Heel tevreden!

Heel snelle levering ! Zoals beloofd!

Parfait

Commande traitée rapidement, suivi du colis

Nette site en prima levering

Mooi overzichtelijke website waarin je ook makkelijk kunt betalen! Bezorging ging perfect zoals aangegeven bij de aankoop.

Altijd goed die Misterbricks

Leuke aanbiedingen en goed verpakt en binnen een paar dagen geleverd, dus dan kun je snel aan je mooie Lego-bestelling beginnen! Ik word daar heel blij van. Heerlijk dat probleemloze genieten!

Snelle bezorging.

Bezorging en verpakking overeenkomstig verwachting.

Mooie set, supersnel geleverd

De set is superleuk om te bouwen. Ben er een paar avonden mee bezig geweest. Heb er uiteindelijk voor gekozen om de boekenwinkel rechts te plaatsen omdat ik dat mooier vind. Dit was mijn eerste bestelling bij Mr Bricks en de levering is uitstekend verlopen. Goed verpakt in een stevige doos en op tijd bezorgd en volgens mij was de prijs ook OK.

Correct

Gunstige prijs en correcte aflevering.

Snel en goed ingepakt geleverd

Goede service, snelle levering

Perfect en zeer snel

Binnen de 24 uur geleverd

uitstekende winkel

ben goed met mailtjes op de hoogte gehouden. Kreeg artikel meteen de volgende dag. Het artikel was met zorg heel goed verpakt

Prima,

Had voor de kerst een 42108 Mobile kraan besteld voor dochter, ad 99,95 Na kerst bleek dat zij die al had en na Email contact mocht deze retour op 29/12 en op 31/12 had ik het bedrag al op mijn rekening. In die periode van Kerst naar Nieuwjaar was de prijs van die zelfde kraan inmiddels al 129 euro geworden, maar dat verschil wilde Mister Bricks niet met mij delen, wat ik wel jammer vond. Daarna een technics Piano 21323 besteld op vrijdag middag 16.30 uur en die werd de volgende dag door Post NL keurig afgeleverd. Chapeau !

Bestelling was snel geleverd en in goede staat

Mooie overzichtelijke site met af en toe zeer intressante aanbiedingen. Levering snel gedaan en product goed ingepakt

geweldig

keurig op tijd geleverd volgens afspraak

correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen

correcte levering en snel beantwoorden van mijn vragen

Prima service en snel bezorgd

Zeer tevreden over mijn nieuwe Lego set, snelle verzending in stevige doos.

gemakkelijk en snel

gemakkelijk en snel

Goed en snel geregeld

Goede prijs, snelle service en communicatie.

Besteld, geleverd, goed

Gewoon zoals het hoort!

Pakketje stevig verpakt en is volgbaar via traceercode. De volgende dag had ik het pakketje netjes ontvangen. Top service!

Supersnelle en uitstekende service!

Supersnelle en uitstekende service! Aanrader!

Snelle levering, goed verzorgt

Positief!

Super snelle levering

Tot op heden had ik nog nooit iets bij Mister Bricks besteld maar vanaf nu zal ik dat waarschijnlijk wel vaker gaan doen. De bestelling werd super snel en netjes afgeleverd.

Snelle levering, scherpe prijs!

Top products

Goede prijs, snelle levering

Zeer goede prijs en snel bij je thuis.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.