Snel en accuraat

Nvr

Prachtige site, belabberde levering

2de maal dat ik bestel op misterbricks, 2de maal dat dit met PostNL geleverd moet worden. Alsook de 2de maal dat het niet op tijd geleverd zal worden. Wat is het nut dat de verkoper levering garandeert de volgende dag als de leveringsdienst het toch niet kan waarmaken? Van de site zelf heb ik allesbehalve klachten, je vindt er steeds exclusieve dingen of stukken die moeilijk leverbaar zijn aan zeer democratische prijzen. Gewoon spijtig dat de levering steeds een probleem vormt!

Goed en snel

Vandaag besteld morgen in huis hoe snel wil je het hebben

In een woord zeer klantvriendelijk

Helemaal goed

Prima levering

erg Tevreden klant

Zeer goede service

Na een bestelling geplaatst te hebben was de levering bij postnl kwijtgeraakt. Na de klantenservice gebeld te hebben is de bestelling opnieuw gestuurd en direct de volgende dag ontvangen. Zeer goede service en hele snelle levering. Blij met de mooie Lego.

Goede levering en vriendelijk op tijd

Zeker voor herhaling vatbaar top !

Alles is goed gegaan zelfs nog te vroeg .ga zo door dikke👍duim op

supersnelle service

helaas was het pakket niet voor mij, maar een cadeau, dus heb hem nog niet open gezien, maar de bestelling was supersnel ter plekke!

Prima levering met het juiste product.

Mijn bestelling kwam op de afgesproken dag binnen En netjes afgeleverd.

gewoon top

goede service en snel beter kan je niet hebben

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Tsja, wat valt er nog te schrijven: prijs is prima, levertijd is prima, verpakking is prima..

Five Stars!!

Goede prijs en levering prima.

Prima webshop.

Geweldig service

Ik had een bestelling geplaatst net voor 22:00 en hij was nog de volgende geleverd - perfect!

perfect

Snelle levering van mijn product .

Topervaring

Gisteren betaald morgen bij u binnen. Snelle levering, top site en top Mister Bricks

Super snelle levering

Wordt goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en is erg netjes ingepakt.

Goed verzorgd

Alles was goed geregeld en bezorgd

Goede service van Mister Bricks

Zoals bij mijn eerste bestelling bij Mister Bricks, is alles prima verlopen. Bestelling, betaling en levering. Alles was OK! Over de UCS Millenium Falcon zelf. Het is een prachtig stuk die mij vele uren bouwplezier zal verschaffen. Een aanrader van de fans van Star Wars en Lego.

Helaas, we hadden duidelijk een andere bezorgdatum aangegeven, werd het pakket toch aangeboden op de dat er niemand thuis was

Alles is goed verlopen!

Bestelling en aflevering verliep geheelnaar verwachting.

kwaliteit goed, levering een dag vertraagd

Kwaliteit van speelgoed prima. M.b.t. levering: waarom zo'n grote doos om een klein pakketje heen? Dat kan duurzamer. Levering door Post Nl was ook een dag te laat, maar daar kan Mister Bricks niet zoveel aan doen.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.