Fantastique

Zeer snelle levering, goeie service, zoals steeds alles in orde

Netjes en snel geleverd

Het was prima. Mijn lego werd zeer snel en netjes geleverd.

Lekker snel.

Helemaal top! Snelle levering en top set!

Op zondag besteld, op dinsdag keurig in huis! Fijne service!

Gemakkelijk besteld en netjes afgeleverd

De bestellingverloopt vlot en duidelijk. Prima verpakt.

Vlekkeloze service!

Ik wilde vrijdagnamiddag Lego bestellen om zaterdag in huis te hebben. Door de corona-crisis besloot ik eerst telefonisch contact te nemen om zeker te zijn van de leveringstermijn. De medewerker vertelde me heel eerlijk dat de kans groot was dat ik mijn pakje op zaterdag zou hebben, maar dat er ook een mogelijkheid was dat het pas op maandag zou toekomen. Ik besloot het er toch op te wagen en kreeg mijn pakje netjes toe op zaterdag. Alles perfect dus!

Goeie en snelle service.

Was een goeie service maar wel een beetje duur zag ergens anders voor goedkoper dus dat is wel jammer.

Snelle levering, goed verpakt

Hetgene dat ik heb besteld was de volgende dag geleverd. Ook was dit erg goed verpakt in een stevige doos.

Veel aanbod en snelle levering

Voor half 10 besteld ook echt de volgende dag in huus

Uistekend

Prima prijs, snelle levering, netjes verpakt!

Gisteren besteld dag erna in huis perfect

Lego London bus besteld ,was goed verpakt perfect in orde ,hier bestel ik nog.Laagste prijs gegarandeerd

Snelle en goede levering

De juiste spullen netjes en snel geleverd tegen een goede prijs.

Vrijdag rond 17.30 besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. 👌🏻

snel geleverd, goed verpakt

In deze tijden had ik niet verwacht dat morgen in huis , daadwerkelijk morgen in huis is. Top leverancier, in een goed passende mooie doos erbij die ervoor gemaakt lijkt te zijn.

Donderdagavond rond 20 uur besteld en de volgende dag keurig in huis! Netjes verpakt, geen beschadigingen..... in één woord: top!

Snelle levering !!!

Top service !’

geweldig

in een woord geweldig.besteld en de andere dag al in huis.we zullen voortaan meer bestellen als het nodig is.

Uitstekende service

Ik had het besteld, werd netjes geleverd en op de juiste tijd dat die aangaf. De doos zag er ook netjes uit dus klasse

Nette service snelle geleverd

Hebben de Lego set s'avonds besteld en het werd keuring de volgende dag geleverd. Alles was netjes verpakt en niet beschadigt. Zijn er heel blij mee.

gemakkelijk,snel,

betalen met bankcontact,na 1 dag geleverd,super

supersnel besteld, geregeld en bezorgd

Bestelling, betaling, bezorging en ontvangst makkelijk, snel en alles volgens afspraak. Top!

topservice.

Voor het eerst wat besteld. de volgende dag geleverd wat ook gezegd werd. Netjes verpakt.

Overzichtelijk, snelle levering, goed verpakt

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.