Goede en snelle levering

Pakket in goede staat geleverd. Zeer tevreden!

netjes en snel geleverd

netjes en snel geleverd, alleen het versturen naar een post nl punt werkt niet.

perfecte levering, goede klantendienst

Snelle levering, in verpakking die perfect rond de Lego doos past, de lego kan dus niet schuiven. De dozen zagen er perfect uit,

goede en nette sevice

snel geleverd

Goed en snel

Duidelijk wanneer geleverd word

Top lego webwinkel

Snelle levering en goede prijs. Ook wordt het prima afgehandeld, direct een factuur in de mail, en een bedankje in de doos, zeer attent!!

Alles perfect in orde.

Niks aan toe te voegen. Gewoon correcte en professionele afhandeling. Ongetwijfeld niet de laatste aankoop.

Zeer tevreden!

Het gebouw op zich lijkt me kleiner dan gedacht. Maar ben er al even mee bezig en al heel veel bouwplezier! Een zeer goede én super snelle service! Ook een goede prijs-kwaliteit!

Uitstekende service

Sneller levering en goede prijs

Snelle levering Doos intact

Snelle levering naar Belgie

De eerste keer aankoop gedaan bij Mister Bricks. Zeer tevreden,snel geleverd,stevig verpakt zodat de set ongeschonden is aangekomen.

Niets te klagen

Snelle afhandeling, duidelijke website, vlotte bezorging en netjes verpakt. Meer kun je niet wensen

Snelle levering en goed product.

's Avonds mijn Lego bouwpakket besteld en de volgende dag in huis.

Snelle levering zoals op de website aangegeven voor 15 u besteld volgende dag in huis. Veel keus op de website en mooie prijzen. Ik heb de bonsai en london architectuur gekocht. Leuk om samen met mijn zoontje van 7 in elkaar te zetten en ook nog eens educatief.

Goede prijs, vlotte levering en goed verpakt : )

Goede prijs, vlotte levering en goed verpakt : )

Geen problemen

Snel bezorgd, alles ziet er netjes uit.

Goede snelle levering , perfect

Geen, Alles goed wat vaker een aanbieding

snel en goed verpakt

snel en goed verpakt, makkelijk bestellen

super bedrijf met een breed aanbod

zeer tevreden vaste klant !

Product snel geleverd

Product snel geleverd

Duidelijke website, snell levering en goede communicatie.

Voordelig en snel

Mister Bricks komt zijn belofte volledig na. De ene dag besteld, de andere dag geleverd en daarbij ook nog voor de laagste prijs waarvoor ik deze Legodoos op internet kon vinden

Goed!

Super en op tijd

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.