Prima geholpen!

Kan niet beter

Ging heel snel in de winkel

Het ging allemaal heel snel in de winkel .ze keken op onze naam en konden het meteen bestellen. Alleen hebben we het nog niet ontvangen. Maar misschien is het normaal dat je dit past een week later ontvangt. Ik heb t al wel meteen betaald in de winkel.

Prima service , goede kwaliteit

Prima ervaring!

Mooie mannen kleding

Zeer goede mannen winkel. Veel keuze en goede kwaliteit.

Leuk en makkelijk shoppen!

Handige website. Leuke kleding! Snel geregeld.

Bestelling is niet geleverd

Bestelling lijkt verzonden te zijn naar postnl, maar updates blijven uit en ik heb mn bestelling na een week nog niet ontvangen. Daarom kan ik nu geen positieve ervaringen over mijn bestelling delen. Het enige dat soepel ging, was het betalen...

Ik werd prima geholpen alles mooi aangemeten ik ben er erg tevreden over

Goede en mooie en duidelijke site. Daarnaast een geweldige service met dito verzending. Blij met alles.

gewoon goed geslaagd voor mn pak

en goed geholpen

Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers

Prettige ervaring. Ze nemen de tijd en denken mee in wensen en mogelijkheden.

Perfect!

Zijn keurig geholpen.

Persoonlijke aandacht was top!

Met onze zoon de winkel in Dordrecht bezocht voor het kopen van een pak. De verkoopster was erg attent en heeft er voor gezorgd dat we zeer tevreden met pak, overhemd en schoenen de winkel uit gingen.

Snelle actie van J.H.

Zeer tevreden over de bestelling en de vlotte bezorging.

Vakmanschap, aandacht en plezier

Alles onder 1 dak, met een nestor als vakkundige en enthousiaste verkoper, wederom geslaagd met een hippe combi van eigentijdse kleding, met een tikkie classy uitstraling en bijpassende patta´s.

Zoals altijd super snelle levering. Goed verpakt alles in een ruime doos. Kortom goede kwaliteit en perfectie service

Super service

Je wordt welkom geheten en als je eerder bent geweest weten wat je smaak ongeveer is en de maten die je hebt. Zelfs koffie bieden ze ja aan

Goede maat in kleding

Goede service. Mooie kleding. Kom er graag.

Gewoon goed en prettig

Ze hebben de spullen die mij aanspreken en voor een redelijke prijs.

Mooie producten, goede service!

Mooie producten van goede merken. Wordt al jaren super geholpen bij het vinden van de juiste producten en combinaties passend bij mijn kledingstijl. Heerlijke manier van shoppen. Naar binnen, rond kijken, passen en met tassen weer naar buiten. Dank je wel Hetty voor zoveel jaren goede outfits!!!

Komt hier terug ervaring

Correcte eerlijk hulp bij het doen van een aankoop.

Prettig en vakkundig geholpen

Goed geholpen met een extra lange pully, ivm mijn lengte en dikke buik.

Hele gode service

Hele goede service

Held met sokken van Jac Hensen

Ik werd weer vriendelijk en goed geholpen. Sokken slijten ook, dus ik had nieuwe nodig. Dan kun je die van een duur merk kopen, maar ik kocht die van Jac Hensen zelf. Ik ben natuurlijk wel benieuwd hoelang ik daarmee doe.

Leuke verkoopster. Heel eerlijk.

Prima geholpen, goede service

Goed geholpen, vriendelijke jongeman die mij hielp.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort