Perfecte prijs, duidelijke website, top verpakt!

Lekker veel foto's op de website van elke set, groot of klein. Altijd net iets goedkoper dan in de speelgoed winkel. En duidelijk verpakt door iemand die een verzamelaar respecteerd want soms is de doos voor een verzamelaar nog belangrijker dan wat er in zit.

Helemaal oké. Goed verpakt, snel geleverd.

Goede prijzen en snelle levertijd

Fantastische webshop, veel betaalmogelijkheden, goede kortingsacties en altijd snel geleverd

Geweldig.

Goede prijs en snelle levering!

Niks te klagen

Alles goed

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd

Snel en veilig verzonden

Het was een mooie aanbieding. Snel verzonden en veilig verpakt. Top service

Al meerdere keren Lego besteld. Altijd goed en snel geleverd

Perfect!

Everything perfect. So far so gooood. Thank You Mister Bricks :)

Altijd zeer tevreden!

Goede prijzen, snelle verzending en altijd uitstekend verpakt. Top bedrijf!!

Uitstekende snelle service

Mijn pakket was er de volgende dag. Pas op: zeer verslavend dit: geweldige ontdekking op mijn 71 ste. Sinds mijn tiende niet meer met Lego bezig geweest dat ik mij herinner.

bonne

très bon service ,mais promis un jour puis livré le lendemain mais pas trop grave !!!

Snel bezorgt met mooie prijzen

Snelle bezorgen met hele mooie prijzen

Snelle levering goede prijs!

Mister Bricks heeft mooie aanbiedingen en een ruim assortiment, daarnaast wordt het ook snel geleverd

Helemaal tevreden!

Een leuke selectie van Lego producten en aantrekkelijke prijzen! Het was ook heel makkelijk om de bestelling te plaatsen en alles kwam heel snel aan en in goede orde. Sterk aanbevolen!

transaction parfaite et rapide

Mon colis a été reçu le lendemain de mon achat. Tout est parfait

Snel, correct geleverd en prima prijs zonder extra verzendkosten

Mister Bricks heeft een makkelijke website. De producten zijn prima geprijsd en er kwamen voor mij geen extra verzendkosten bij. Dus zoeken op het internet voor de laagste prijs, betekent zeker niet de laagste kosten! En een snelle, correcte levering is ook niet te verwaarlozen. Mr. Bricks bedankt (dochtertje zal bij zijn met haar verjaardagscadeau)!

Uitstekende service en snelle levering

Zie titel.

Scherpe prijzen, snel verzonden en goed verpakt.

Scherpe prijzen, snel verzonden en goed verpakt. Tot nu toe nog alles zonder beschadigingen binnen gekregen.

Prijsgunstig en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

snelle levering goede prijs

nu al de 2e Lego 18+ gekocht, fantastisch om te doen eerst de Piano-vleugel en nu de schrijfmachine. Ik ben 70 jahr en voel me weer kind maar dan met meer technisch inzicht en een verfijndere motoriek.

Bestelling helemaal goed verlopen en supersnel geleverd.

RAS

RAS colis conforme et livraison contre signature

Uitstekend, goede prijs en snelle levering

Goede collectie tegen concurrerende tarieven. Levering via PostNL, snel, goed verpakt en geen winkelstikker op de doos. Zeer tevreden, kom hier zeker weer online om m’n collectie aan te vullen.

Snel en correct

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.