Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik bestel vaker via deze site en iedere keer word de bestelling snel en netjes geleverd. Echte aanrader!

Snelle afhandeling en levering

Een voorbeeld webshop

Tevreden klant.

Goede prijs en super snelle levering

Ze maken waar dat ze de dag na bestellen bezorgen in tegenstelling tot vele anderen. Verder was de prijs van het Lego pakket veel goedkoper dan bij andere aanbieders

Goede snelle service!

Prijs kwaliteit goed

Goede kwaliteit en met prijs

Snel en netjes verpakt verzonden

Snel en goede prijs

Mister Bricks heeft een fijne, duidelijke website. Ik had de bestelling snel en makkelijk gedaan en de lego ook snel in huis. Ook de prijs is zeker de moeite waard.

Uitstekende service, goede prijzen en snelle levering.

Vorig jaar voor het eerst besteld bij Mister Bricks, na aanraden van een vriendin, sindsdien al meerdere keren besteld. De prijzen zijn prima, vaak korting, snelle levering. Eigenlijk niks op aan te merken, behalve dat ik helaas al 2x een beschadigde Lego doos heb geleverd gekregen. Dat doet alleen geen afbreuk aan mijn beoordeling, tis alleen jammer.

Netjes verpakt en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden. De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd! Ik zou willen dat het overal zo zou gaan

snel en voordelig

Assortiment, aanbiedingen en snelheid van leveren. Sinds het lego virus ons te pakken heeft is Mister Bricks onze hoofdleverancier

Zoals gewoonlijk snelle en probleemloze levering

Mr Bricks is een aanrader voor alle lego ook wat prijs betreft en snel geleverd

Groot assortiment in overzichtelijke webwinkel, mooie aanbiedingen en snelle levering.

Makkelijk en snel

Dat wat op voorraad is, is makkelijk te bestellen en snel in huis. Helemaal prima zo!

Erg goed

Makkelijke website, vlot besteld, op tijd en netjes thuis geleverd

Snelle levering, mooie prijs !

Zeer goed, daar gaan we nog bestellen

Goede prijs en snel bezorgd!

De prijs is lager dan bij andere aanbieders. De verzending is snel, kortom een goede afhandeling en een tevreden klant!!!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Het opzoeken en bestellen van het Lego Treehouse was makkelijk. Werkdag later de bestelling al binnen ! Zeer tevreden !

Gewoon in orde

Correct en zoals vooraf beloofd

Goede prijs, zeer sneller levering

Ik had door omstandigheden 2 keer besteld terwijl 1 keer de bedoeling was. Is zeer snel en vlot afgehandeld

Altijd netjes en goed

Bedankt top

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.