Pluspunten

Goede communicatie ook in mail en telefonisch Duidelijke uitleg over de mogelijkheden etc Alle wensen leken mogelijk

Pluspunten

Wij wonen in Haarlem, en zijn op een zaterdag naar Dutzfloors gereden. Een reis die de moeite zeker waard was. Bij aankomst voel je je direct thuis! Ze leggen alles goed en nemen echt de tijd voor je. Wij zijn super goed geholpen en onze vloer in prachtig gelegd. Wij krijgen veel complimenten over onze houten vloer en zouden Dutzfloors aan iedereen aanraden.

Geen. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

behulpzaamheid in showroom, mogelijkheden tot maatwerk

kwaliteit van product: In 30% van planken heeft in toplaag beschadigingen zoals butsen, afgebroken stukjes, gaatjes, slecht gestopte noesten (gewone noesten niet meegerekend als beschadiging uiteraard). 10% van onderlaag zat scheef verlijmt tov bovenlaag, wat eenmaal gelegd extra grote kieren opleverd.

Pluspunten

Ons bezoek aan de showroom in Heerenveen was zeker de moeite waard. Niet alleen konden ze onze droom vloer maken, maar ook werden we ontzettend plezierig geholpen door de medewerkers. Niet alleen met de verkoop maar ook tijdens het gehele bouw proces was er geen vraag te veel en werd er heel goed mee gedacht. Zelfs onze aannemer stond er versteld van. Ook het leggen van de vloeren ging super goed en gemakkelijk. Omdat wij dit zelf hebben gedaan en het best wel een beetje spannend vonden was het een feestje om te doen! Wij zijn erg blij met onze DutzFloors en zullen jullie aan iedereen aanbevelen. Hedwig,Redmer en JoopJan ontzettend bedankt voor de mooie vloer en de goede services! Groetjes, Marleen en Peter Mous

Ga zo door met jullie passie dan komt het helemaal goed!

Pluspunten

Super bedrijf! Enthousiaste mensen! Vrije bouw en problemen met de ondervloer. Dutzfloors denkt mee en handelt snel! Hele opluchting!! Zou het bedrijf iedereen aanbevelen!

Geen!

Pluspunten

Prima website, goede en enthousiaste uitleg, denken mee, goede prijs/,kwaliteitsverhoging, het parket is uitstekend gelegd door de parketteur ,Fokke. Vriendelijke mensen en goed nakomen van afspraken. Ze waren zelfs bereid om zelf het parket bij ons af te leveren en in huis te sjouwen omdat wij er niet waren.

Geen!!!!!!!!!

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk, gastvrij en professioneel geholpen toen we de vloer uitzochten. We mochten een paar planken van de door ons uitgezochte vloer meenemen om te kijken of de vloer in ons interieur past. Na de koop is de vloer volgens afspraak bezorgd en vervolgens op de afgesproken daguitermate professioneel en snel gelegd en uitstekend afgewerkt. Kortom, een bedrijf waarop je kunt bouwen / vertrouwen.

Niet van toepassing

Pluspunten

Ontzettend blij met de nieuwe houten vloer! In de showroom van Dutzfloors zijn we zeer prettig ontvangen met deskundig advies. Ook de service na bestelling was dikke prima en vooral ook zeer flexibel. Bijvoorbeeld alsnog de vloer laten leggen (ipv zelf doen) kon op korte termijn.

Pluspunten

Hedwig van Dutzfloors besteedt veel aandacht aan de klant(wensen). Ze is zeer klantgericht, praktisch, en gemoedelijk. Je voelt je direct thuis. De vloer is gelegd door een expert Jan Teensma, iemand met kennis en precies werken. Absoluut een topper, compliment. Al met al een zeer prettige mensen en we zijn erg blij met onze vloer.

Een paar planken waren van andere structuur dan verwacht. Het is volgens mij wel verteld maar we werden toch verrast. In een paar planken zaten zgn. spinten, hardere lichte strepen. Ze wijken wat af van de rest. Gelukkig niet al teveel planken. Kan dus iets meer aandacht aan geschonken worden. Ik betaal liever iets meer zonder strepen dan minder met strepen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, meedenkend, komen alle gemaakte afspraken stipt na. Het hele traject van keuze naar leggen verloopt zeer prettig.

Geen.

Pluspunten

Goede en gedegen voorlichting, duidelijkheid in het vervolgtraject en de levering. Vloer vakkundig gelegd door Fokke, de parketteur, bovendien een aangename man om een dag 'over de vloer' te hebben. Ook de nazorg is helder en duidelijk.

Pluspunten

Super goed geholpen door Hedwig, ze is erg geduldig en precies en dat past heel goed bij ons. Hedwig heeft een enorme kennis van de vloeren en legt het zeer goed uit zodat wij de juiste keuze hebben kunnen maken. Ze geeft eerlijk advies. Uiteindelijk hebben wij nu een prachtige visgraat vloer in onze woonkamer. Deze is zeer vakkundig gelegd door Fokke. Dutzfloors is zeker een aanrader!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

- Gastvrije ontvangst in de toonzaal in Heerenveen - Huisbezoek vooraf - Goede opvolging na het leggen, wat betreft het onderhoud v/het parket

-Communicatie ivm afleveren parket was onvoldoende: wij hadden onderling afgesproken dat het parket do. 20 oktober gelegd zou worden en kregen 2 dagen van te voren de mededeling dat het beter voor het acclimatiseren van het parket was dat het op di.18 al afgeleverd werd. We wisten niet eerder dat dit beter voor het parket was. Advies is dit beter en vroeger vooraf te communiceren.

Pluspunten

Goed advies en goede uitleg vooraf en achteraf. Goede kwaliteit voor een goede prijs. We zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Onze ervaring met Dutzfloors is top! Een houten vloer voor ons appartement (met vloerverwarming) was geen enkel probleem. De keuze uit kleuren, type planken, afwerking en sorteren was zeer uitgebreid en Dutzfloors vulde onze wensen en eisen perfect aan. Een professioneel bedrijf met passie voor haar product! De communicatie ging perfect. Tijdens de levering van het parket/het leggen van de vloer bleek er wat te weinig parket te zijn (waar het probleem precies lag was voor iedereen een raadsel), maar dit is op zeer professionele wijze opgelost. Wij raden Dutzfloors zeker aan en mochten we in de toekomst verhuizen en opnieuw een houten vloer wensen, dan komen we zeker terug bij Dutzfloors.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Product uit eigen omgeving. Klantvriendelijk. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren tijdens ons eerste bezoek. We kregen een aantal vloerdelen mee naar huis om tot een uiteindelijke keuze te kunnen komen. De offerte werd keurig op maat verzorgd en met ons doorgesproken tijdens een tweede afspraak. De vloer is gelegd en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Aandacht voor de klant, deskundig advies en betrouwbaarheid zijn voor ons positieve punten bij Dutzfloors.

Directe aanlevering van instructies bij oplevering van de vloer mbt schoonmaak en onderhoud Standaard leveren van onderhoudsmiddel bij aankoop vloer

Pluspunten

Hedwig is erg klantvriendelijk en klantgericht. De vloer is ook super strak gelegd door parketteur Fokke. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

Ontvangst, deskundigheid, luisterend oor voor onze wensen, nakomen van afspraken, vloer perfect gelegd.

Pluspunten

Prima afspraken Goede kwaliteit vloerdelen Zeer kundige parketteur

Pluspunten

Persoonlijk, erg vriendelijk, goede service en goede kwaliteit. We vonden het erg belangrijk dat het van Nederlandse bodem is. We zijn echt super blij met onze vloer. Het gaat goed samen met kinderen en een hond.

Pluspunten

Kennis en uitleg , nemen de tijd om te helpen met keuzes maken . Servicegericht en klantvriendelijk

Pluspunten

leuke en professionele behandeling, en waar voor je geld zeer punctueel en erg meegaand nadat wij vroegen of de vloer nog even snel voor de bouwvak geleverd kon worden, ook nadien nog zeer geinteresseerd. kortom een super famailiebedrijf

lekker zo door gaan

Beetsterweg 9

9244GC Beetsterzwaag

Over Dutzfloors

Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.