is goed

is goed en snel redelijke prijs

Snelle en nette levering

Snel en netjes geleverd gekregen

Een dag van tevoren bestellen, in de avond al track and trace nummer. En komt mooi op tijd de volgende dag.

Top seller !

Top seller, mint product, fast shipment !

Snelle verzending en goede prijzen!

Goed en snel geregeld

Top het is goed en snel geleverd en de prijzen zijn ook goed!

zeer klantvriendelijk en deftige levering!!

de mensen van mister bricks zijn zeer klantvriendelijk wanneer u hen per mail iets vraagt. Snelle levering, zeer proper verpakt en goede prijs

Vandaag besteld morgen binnen

Ja dat klopt

Geweldig!

Top service, ene dag besteld, andere dag in huis, echt super! Bovendien Lego set in winkel (nog) niet verkrijgbaar en bij jullie wel.

Super service kan niet anders zeggen.

Goede prijs snelle levering

Prijs was netjes en de levering de volgende dag in een duidelijk te herkennen verpakking.

Snel, goed, prima service

Besteld, betaald, direct feedback, wat later track&trace, volgende dag keurig geleverd. Gewoon goed!

Aan te bevelen.

Op vrijdagavond bestelt.Zaterdagmiddag ontvangen. Goed verpakt, dus zonder schade. helemaal super.

ok

service oke

Gewoon top

Snel en goede service gewoon top dus

Lego

Snel en goed

GEWELDIG!

Super snel geleverd, en heel veel plezier gehad met de sets!

Prima. Afleveringstijdstip was nogal moeilijk invullen...

Ik had dit model reeds int groen, op kleur na precies hetzelfde als de witte. Toch onmisbaar in mn collectie....

Een hele snelle afhandeling en goed product!

Vlotte correcte levering.

Vandaag besteld, morgen in huis. Geen loze kreet,maar echt waar. Niet duur. Netjes verpakt.

Top levering

Opzoek naar de saturn raket van Lego. Deze was hier nog op voorraad en gelijk de volgende dag in huis, ondanks dat ik hem nog om 10 uur had besteld. Zat in goede stevige doos.

Stuk goedkoper dan gem. Internetshops. Snelle en keurige levering.

Uitstekende levering binnen de in de webshop gestelde leveringstermijn.

Keurig nette en snelle levering op het thuisadres of een zelfgekozen afleveradres. Track and tracé ook ideaal om te zien of het produkt al geleverd is.

Conform afspraak geleverd

Snelle levering conform omschrijving bij de bestelling.

Goede ervaring bij Mister Bricks

Mijn eerste bestelling bij Mister Bricks is goed bevallen. De bestelling werd geleverd zoals omschreven op de website en tevens was deze goed verpakt.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.