Pluspunten

Na enig voorwerk terechtgekomen bij Dutzfloors. Fijn gesprek, meteen concreet en een scherpe offerte op zak. Hedwig helpt je kundig met het maken van de juiste vloerkeuze. Er wordt gedaan wat wordt beloofd en onze parketteur Tom Veenstra denkt met je mee voor een goede en mooie afwerking. Kortom erg tevreden.

Pluspunten

Super mooie kwaliteit

Pluspunten

Ik heb Dutzfloors leren kennen als een zeer klantgericht bedrijf. De service en persoonlijke benadering van Hedwig van Dobbenburgh (eigenaar) zijn zeer prettig, betrokken en professioneel. De houten vloeren zijn van hoge kwaliteit. Zelf hebben we gekozen voor een white wash houten vloer in de woonkamer. Die goed gelegd is door de parketteur. Ook de begeleiding rondom het kiezen van een dubbele beschermlaag, de breedte van de planken, het onderhoud en het voorbereiden van de cementen vloer eronder door Hedwig was zeer professioneel en pro actief. Kortom zeer tevreden.

Voor Dutzfloors geen tips. De parketteur heeft de vloer zeer mooi gelegd. De afwerking van de overgang tussen tegelvloer naar houten vloer had netter gekund. De parketteur gaat dat na tussenkomst van Hedwig van Dutzfloors herstellen. Wederom zeer klant- en servicegericht van Dutzfloors.

Pluspunten

Dutzfloors heeft ons heel goed begeleid bij het kopen van onze houten visgraat vloer voor onze nieuwe woning. Ze zijn goed bereikbaar en denken actief met je mee. In de showroom nemen ze de tijd voor je, kun je allerlei soorten vloeren duidelijk bekijken die net even wat anders zijn dan andere leveranciers. Tijdens het hele proces merk je dat Hedwig en Joost passie hebben voor hun werk en pas stoppen totdat je tevreden bent. Dutzfloors werkt samen met de beste parketteurs en vloerinspecteurs. De parketteur heeft de vloer en hoge plinten in drie dagen heel netjes geplaatst. Prettig in communicatie. Zou het bij iedereen van harte aanbevelen.

- Er waren wat te weinig plankjes om de vloer in een sessie te leggen. Daardoor moesten extra plankjes bijgemaakt worden. Deze zijn overigens exact dezelfde kleur en achteraf zie je hier niks van.

Pluspunten

Er zijn vele aanbieders op dit gebied echter staan ze bij Dutzfloors volledig achter hun product. En niet onbelangrijk het personeel beschikt over erg veel kennis. Ze nemen de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden. De prijs/ kwaliteit verhouding is naar ons inziens perfect. Als je op zoek bent naar een houten vloer van hoge kwaliteit en dit tegen een goede prijs en waar de service hoog in het vaandel staat ga dan zeker naar Dutzfloors. Ga zo door, bedankt!

Pluspunten

Echte, enthousiaste meedenkers die alles uit de kast trekken om je bij de keuze van de vloer te adviseren. in samenspraak met ons gekomen tot precies de vloer die we in gedachten hadden.

Op de website bij onderhoud niet alleen de artikelen plaatsen maar enkele aanbevelingen hoe de artikelen te gebruiken. En, wat te doen bij kleine ongelukjes zoals 'zwarte schoenzool strepen' weghalen.

Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg.

We zijn in 1e instantie het bedrijf in Heerenveen voorbij gereden omdat het niet leek of iemand was. misschien iets meer aandacht voor de buitenkant dan komen er nog meer klanten.

Pluspunten

Na lang getwijfeld te hebben tussen een PVC vloer en een houten vloer wisten Joop-jan en Hedwig ons snel te overtuigen om te gaan voor een houten vloer. We genieten nu volop van onze nieuwe houten vloer , een plaatje. Kan zo in VT wonen worden Prachtig gelegd door één van hun parketteur. En het allerbelangrijkste is : een vloer die bij ons past. Een vloer waarop je je thuis voelt. Joop-Jan en Hedwig veel succes toegewenst en ga zo door.

Blijf zo doorgaan. Geef mensen de tijd voordat ze een beslissing nemen. En blijf kijken : wat past bij deze mensen.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, kennis van het product en professioneel. Neemt de tijd voor de klant en geeft goede adviezen. Telefonisch goed bereikbaar en komt afspraken na.

Geen.

Pluspunten

Super service! Vloer vakkundig gelegd

Pluspunten

een leuke vlotte dame die de tijd voor ons nam en ons enthousiast vertelde over de verschillende soorten houten vloeren in de showroom. ze dacht echt met ons mee, dit hielp ons enorm bij onze beslissing. Ook na levering van de houten vloer uitstekende service mogen ontvangen. Kortom: Dutzfloors, een aanrader

Pluspunten

Snelle en zeer professioneel organisatie, met een ruim en gevarieerd assortiment. Denken met je mee, voorbeelden kunnen en mogen mee naar huis. Ook het leggen gebeurt door professionele mensen. Ton is een topper. Ik kan dit bedrijf en haar diversiteit in hout en kunnen van harte aanbevelen. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk en hebben de volste vertrouwen in de klant. ik heb al meerdere vloeren gekocht bij dit bedrijf en ben tot op heden zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

geen

Pluspunten

Een fantastisch bedrijf om zaken mee te doen. Geven een deskundig advies qua materiaal en kleur. Denken mee met de klant. Komen afspraken na. Korte levertijden. Uitstekende kwaliteit. Nette prijs. Goede aftersales

Wees trots op jullie fantastische bedrijf.

Pluspunten

Wij hebben onze vloer bij Dutzfloors gekocht en zijn super tevreden met het eindresultaat. Hedwig heeft ons goed geholpen met de keuze, aangezien er zoveel keuze was. Ook als we een vraag hadden en mailde, dan kregen we snel antwoord terug! Dankjewel!

Pluspunten

Goede persoonlijke service! Snelle levering, houden zich aan de afspraken.

geen

Pluspunten

Quick reaction, good explanation and communication through email, great service (taking care of transportation and floor installation advice), beautiful quality flooring and a lots of choice, reasonable price, personal contact, great back up, easy interchange of samples, good website, adventurous, delivery from door to door.

administration papers in English when exporting overseas, some paperwork missing for border security (pest control), secure overseas packs so they can't be taking apart. Limited communication of the used Dutch transporter with the New Zealand transporter.

Pluspunten

De positieve houding van de medewerkers en het meewerken bij het oplossen van eventuele problemen.

Pluspunten

Proffessioneel, behulpzaam en super service! Wij zijn erg tevreden met onze vloer.

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website, mooi product tegen hele scherpe prijzen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en geen vraag is teveel. Goede uitleg over het product en men wil ten alle tijden bij je thuis advies komen geven.Voor alles is een oplossing te vinden, wat betreft de kleur en het leggen van de vloer.Nog niet eerder een bedrijf op internet tegengekomen, wat betreft vloeren, die zo transparant is.

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie Komt afspraken naar goed advies flexibel

bezetting showroom voor spontane bezoeken

Pluspunten

Ruime keus, heel vriendelijk en ruimdenkend personeel, goede service en levering!

Ga zo door! Jullie zijn een mooi bedrijf!

Pluspunten

Zeer professioneel en jong bedrijf dat oog heeft voor fantastische vloeren! Alles is mogelijk en er is altijd een vloer dat jou huis weer een nieuw leven inblaast!

Beetsterweg 9

9244GC Beetsterzwaag

Over Dutzfloors

Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.