Dank voor de goede service

Ik was op zoek naar een colbert en ben erg tevreden over de geboden service. Duidelijke uitleg over het materiaal en pasvorm. Daarnaast ook een eerlijk advies gekregen of iets wel/niet bij me past. Ik ben erg tevreden over de service! Bedankt Jac Hensen Apeldoorn!

Top geholpen met een eerlijke mening!

De verkoopster in Enschede was erg prettig in haar contact. Ze gaf eerlijke feedback en duidelijk. Ze kwam met goede adviezen waar ik echt aan had. Kleding zit daardoor als gegoten.

Mooie kleding in keurige winkel

Gewoon erg mooie materialen en stijlvolle kleding. Natuurlijk wel wat hogere prijzen. De lengtematen zijn super voor mjj.

Hele fijne en gezellige begeleiding medewerkers Henzen Veenendaal

We werden geholpen door een jongeman, hij werkte nog niet lang bij Henzen, maar was heel behulpzaam en zeer vriendelijk en eerlijk en liet zich goed inlichten door mijn vrouw en samen gingen ze voor mij kleding uitzoeken. Het was super! Bij het afrekenen gaf de jonge man aan dat hij vanmiddag weer veel geleerd had.

Uitstekend geholpen

Ik ben goed geholpen en geadviseerd, tevens erg goede koffie gehad!

Top geholpen, goed inlevingsvermogen verkoopster

Nadat wij zelf even rustig hebben rondgekeken heeft de verkoopster ons fijn geholpen. Goed advies om de juiste keuze te maken! (waar we zelf nog niet uitkwamen) Blij met de nieuwe trui en het mooie overhemd!

Geweldige service

Binnen een uur klaar, medewerker erg behulpzaam maar laat ook je eigen keuze en had er heel veel verstand van en gevoel bij!! Super blij met onze aankoop, tot de volgende keer

Een zaak waar je nog geholpen wordt

Super fijne zaak waar je nog echt geholpen wordt als je dat wil. Voor ieder wat wils en zeker als je op zoek bent naar vlotte maar ook chique werkkleding helemaal top.

Gewoon Top!

Ruime keuze, ook in grotere maten Prettige sfeer in de winkel Betaalbaar

Een goede ervaring

Ik koop graag bij Jac. Altijd keurig verpakt en snelle levering En mooie kwaliteit

Een fijne ervaring bij de aankoop van een shirt

Ik ben goed geholpen bij het kopen van een shirt. De volgende keer als ik nieuwe kleding gaat kopen, dan zal ik zeker weer een bezoek brengen aan de winkel.

Perfect geholpen, mooie trui gekocht voor prima prijs

De medewerkster van JAC Hensen in Hengelo die me heeft geholpen is zeer klantgericht met goede adviezen.

Verrassend mooie collectie

Deskundig en vriendelijk geholpen

De omzet lijkt belangrijker dan de klant.

De verkoper kwam niet geïnteresseerd over. Probeerde kleding te verkopen die ik niet mooi vond en ook slecht paste. Tussendoor andere klanten helpen en afrekenen terwijl het helemaal niet druk is komt niet prettig over. Hij wist vervolgens niet hoe snel hij naar de kassa moest lopen, terwijl ik bij wijze van spreken nog in het pashokje stond.

prima service

prima service en nette verzending. compleet met retourbon als dat nodig is.

Geweldige hulp

Menneer hielp ons heel goed met uitzoeken van de goede maat en hirlp ons uitstekend.

Heerlijke winkel met mooie kleding

Fijne medewerkers die je goed en fijn helpen.

Verkoper wist precies wat ik wilde ...ruime keuze en zeer goed geholpen en goede kwaliteit van kleding!!

Mooi ruimassortiment

Ook voor afwijkende maten. Altijd goede assistentie bij zoektocht naar kleding!

Service & Kwaliteit

Erg goed geholpen in filiaal Deventer, gezocht en gevonden. Er is voldoende keuze, voor elke leeftijd. Een aanrader als je jezelf in een nieuw jasje wilt steken!

Enorm goede service.

We worden altijd super goed geholpen.

Erg vriendelijk personeel, nemen de tijd om je echt goed te helpen, en dat doen ze al jaren.

beautiful shop, top quality, top staff

Netjes en behulpzaam. Nemen de tijd en geven goede tips.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort