Mooie site? Duidelijk en snel geleverd

Snel en op voorraad

Alles was er wat ik wilde en netjes verpakt en snel geleverd.

Topwinkel

Snelle levering en scherpe prijzen.

goede service, aantrekkelijke prijs

Bestelling werd snel verwerkt, Fijn dat je op zo'n manier een cadeautje aan iemand kan versturen in deze Coronatijd.

Goede communicatie, snel verzonden

Ik heb een vraag gesteld en kreeg netjes op tijd antwoord. Verder snel en goed verzonden.

Alles snel en goed verlopen

Helemaal top

Goed ingepakt en snel verzonden bedankt

Uitgebreid aanbod en snelle levering!

Ik bestelde al diverse Lego-sets bij Mister Bricks. Bijzondere bouwsets die je in de winkel niet ziet liggen kan je hier wel vinden. Hoewel ik in België woon en we nog steeds in een periode van lockdown-maatregelen verkeren, kwamen mijn bestellingen altijd heel snel aan. Mister Bricks heeft aan mij zeker een tevreden, vaste klant!

Snelle levering en goed geprijsd

Lego voor goede prijs, snel geleverd

Goed, duidelijk, snel

Goed, duidelijk, snel

Snelle Levering

Zoals beloofd, na bestellen de volgende dag geleverd. Netjes en in stevig karton verpakt

Supersnel bezorgd. Zoals altijd uitstekend verpakt (een voorbeeld voor alle collegaverzendhuizen!)

Snelle levering, goede kwaliteit

Ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader, en absoluut niet mijn laatste bestelling hier

Patty

Super snel en goed verpakt afgeleverd!

Geweldig!

Geleverd volgens afspraak

super snel geleverd!!

ik bestelde op woensdagavond en de volgende ochtend had ik het reuzenrad al in huis, super goed want het was een cadeau.

Prima afhandeling

Omdat dit artikel vaak niet op voorraad is nu al gekocht voor verjaardag in JULI. Ga ervanuit dat het in de smaak zal vallen anders heb ik een probleem. Heb het bij iemand anders gezien en het ziet er geweldig uit.

Alles bestens

Schnelle Lieferung und alles in Ordnung.

Een plezier om te bestellen bij Mister Bricks!

Duidelijke info, aangename prijzen, gemakkelijke betalingsmogelijkheden, supersnelle levering en goede verpakking. Mister Bricks is the King!

Fantastisch!

Zeer snelle levering, alles in orde. Eerste keer dat ik bij MisterBricks bestelde en niet de laatste! Dank U wel.

Top service!

Super snelle levering en keurig verpakt!

super snel en goed

Snel verstuurd en thuis gekregen. netjes verpakt en zijn er blij mee. Goede site ook top.

Bought as a gift

Bought this for my nephew who loves pigs and Minecraft. He is over the moon with it.

No words! Amazing!

Since I discovered Mister Bricks I´ve been buying my LEGO sets from him! 2 years now from my first LEGO set and no complains. The delivery is very very fast and the sets are well protected and very well packed. MISTER BRICKS is my LEGO shop, that´s for sure! Thank you!

Lego is aantrekkelijk geprijsd, snelle levering!

Het telefonisch contact was ook goed. Ik kon zelf aangeven wanneer ik het pakket wilde ontvangen met de post. Goede service.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.