prima levering snel en netjes verpakt

mooie overzichtelijke website. netjes verpakt en snel geleverd

LEGO voor goede prijs en snel geleverd

Speciale LEGO pakketten hebben ze op voorraad en dus snel geleverd voor een goede prijs. Altijd top!

Zeer goede service

Ik heb nu een aantal sets hier besteld en krijg alleen maar goede feedback, ook als er iets fout gaat ( met mijn bestelling ). Verder : snel en voordelig.

Vlugge levering

Correcte beschrijving en vlugge levering

Goede kwaliteit

Zeer goede service

Très bonne expérience. Je suis tenue au courant de l'envoi du début à la fin.

Très bons échanges qui me tiennent au courant des étapes de l'envoi. Les informations sont claires.

Helemaal top!

Email notificatie voor voorraad, volgende dag in huis! Sneller kan niet!

Leuk aanbod, goede service en nette prijzen

Ik kreeg een mail nah verzoek mij te berichten als het door mij gewenste product op voorraad is. Gelijk besteld. Volgende dag geleverd! Top service! Prijs conform markt. Wel jammer dat ik verzendkosten moest betalen. Zou er persoonlijk voor kiezen om die lat naar 50 euro te leggen.

Snel en goed zonder problemen geleverd.

Pakket goed en zonder schade afgeleverd.

Snel, correct en goede prijs

Snel, correct en goede prijs

Snelle bezorging!

Fijn dat ik een update kreeg, dat mijn product weer beschikbaar was. Soepele bestelprocedure en bezorging!

Ik bestelde de week voor kerst en ging ervan uit dat de bestelling wat vertraagd zou zijn door de drukke periode. Integendeel! Het was dezelfde dag nog verzonden. Ik kreeg het in perfecte staat, in een goed passende verzenddoos. Ook kreeg ik goede updates per mail, website is ook erg fijn in gebruik. Al in al echt super!

Prijs goed en snel geleverd

Prijs goed,snel geleverd.

Besteld in de morgen, na 24u thuis geleverd

Goeie prijs, top verpakking, snel levering ! Dat is precise wat wij opzoek zijn.

Super snel geleverd...

Geweldige service!

Vandaag besteld, morgen in huis. Echt verbazingwekkend in een van de drukste periodes van het jaar.

Snelle levering tijdens een drukke periode

Snelle levering nadat we vlak voor de feestdagen dit als verjaardagscadeau besteld hadden. Zrlfs na waarschuwing nog binnen 2.5 dag binnen.

Uitstekende service

Pakket na anderhalve week wachten niet ontvangen (probleem lag bij PostNL). Na contact is er uiteindelijk een nieuw pakket opgestuurd zonder extra kosten. Mailcontact ging heel soepel en erg snel ondanks de drukte rondom de kerst.

ondanks drukte voor kerstmis keurig de volgende da geleverd

s'avond besteld, de volgende dag in huis ondanks de drukte met kestmis

ruime keus in jullie assortiment. snel geleverd. stevig verpakt

ruime keus en snel geleverd!

Toen ik een kadootje wilde bestellen had ik het heel snel binnen gekregen! Zo fijn!

Prijs en levering uitstekend

Scherp in de prijs

Perfect en snel geleverd

Zeldzaam item toch nog kunnen bestellen bij Mister Brick aan eerlijke prijs. Levering was super snel én correct.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.