Uitstekend geholpen

Goed geadviseerd door vakkundig personeel

Zeer prettige verkoper die mijn wensen en leefstijl ogenblikkelijk snapt.

Mooi gevarieerd aanbod van kleding die bij mijn stijl past.

Klantvriendelijk

Ik ben heel behulpzaam en klantvriendelijk geholpen

Topppie

Ruime keuze. Wert goed geholpen. Groetjes Gerrit

Grandioos

Ik kom daar graag mijn kleding kopen wordt goed geholpen en vriendelijke bediening

Super goede service

Een blouse online gekocht, deze was veel te groot. Teruggebracht naar de winkel. Werd goed geholpen en een kleinere maat uitgezocht. Deze was niet in het filiaal, maar wel ergens anders. De goede maat werd afgeleverd met de post na 2 dagen. Zonder problemen en geen kosten in rekening gebracht. Dat is nog eens service.

Prima geholpen, eerlijk advies

Wat ik belangrijk vind is een eerlijk advies als iets niet goed past of staat

Klantvriendelijk

Fijne collectie en uitstekend geadviseerd door de verkoper.

Prettige bediening

Persoonlijke bediening en goede adviesen

Prima geholpen

Goed geholpen

Mooie winkel met vriendelijk personeel.

Zeer positieve kennismaking met online bestellen.

Via de site is bestellen heel makkelijk en eenvoudig. Prima en duidelijke omschrijving van de producten. Verpakking van de bestelling heel goed en de artikelen zijn zò netjes ingepakt!

Kwaliteit en service

Zonder direct een idee binnen gelopen en keurig geholpen. Spot on met direct goede maat en door ideeën aan te dragen en mee te denken.

Lekker snel kleding gescoord in Zeist door fijne hulp van deskundig personeel

Zie hiervoor

Fijne winkel

Persoonlijke en full service

Ik heb weinig gevoel bij het uitzoeken van kleding en beschou dit als een lastige taak. De wat oudere verkoper was erg attent en kon mij uitstekend helpen. Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan

Super winkel!

Deskundig personeel. Goede prijs en kwaliteit

Altijd tevreden met de bestelde kleding.

Altijd kwaliteit en snelle bezorgtijd.

heel fijn geholpen, goede collectie, ook in meer uitzonderlijke maten

vriendelijk en deskundig geholpen, ook als je een niet zo reguliere maat hebt is hier voldoende keuze.

Bij het passen van een manteljas ben ik op goede wijze geholpen en is er een goed advies gegeven over de keuze van de juiste kleur van de jas

Prettige hulp en vakkundig advies.

Al vele jaren mooie kleding met een prettig draagcomfort.

Overzichtelijke winkel met zeer bekwaam personeel

Duidelijk ingedeelde winkel met vriendelijk personeel dat graag met je verder wil kijken om tot een passende oplossing te komen

Mooie zaak met prettig personeel!

Mooie zaak in Zutphen met mooie kleding. Op eigen gemak kunnen rondkijken en fijn geholpen. Heel aardig personeel!

Uitstekende service en kwaliteit.

Super geholpen door de jongedame die in de winkel liep. Geslaagd voor een overhemd en schoenen. Zal hier zeker een keer terugkomen!!

Prima personeel die je echt helpen!

Aantal keren geweest en ze komen altijd met juiste kledingstukken naar je toe. Dat komt omdat ze enerzijds goed luisteren naar je vraag en anderzijds ook goed zien wat bij je hoort/past

langestraat 114

3811 AK Amersfoort