Pluspunten

Deskundig advies, goed product, vakkundige parkketteur, vriendelijke en snelle communicatie en het belangrijkste: een prachtige vloer.

Vooral zo houden.

Pluspunten

Goed contact via de mail. Problemen worden goed opgelost.

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Deskundig, op maat, meedenkend.

Pluspunten

Goed inzicht in eigen product en de kennis om samen de juiste keus voor een vloer te maken is zeker aanwezig! Duidelijke offerte met de kosten bekent werkt goed.

Wij hebben gekozen om zelf houten plinten te zetten rondom. Nu hebben we ook tuindeuren en loopdeuren waar natuurlijk geen plint voor langskomt. Voor deze plekken moeten we nu zelf nog een oplossing vinden. Hier hebben we bij aanschaf zelf ook niet bij stilgestaan, dat is wel jammer. Een geweldig mooie vloer maar nog net niet af

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online maakte we een afspraak en kregen al snel reactie dat we op ons gewenste moment konden komen. We werden verrast door de vele mogelijkheden. Wat ons vooral aansprak was dat ze maar 1 product hebben, namelijk eiken houten vloeren. De offerte die direct werd opgesteld werd we ook enthousiast van. Nadat we akkoord hadden gegeven bleef het meedenken en de hulp. De parketteur is voor het leggen langsgekomen om alles na te meten en te bespreken. Het eindresultaat is prachtig geworden, nog mooier dan we hadden gedacht! Bedankt team Dutzfloors

Nee, ga vooral zo door! Jullie zijn onderscheidend en dat is jullie kracht.

Pluspunten

Snel in reageren zeer meedenkend en prachtig mooi product met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een echt Fries bedrijf afspraak=afspraak. Wij zijn meer dan tevreden!!

Ga zo door!!

Pluspunten

Enthausiaste mensen Weten veel van product

Communicatie naar klant omtrent eventuele extra bijkomende kosten. Ik zou voorstellen een stelpost op te nemen "onvoorziene kosten". Zorg ervoor dat Parketeur alle afwerkbenodigdheden standaard in auto heeft. Dat klant niet hoeft te gaan schoppen voor paumelleringetjes of onverwachts nog een factuur krijg van de afwerkstrippen.

Pluspunten

Wij zijn super tevreden over de vloer! Goede service en advies over kleur/behandelingen etc. Wanneer wij vragen hadden werd er altijd vriendelijk en snel antwoord gegeven. Kortom een aanrader!

Pluspunten

Duidelijke afspraken + vaststelling daarvan. Flexibele planning. Goede kennis van zaken.

Pluspunten

Goede service en vriendelijk advies in de winkel. Daarnaast is de vloer echt prachtig geworden.

Geen, de vragen die we hadden zijn goed beantwoord en problemen zijn verholpen.

Pluspunten

Vriendelijk. Mooi product. Snelle levering.

Pluspunten

Compleet op afstand gekocht! Wij wilden heel graag een parketvloer voor ons nieuwbouw huisje. Na bij een paar bedrijven geweest te zijn die ons door vrienden waren aangeraden, zat er nog steeds niet de juiste vloer tussen. Vaak wel mooie houtsoorten en kleur, maar dan weer niet de juiste lengte/dikte of velling combinaties. Uiteindelijk kreeg ik een tip om eens in het noorden van het land te gaan kijken en kwam zodoende uit op Dutzfloors. De site had een erg degelijke uitstraling en hun assortiment was eveneens indrukwekkend. Alles bleek mogelijk, welke dikte, breedte en afwerking combinatie we ook maar wilde. Na contact te hebben gehad (eerst via mail, later telefonisch) met de zeer vriendelijke en behulpzame klantenafdeling hadden wij op basis van toegezonden stalen een keuze kunnen maken. Belangrijk om te weten, we hebben nooit voet gezet in de showroom. Alles is op afstand perfect en tot in de puntjes geregeld. Dutzfloors zijn zelfs door hoepels gesprongen om bepaalde data te halen rondom het afkomen van ons huisje en waren super behulpzaam bij het afstemmen van tegel en houtvloer diktes die naast elkaar zouden komen te liggen. Zelfs bij het leggen werd de beste parketteur van stal gehaald die in de hele kleine uurtjes al vertrok om bij ons op tijd te beginnen met de vloer. Het eindresultaat is echt prachtig geworden! Heel strak gelegd en op perfecte hoogte met de tegelvloer. We zijn er oprecht heel erg blij mee! Dutzfloors bedankt :D

Pluspunten

Goede service, erg veel kennis!

Niet.

Pluspunten

Wij waren opzoek naar een mooie houten vloer. Na wat rondzwervingen op een zaterdag toch maar even bij dit bedrijf langsgereden want de site maakte een goede indruk. We komen daar in een kleine maar mooie en opeens druk wordende showroom. Na een leuk gesprek wat gegevens achtergelaten want er zou wat info per email komen met wat opties en mogelijkheden. Tot onze verbazing is alles mogelijk qua vloer. Wij willen graag een rustieke vloer, maar niet volledig massief. De ene mooie oplossing na de andere komt voorbij, echt superleuk! Alleen maar lof voor dit bedrijf en de mensen erachter! Wat een ontzettend vriendelijke, behulpzame en meedenkende mensen ( en nee geen aandelen of andere banden met Dutzfloors :)) We zijn nu een kleine twee maanden verder, de vloer ligt er ondertussen mooi bij en onze vragen m.b.t het onderhoud worden wederom prima beantwoord. Eigenlijk zouden alle bedrijven deze manier van handelen moeten volgen!

Pluspunten

Prima kwaliteit in combinatie met deskundig advies. Een zeer uitgebreid assortiment eiken houten vloeren. Het was voor ons dan ook een fluitje van een cent om onze droomvloer te vinden. Als je op zoek bent naar een eiken houten vloer, dan raden wij Dutzfloors zeker aan.

Pluspunten

- Gastvrij, wordt de tijd voor je genomen - Parketteur die zijn vak verstaat - Vrij lastig om nou de perfecte vloer uit te kiezen met alle mogelijkheden die er zijn, maar met goede hulp van Hedwig en Joop Jan een prachtige vloer uitgezocht - Geweldig eindresultaat!

Pluspunten

Het geleverde van de bestelde houten vloer met 1-bis sortering is buitengewoon mooi en uitstekend van kwaliteit, deze is machinaal met een tweede beschermlaag geolied. Het bedrijf, met name 'De Gastvrouw' is zeer klantvriendelijk!

Verlaging van het berekende zaagverlies van 10% naar 5% (eventueel dit bij de klant voorleggen).

Pluspunten

Wij wilden net wat anders dan anders en via vrienden bij Dutzfloors terecht gekomen. Er ligt nu een prachtige geschuurde, zwart gebeitste verouderde houten vloer. Zelf hebben we eiken hout aangeleverd voor een trap die is mee behandeld met de vloer en het resultaat is super. Goed advies gekregen van Hedwig en JoopJan, wij hebben veel en goed contact met ze gehad.

Pluspunten

Flexibel, mee denken in alternatieven, flexibiliteit als de planning wat veranderde van onze kant.

Bij het bestellen van een grote hoeveelheid ondervloer, vloer en lijm had er wel een Lijmkam bijgeleverd kunnen worden. Nu moeten we zelf op zoek gaan naar een juiste Lijmkam.

Pluspunten

Super enthousiaste aanpak met vakkundige en nuttige informatie, laat klant in de waarde, goede begeleiding tot een fantastische keuze, klant is KONING, prachtige vloer, super goede en vlotte service. Wat een prachtig bedrijf met vloeren voor elke klant!

de klant staat centraal maar tot hoever moet je hier in gaan?? Denk aan jullie zelf behoud.

Pluspunten

Een vriendelijke, persoonlijk benadering met een zeer goed product! Wij zijn erg blij met het resultaat van onze eiken houten vloer. Prijs-kwaliteit zijn wij ook erg over te spreken. Wanneer ik nog een keer een vloer zou leggen zou ik zonder nadenken nog een keer met Dutzfloors in zee gaan!

Pluspunten

Prachtig product, vakmanschap, super gelegd

Beetsterweg 9

9244GC Beetsterzwaag

Over Dutzfloors

Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.