Goede shop

Mr bricks is goed. Nadeel is dat het met postnl wordt verstuurd. Die leveren te laat en verdommen het om op de afgesproken locatie te leveren.

Goed verpakt, super snelle verzending

Goed verpakt. Alles helemaal naar wens.

Snelle levering prima product

Volgende dag geleverd en alles zoals verwacht.

Niks op aan te merken

Zeer goed, duidelijke website, netjes verzorgde bestelling

Uitmuntende shop

Netjes zoals beloofd de volgende dag 2 mooie sets thuis geleverd, een mooie shop voor de echte lego liefhebber.

Supersnel

Goed geregeld en supersnel geleverd

Goede winkel

Snelle leveringen netjes verpakt en verzonden

Super verpakt en erg snel geleverd, had de set de volgende ochtend pas in huis, terwijl ik 's avonds pas had besteld!

Ik vond mijn set hier op deze site en was ook het allergoedkoopste, daarbij was de service top.

Goede communicatie

Goed aanbod en scherpe prijzen... helaas is mijn eerste order niet geleverd vanwege een voorraadverschil. Ben hierover wel snel en duidelijk geïnformeerd, het geld is ook direct teruggestort. Zou hier daarom in de toekomst opnieuw bestellen.

Niek

Een ruim assortiment LEGO met scherpe prijzen. Uitstekende service, snelle en nette verzending. Een absolute aanbeveling voor LEGO liefhebbers!

Gewoon tiptop zoals altijd

Nette prijzen snelle leveringen goede service fijn bedrijf om bij te bestellen top top top

Snelle, correcte levering voor een goede prijs.

Zie hierboven

Goede prijzen, snelle levering en altijd goed verpakt!

Erg goed.

Snel en goed

Goede ervaring met Mister Bricks! Altijd een beetje spannend als je een duur pakket besteld, maar het pakket kwam meteen de volgende dag binnen en was helemaal in orde.

snelle levering zoals gepland

snelle goede levering

Perfect op tijd en goeie service

Makkelijk besteld, andere dag bezorgd

Er was wat misgegaan met het huisnummer. E-mail erachter aan gestuurd. Gelijk in orde gemaakt!

Goede snelle levering, mooie prijs.

Rond 17.00 besteld, de andere dag 13.00 had ik mijn prachtige Ecto-1 binnen. Goede snelle levering voor een fijne prijs!

Snelle en correcte levering.

Artikels worden goed verpakt en snel geleverd.

zeer snelle verzending

set was snelle verzending en netjes ingepakt raad deze zeker aan

Super service!

Super snel geleverd. Laagste prijs.

Snel bezorgd en veel keuze

Snelle levering. Veel keuze.

Goedkoop en snel geleverd

Prijs was goed en is betrouwbaar leverancier,heb hier vaker besteld.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.