Mooie set

Leuke set leuke bouw en creatieffie tijd voor de kleine man

Uitmuntend

Mooie prijs. Snelle levering. Geen schade aan de doos (belangrijk) Bestel zeker nog op de site.

Snelle levering en correct verpakt

De website en het aanbod zijn top, keuze voor pakketbezorger valt tegen

Het bestellen van het product beviel prima, zoals dat te verwachten is. Ook is het aanbad groot. De keuze om PostNL te kiezen als pakketbezorger valt echter tegen. Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd worden, dit lukte niet en zou de daarop volgende werkdag worden. Wat overigens vrij laat werd aangegeven. Dit is nu (ten tijde van het schrijven van deze beoordeling) al 3 keer voorgekomen. Ik ga er dus al drie 4 dagen vanuit dat ik een pakket krijg, wat telkens niet blijkt te kloppen. Uiteraard ligt dat probleem niet bij Mister Bricks, maar de keuze in pakket bezorger faciliteert dit probleem wel. In de tussentijd blijf ik wachten op mijn pakket wat bedoelt is voor een naderende verjaardag.

Zeer vlotte en correcte leveringen

Verschillende leveringen in onberispelijke staat en steeds op tijd mogen ontvangen.

Altijd snelle en goede service

Bestellen ging makkelijk. Pakje kon ik bij een afhaalpunt laten bezorgen. Levering was snel en netjes ingepakt. Helemaal goed dus!

Nog nooit zo vlug een zending ontvangen

's Avonds besteld en de dag nadien geleverd, bovendieb €25 goedkoper dan LEGO.

Zeer vlotte levering . Prijs kwaliteit zeer goed.

Groot assortiment dus genoeg keus

Raad iedereen Mister Bricks aan mijn volgende aankoop zal weer bij hun zijn .

Geweldig..

Niets dan lof.

Altijd snele levering. Alles dik inorde

Goede prijzen. Vlotte bezorging

Goede service. Doen wat zij beloven

Super goede aanbiedingen. Levering zoals belooft.

Nette prijzen en snelle levering

Overzichtelijke website, met groot aanbod van Lego. Volgende dag was de bestelling geleverd.

Snelle levering!

Erg blij met mijn bestelling en het was zeer snel geleverd. Echt een aanrader.

Prima ervaring

Bestellen heel makkelijk en prijs scherp. Levertijd helaas erg lang, in elk geval niet de vandaag besteld en morgen in huis waargemaakt. Vrijdag besteld en pas donderdag op kunnen halen bij het servicepunt.

Snel goed geregeld

Besteld, betaald en geleverd. Heel eenvoudig en zo hoort het ook Geen poespas Zeg wat je doet en doe wat je zegt Dus TOP

Goed aanbod en snelle verzending

Aanbod is ruim, prijzen zijn scherp en verzending super snel en goed verpakt.

goede prijs en snel geleverd

Snelle levering, goede prijzen!

Uiterst tevreden of de service, levering de volgende dag en goede prijzen.

Fijne ervaring

Besteld voor een mooie prijs, snelle levering en geen overige bijzonderheden.

Supersnelle topservice

Volgende dag bestelling in huis.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.