Duidelijk, snel en goed

De site was overzichtelijk en bestellen ging makkelijk. Het pakketje was netjes aangekomen zonder beschadigingen. Het enige puntje was dat ik had aangegeven dat ik het pakketje op een zaterdag wilde ontvangen maar het kwam de vrijdag ervoor al binnen. Nu was dit voor mij geen probleem omdat ik toch gewoon thuis was, maar ik kan me voorstellen dat dit in andere gevallen wel irritant kan zijn.

Prima ervaring en dus ook echt aan te raden

Gespeculeerd en ruim assortiment lego met concurrerende prijzen. Snelle verzending en goed verpakt. Een aanrader!!!

Super snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering. De prijs van de pakketten die ik heb besteld zijn een stuk lager dan bij andere webshops. Ik zal zeker nog een keer hier een bestelling plaatsen.

Snel en met de juiste info bezorgd.

De informatie op de website klopt. De prijs was goedkoper dan bij de concurrenten. Snelle afhandeling en men doet wat men zegt! Voor mij dus een prettige ervaring.

Prima verpakt en snel geleverd

Mooi op tijd geleverd in een stevige doos. Kon niet beter wensen.

goede service

alles volgens afspraak bezorgd. telefonisch erg hulpzaam en vriendelijk.

De service is perfect en snel en de prijzen zijn concurrerend

A+

Vanavond besteld, de volgende middag in huis

's Avonds om 20.30 uur besteld en de volgende middag om 14.45 uur in huis. Prima service.

Excellent!

De Beste!!!

Super correct

Goedkoper, stipt!

Snelle levering, goede prijzen

Ze leveren snel en hebben goede prijzen.

heel goed

Voor het eerst hier besteld, lage prijs i.v.m. andere one line winkels. Snelle levering, kortom tot nu toe geen klachten. Ga zo door, groet Rennie Krol.

Snelle en mooi verpakte levering

TOP

Snel geleverd en doos onbeschadigd

Heel correct

Heel correct

Perfect verpakt

Ik vind het belangrijk dat de set in goede staat aankomt.

Super!! snel geleverd, ik ben zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over Mister Bricks!! snelle levering!!

Prima service en prijs

Al meerdere malen bij Mister Bricks gekocht en altijd snelle levering, concurrerende prijzen en snel reactie op eventuele vragen.

Goede prijzen, snel geleverd en goed verpakt

Quick delivery, box in perfect conditions, nice card from shop. Excellent and elegant!

Everything is in the title. What else ? :)

Gunstig. Snel en accuraat.

Prima winkel.

Snelle en duidelijke service

Pakket was dezelfde dag nog verstuurd. Top!

Nadat ik e-mail kreeg dat de set weer leverbaar was deze besteld. Gevolg een snelle en goede verzending. Pakket goed verpakt binnen gekregen!

Duidelijke website, snelle levering

In tegenstelling tot andere (lego)websites overzichtelijk en product makkelijk te bestellen.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.