Snelle levering voor scherpe prijs. Top

Mooie Lego set besteld deze was moeilijk te vinden ergens anders en overal veel duurder. Goede ervaring.

Lage prijs, snelle levering.

Ruim onder de prijs van andere (web)winkels en de Lego shop zelf. Netjes op de afgesproken dag geleverd. Top!

Scherpe prijzen!

Mijn Lego negens anders goedkoper gevonden en snelle levering.

snelle en correcte levering

zeer goed

Top aflevering en top prijs

Erg tevreden. Goede prijs, snelle levering.

Snelle levering en prima service.

Goede ervaring. Voor de eerste keer gebruikt en zal dat zeker nog eens doen.

Wederom perfecte levering

Vaak besteld en telkens goed verpakt in een stevige doos

Gebruiksvriendelijke site, snelle verzending

Bestelling ging probleemloos

UITMUNTENDE SERVICE

excellent service, quick delivery, thanks :)

as i said, excellent service, quick delivery, thanks :)

Super snelle levering zoals beloofd.

Super aan te bevelen.

goede betrouwbare site voor lego

Heb er all best veel besteld en altijd op tijd. En het is goedkoper dan bijv. bol.com. Echt een aanrader

Goedkoop en snel

Vorige maand voor een scherpe prijs een preorder geplaatst, op de dag van release direct verstuurd, volgende dag in huis. Hartelijk dank

Eerste bestelling had een ongelukje gehad bij de post bezorger. Na een mailtje werdt er gelijk een nieuwe doos lego gestuurd. Kleinkinderen zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor de goede service.

Vlotte levering

Super snelle levering tegen een eerlijke prijs

Very quick shipping

Great price ans quick shipping. Thanks...

eerder goed, nu even een probleempje

Voorheen gingen bestellingen goed. Nu bleek op de dag dat ik 10255 Assembly Square kocht de prijs omlaag te zijn gegaan. Hierop vroeg ik of ik deze dan voor de goedkopere prijs kon krijgen (geld terug dat is goedkoper dan terug sturen enz.) Daar heb ik geen (persoonlijk) antwoord op ontvangen. Dat vind ik niet zo netjes. De prijs is wel, de dag erna, meteen weer verhoogd naar de prijs die het was. Rare actie.

Breed assortiment en snelle levering

Pakketje was snel geleverd... Iets te snel! Ik had bewust om levering gevraagd op de dinsdag na het weekend omdat mijn man dan niet thuis zou werken. Werd het pakketje toch al op vrijdag geleverd (uiteraard geen idee in hoeverre dit de "schuld" was van Mister Bricks). Maar het maakte zijn verjaardagscadeau een verrassing houden wel even lastig...

Helemaal goed

Snelle levering, niets om over te klagen

Super goed!

Prima prijs, snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd

Prim in orde

Goede ervaring!

Gebruikersvriendelijke site, redelijke prijzen, bestellen gaat heel makkelijk, levering is snel en op tijd via Post NL. En natuurlijk een prachtige doos!

Prima levering

Alles naar volle tevredenheid

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.