Scherpe prijzen en altijd keurige levering

In de afgelopen jaren hier al verschillende keren iets besteld. Het wordt ook altijd heel stevig en netjes ingepakt. Nooit problemen of beschadigingen gehad.

Werd razendsnel geleverd. Duidelijke communicatie. Goed verpakt.

Goede aanbieding, goed verpakt en zeer snelle levering.

Goed verpakt en op tijd bezorgd

De legodozen zijn onbeschadigd en keurig verpakt in passende dozen van lego op tijd bezorgd

Groot assortiment, goede prijs

Mijn eerste keer gekocht bij mister bricks. Het was een duidelijke website met een groot assortiment en hele scherpe prijzen. 2 items besteld en de volgende dag in huis, keurig verpakt in een originele lego om-doos

Makkelijk besteld en snel ontvangen.

Jammer dat je bij het bestellen dit niet vanuit een account kan doen, dat maakt het nog makkelijker om te bestellen.

Supersnelle service!

De volgende dag al netjes in huis!

Fantastische shop

Zeer snelle levering, overzichtelijke webshop, zeer scherpe prijzen. Eveneens zeer goede klantenservice. Er was bij mijn bestelling 1 doos tekort bij ontvangst, werd in nog geen 30 minuten rechtgezet en dezelfde dag nog verzonden. Prachtig, keep up the good work, Misterbricks heeft er een terugkerende klant bij.

Plus- en minpunt.

Pluspunten: Snelle levering, goed verpakt. Minpunt: Toen de inhoud niet volledig bleek, werd ik doorverwezen naar Lego. Dat vind ik niet correct, want ik heb mijn bestelling gedaan bij Mr. Bricks. Als verkopende partij zouden zijzelf contact moeten opnemen met de leverancier.

Top communicatie, snelle levering, zeer gunstige prijs.

Alles super snel geregeld, ga hier zeker nog weer bestellen.

Binnen 24 uur geleverd en keurig verpakt!

Top winkel, snel en goed.

Top winkel, snel geleverd en netjes. Zeker nog voor 21.30 besteld, volgende dag in huis. Min punt is dat er lang dingen staan op de site op uitverkocht en dat het komt maar onbekend. Dat is iets wat hun nog beter kunnen regelen.

Besteld en geleverd.. zou niet weten wat ik nog meer zou kunnen melden

correct en efficiënt bedrijf

Makkelijke bestelprocedure; keuze uit een groot assortiment; snelle levering; goede verpakking.

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Goede prijzen. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Voordelig en zeer snel geleverd.

Voordelig en zeer snel geleverd.

Goeie service !

Wederom besteld en Wederom gewoon perfect, netjes en snel Zeker dat ik terug ga komen

Snel en goed

Goed en snel

Snelle levering en goed verpakt!

Ik heb al een paar keer besteld. Alles is duidelijk aangegeven op de website. De levering is meer dan uitstekend en is goed verpakt zelfs met antidreun. De producten komen kreukvrij binnen. Ik zeg koop je lego bij Misterbricks.

Makkelijk bestellen en erg snel geleverd. Wat wil je nog meer.

Snelle sevice

Alles netjes verpakt en op tijd aangekomen.

Snel

Snelle levering, mooie prijs

Besteld en dag nadien vriendelijk geleverd

Alles perfect.op tijd geleverd en degelijk verpakt.dikke duim.

Alles zoals verwacht. Degelijk verpakt en op tijd geleverd.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.