Snelle levering en scherpe prijs.

Snel het juiste gekregen

Super verpakt snelle levering

Super webwinkel.

Snelle service en goede prijs

Mijn bestelling was de volgende ochtend al in huis.

Gewoon Perfect.

Leuke sets gevonden, besteld, keurig volgens plan geleverd en uiteraard weer keurig netjes en stevig verpakt zodat er onderweg geen schade ontstaat.mede daardoor nog nooit wat terug hoeven sturen.

Zeer snelle levering. De volgende dag het Lego pakket ontvangen.paket

Snelle levering. De volgende dag het Lego pakket al ontvangen. Ga zeker nog een keer bestellen bij Mister Bricks.

Correcte en zeer snelle levering

Duidelijke website, correcte en zeer snelle levering

In een woord geweldig

Een uur na dat ik mijn bestelling geplaatst had was hij al verzonde. Volgende dag kon ik beginnen met bouwen.

Handig en snel

De site is erg overzichtelijk en je ziet prijswijzigingen en de beste deals vrij snel. Het is ook erg fijn dat je kan zoeken op een naam of set nummer. Het zou nog wel fijn zijn als je de winkels kon filteren, bijvoorbeeld alleen Nederlandse en Belgische winkels, of alleen Amazon prijzen.

Snelle levering, zoals altijd

Wij bestellen al een tijdje hier en er wordt altijd snel geleverd volgens de afspraak

Uitstekend!

Prima assortiment, veel voorraad en snel geleverd

Prima prijs, levering.

Makkelijk te bestellen super snel geleverd

Sehr zufrieden

Sehr guter Service gerne wieder

Goeie website, snelle service

Duidelijke website, en snel verstuurd. Ik had eigenlijk aangegeven dat het een dag later verstuurd moest worden ivm verjaardagscadeau, maar de order werd gelijk verstuurd. Al met al prima service!

Goede en snelle service

Gemakkelijk te bestellen en wordt snel geleverd

Super snelle en correcte afwikkeling! Prima!

Zeer tevreden met deze web winkel.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestselling, bijzonder snelle levering en keurig stevig verpakt. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven pakket werd keurig op een post.nl punt afgegeven.

OK.

OK

Great price and very fast shipping

I ordered a set on Thursday evening and received it at home on Friday afternoon. super protected shipments. the price was really competitive because there was a promo. I really recommend this site.

uitstekend alles in orde

Heel erg tevreden

Snelle verzending, en goede levering de doos was helemaal heel, heel tevreden.

Super goed

Gewoon een top winkel

Fijne duidelijke website

Groot assortiment, duidelijke website. Snel geleverd.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.