Besteld en de volgende dag geleverd.

gewoon goed en goeie prijs (pirates of barracuda bay de goedkoopste), alleen post nl was wazig , die zeiden woensdag , terwijl op de site was aangegeven dinsdag en t was ook op dinsdag

Mooi pakket

Mooi bouw pakket

Topprijs en toelevering!

Laagste prijs netjes geleverd en sn

Gewoon goed, niks op aan te merken.

Gewoon goed, niks op aan te merken.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Fijne website, snel kunnen bestellen, overzichtelijk, snelle en fijne bezorging, goed verpakt

Ik heb mijn Lego bestelling supersnel ontvangen, duidelijke communicatie via de e-mail en het pakketje (cadeau) was snel en goed geleverd. Netjes verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Levering volgens afspraak.

Heb het Capitool besteld en op de afgesproken dag ontvangen. Hoop dat ik hier net zoveel plezier aan beleef als aan het Wittehuis.

Bestellen en bezorging uitstekend

2 bestellingen geplaatst en over het bestelproces en de bezorging ben ik dik tevreden.

Alles voor elkaar.

Geleverd op de afgesproken dag! Duidelijke communicatie wanneer nodig. Redelijke prijs. Gratis levering drempel hoog! 100 EUR.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Niet een cadeautje, maar een CADEAU

We hanteren eigenlijk altijd een budget voor alle verjaardagen maar soms, heel soms moet je uit de band springen en iemand’s droom uit laten komen. Al meer dan 20 jaar staat mijn man in de speelgoedwinkel bij de Lego afdeling, maar meestal kwam hij met bouwpakketten thuis voor de kinderen. Maar deze keer komen alle kinderen weer thuis om samen de Millenium Falcon te bouwen met Papa. Hoe cool is dat. Mr. Bricks: dank voor je super scherpe prijzen en de ontzettend snelle levering. Alleen volgende keer aub het Lego logo afplakken, want ik had gezegd dat het een bbq ei was voor mij ;)

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

Geweldige webshop met veel keuze, aantrekkelijke prijzen en perfecte levering en klantenservice. Zeker een aanrader.

Gewoon goed

Fijne prijzen,goede website. Vooral de foto´s kun je lekker inzoomen. Dikke plus! En de levering was snel geregeld.

Zoek niet verder: Snelste levering en ook nog eens de goedkoopste!!

Er waren twee winkels met de goedkoopste prijs. Misterbricks had de snelste levering. Begin van de avond bestelt en netjes de volgende dag geleverd. Verzending was goed te volgen via de track and trace code.

perfect

Heel goed !

Snelle levering en goede prijs Top.

Goede snelle service

altijd snelle en correcte levering.

zoals ik al had gezegd vlotte en snelle levering zonder problemen.

Alles zoals gepland

Correcte informatie, correcte levering. Beste prijs van allemaal.

Zeer snelle service en goede prijs!

Het was een plezier om het bestelde item de volgende dag reeds te mogen ontvangen. De prijs is ook zeer gunstig. Zeker een aanrader.

Super netjes!

Netjes en snel verzonden. Geen beschadigingen en netjes verpakt! Echt een aanrader!!

Goed prijs, snelle levering

Wederom top ervaring. Helemaal mooi dat je zelf je afhaalpunt kunt kiezen

Snelle levertijd

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.