi gelegde vloer, vakmanschap.

Pluspunten

Prima prijs, snelle reacties, vakkundige parketteurs

Pluspunten

Heel erg vriendelijk en weten waar ze over praten. Raad het iedereen aan.

Geen opmerkingen

Pluspunten

veel tijd voor ons uitgetrokken en goed voorgelicht

Pluspunten

Zeer betrokken en klantvriendelijk bedrijf met goede kennis van zaken. Ze denken goed met je mee.

Er is veel pluis aan de planken achtergebleven na het inoliën.

Pluspunten

Goede service, prettige communicatie, redelijke prijzen en een heel mooi resultaat.

Pluspunten

Klantgerichtheid is goed. Er is veel moeite gedaan om mij op tijd te bedienen terwijl er veel druk op de planning stond. Ook de aftersales is prima. Leuk is dat men onthouden had dat ik jarig was omstreeks levering. De felicitaties waren bijzonder attent

Pluspunten

Goede en vriendelijke voorlichting over de producten. Goede service. Perfect gelegd door Jan Teensma

geen

Pluspunten

Heldere afspraken, goede website. Het eindresultaat is een mooie, strakke vloer, geleverd en gelegd binnen de afgesproken termijn. Met name de vloerenlegger, Fokke Roelinga, heeft onze vloer op een uitmuntende wijze, superstrak gelegd, zeer zorgvuldig pasgezaagd en schoon afgewerkt. Kon niet beter.

Het eventuele verticale transport van de houten delen zou van te voren in de prijs opgenomen kunnen worden. Nu moet de opdrachtgever zelf maar regelen hoe het zware pakket houten delen naar de bestemde ruimte getransporteerd moet worden. Bij sommige andere bedrijven zitten deze extra transportkosten in de prijs inbegrepen.

Pluspunten

Kennis van zaken , zeer behulpzaam en vriendelijk.

Ga zo door

Pluspunten

Deskundige voorlichting. Geduld. Luisteren naar je wensen en denken met je mee. Service, betrouwbaar en gepassioneerd.

Geen verbeterpunten. Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Goede communicatie ook in mail en telefonisch Duidelijke uitleg over de mogelijkheden etc Alle wensen leken mogelijk

Pluspunten

Wij wonen in Haarlem, en zijn op een zaterdag naar Dutzfloors gereden. Een reis die de moeite zeker waard was. Bij aankomst voel je je direct thuis! Ze leggen alles goed en nemen echt de tijd voor je. Wij zijn super goed geholpen en onze vloer in prachtig gelegd. Wij krijgen veel complimenten over onze houten vloer en zouden Dutzfloors aan iedereen aanraden.

Geen. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

behulpzaamheid in showroom, mogelijkheden tot maatwerk

kwaliteit van product: In 30% van planken heeft in toplaag beschadigingen zoals butsen, afgebroken stukjes, gaatjes, slecht gestopte noesten (gewone noesten niet meegerekend als beschadiging uiteraard). 10% van onderlaag zat scheef verlijmt tov bovenlaag, wat eenmaal gelegd extra grote kieren opleverd.

Pluspunten

Ons bezoek aan de showroom in Heerenveen was zeker de moeite waard. Niet alleen konden ze onze droom vloer maken, maar ook werden we ontzettend plezierig geholpen door de medewerkers. Niet alleen met de verkoop maar ook tijdens het gehele bouw proces was er geen vraag te veel en werd er heel goed mee gedacht. Zelfs onze aannemer stond er versteld van. Ook het leggen van de vloeren ging super goed en gemakkelijk. Omdat wij dit zelf hebben gedaan en het best wel een beetje spannend vonden was het een feestje om te doen! Wij zijn erg blij met onze DutzFloors en zullen jullie aan iedereen aanbevelen. Hedwig,Redmer en JoopJan ontzettend bedankt voor de mooie vloer en de goede services! Groetjes, Marleen en Peter Mous

Ga zo door met jullie passie dan komt het helemaal goed!

Pluspunten

Super bedrijf! Enthousiaste mensen! Vrije bouw en problemen met de ondervloer. Dutzfloors denkt mee en handelt snel! Hele opluchting!! Zou het bedrijf iedereen aanbevelen!

Geen!

Pluspunten

Prima website, goede en enthousiaste uitleg, denken mee, goede prijs/,kwaliteitsverhoging, het parket is uitstekend gelegd door de parketteur ,Fokke. Vriendelijke mensen en goed nakomen van afspraken. Ze waren zelfs bereid om zelf het parket bij ons af te leveren en in huis te sjouwen omdat wij er niet waren.

Geen!!!!!!!!!

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk, gastvrij en professioneel geholpen toen we de vloer uitzochten. We mochten een paar planken van de door ons uitgezochte vloer meenemen om te kijken of de vloer in ons interieur past. Na de koop is de vloer volgens afspraak bezorgd en vervolgens op de afgesproken daguitermate professioneel en snel gelegd en uitstekend afgewerkt. Kortom, een bedrijf waarop je kunt bouwen / vertrouwen.

Niet van toepassing

Pluspunten

Ontzettend blij met de nieuwe houten vloer! In de showroom van Dutzfloors zijn we zeer prettig ontvangen met deskundig advies. Ook de service na bestelling was dikke prima en vooral ook zeer flexibel. Bijvoorbeeld alsnog de vloer laten leggen (ipv zelf doen) kon op korte termijn.

Pluspunten

Hedwig van Dutzfloors besteedt veel aandacht aan de klant(wensen). Ze is zeer klantgericht, praktisch, en gemoedelijk. Je voelt je direct thuis. De vloer is gelegd door een expert Jan Teensma, iemand met kennis en precies werken. Absoluut een topper, compliment. Al met al een zeer prettige mensen en we zijn erg blij met onze vloer.

Een paar planken waren van andere structuur dan verwacht. Het is volgens mij wel verteld maar we werden toch verrast. In een paar planken zaten zgn. spinten, hardere lichte strepen. Ze wijken wat af van de rest. Gelukkig niet al teveel planken. Kan dus iets meer aandacht aan geschonken worden. Ik betaal liever iets meer zonder strepen dan minder met strepen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, meedenkend, komen alle gemaakte afspraken stipt na. Het hele traject van keuze naar leggen verloopt zeer prettig.

Geen.

Pluspunten

Goede en gedegen voorlichting, duidelijkheid in het vervolgtraject en de levering. Vloer vakkundig gelegd door Fokke, de parketteur, bovendien een aangename man om een dag 'over de vloer' te hebben. Ook de nazorg is helder en duidelijk.

Beetsterweg 9

9244GC Beetsterzwaag

Over Dutzfloors

Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.