Ruime keuze en snel geleverd

Niks op aan te merken!

Alles gegaan zoals gehoopt, snel geleverd!

Om blij van te worden

Je kan alles snel en duidelijk vinden. Toch ietsjes goedkoper dan bij de andere sites . Afrekenen gaat prima en de bezorging is snel en netjes kortom fijn om bij mister bricks iets te bestellen.

Snelle levering, perfect!

zeer positief, heldere site, snel gevonden wat ik wilde, zeer snel geleverd, helemaal top!

Goedkoper dan ergens anders en snel geleverd

Goedkoper dan ergens anders en snel geleverd

Goede site met goede service!

Alles staat duidelijk omschreven van wat je wil hebben. Prijs is goed voor Lego! En de levering was optijd ondanks de pandemie die er heerst!

Mooi

Deze winkel doet de zaken precies zoals je mag verwachten!

Makkelijk bestellen; goede communicatie over de bestelling; snelle levering; goed verpakt. Precies zoals je het als consument graag ervaart! Oh ja; ook de prijs is positief!

Snelle levering!

Misterbricks heeft lego voor een goede prijs en het wordt goed verpakt en snel geleverd.

Snel en mooie prijs voor de set

Mooie prijs voor set die volgens mij al bij Lego uit het assortiment was. Snelle levering.

Maandag avond besteld, Dinsdag middag bij mij thuis geleverd!

Ik heb nog nooit zo'n snelle levering gehad. Gewoon super. De goederen waren ook goed verpakt!

Supersnelle levering en een topprijs!

Goede service, snelle levering en ook nog 2 presentjes. Zeer tevreden en heb het al meerdere mensen aangeraden.

Top snelle levering

5steren

Snelle bezorging en tiptop verpakt. Super!

Snelle levering, goede prijs

De bestelling werd snel geleverd tegen een scherpe prijs. Voldoet volledig aan onze verwachting.

Top service en prijs

Mooie prijzen en de dag erna in huis, met zorg verpakt

Zaterdag besteld maandag bezorgd, was n kado

Niets maar dan ook niéts op aan te merken !

Snel en onberispelijk !

Snelle levering.

Alles goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering!

Super service na activeren 'stuur mail als product weer beschikbaar is'

Snelle Levering, goede prijs

Snelle levering, goed verpakt en goed prijs

Binnen zonder beschadigingen

Een lockdown voorraad aan lego besteld die netjes op tijd binnen kwam en zonder beschadigingen aan de doos.

Zeer vriendelijk en uitstekende levering.

Heb de Lego Star Wars Mos Eisley set afgelopen week besteld en alles was compleet met een vriendelijke bezorger en snelle levering.

Excellent!

Perfect!

Goede prijs, verpakking in goede staat en snel bezorgd!

Nieuwe lego sets snel in prijs verlaagd. Netjes verpakt en snel verstuurd.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.