Super goeie service

Supper goed en vooral vandaag besteld morgen in huis en is ook goed verpakt dat de doos zelf niet beschadigd rl

Het pakket wordt snel geleverd. Ook belangrijk is dat het goed verpakt is. Dus zonder beschadiging aan de originele doos.

Dikke prima!

Goede service, goed product, snelle levering.

Heeft exclusieve sets gewoon op voorraad en levert netjes en snel.

hele snelle levering

Snel geleverd, goedkoopste van alle winkels en netjes in doos.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Doet wat het belooft. Snelle levering tegen goede prijzen

Na bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden over het pakket tot aan de snelle levering. Top!

Snelle bezorging

In de avond mijn Lego set besteld en volgende dag al bezorgd, goede service!

Eenvoudig bestelproces en snelle levering

De website is overzichtelijk met producten die interessant zijn geprijsd. Bestellen is eenvoudig en tot aan de bezorging wordt je goed op de hoogte gehouden.

alles altijd uitstekend!

Bestellingen worden snel afgehandeld, snel bezorgd, de spullen zijn, zoals verwacht mag worden, gewoon goed, en de prijzen zijn inderdaad scherp. Kortom, als ik Lego wil kopen kijk ik altijd eerst op de site van MisterBricks.

Goed verpakt! Snelle verzending!

Top !

excellent

Veel en mooie artikelen voor een goede prijs. Altijd snel en volgens afspraak geleverd.

Snelle en vlotte site, zeker voor herhaling te doen.

Na de bestelling had ik nog geen bevestiging ontvangen, maar na een mail gestuurd te hebben over wat de status is had ik die dag erop m'n pakket. Tot de volgende bestelling!

Gewoon geweldig

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Top

Goed verpakt

Snelle levering!

Verzenden gaat snel en ziet er zeer verzorgd uit!

Zeer tevreden!

Alles goed gegaan!!

Vlot geleverd tegen een goede prijs

Mijn product werd vlot geleverd volgens afspraak en tegen een goede prijs .

Goede en snelle service

Ben zeer tevreden over Mister Bricks. Ze reageren snel en de levering is stipt. Ik bestel nu meer bij Mister Bricks. TOP

Alles ging goed met de levering.

Snel

Leuke aanbieding, mooi lego pakket

Leuk uitdagend ksdo voor onde 13jarige! Hier wordt hij blij van!

Steeds tevreden!

Vaak de goedkoopste. Betrouwbaar. Bij problemen laagdrempelig bereikbaar, welwillend en servicegericht. Aanrader!

Structurele korting op de beste LEGO sets

Goede service van begin ( het kiezen van een set ) tot eind ( betaling en bezorging )

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.