Gastvrij, terzake kundig, uitstekend kledingadvies waarbij goed naar de klant geluisterd wordt.
Via de website had ik een uurtje personal shopping gereserveerd om een pak en wat shirts te laten uitzoeken. Wij (mijn echtgenote en ik) werden vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Onze personal shopper wist na een enkele passing gelijk de juiste maat vast te stellen voor jasje en pantalon. Onder het genot van een kopje koffie en thee werden verschillende kledingstukken aangeboden om te passen. Waar ik soms dacht dat een kledingstuk wel mooi paste, wist de personal shopper met een iets andere maat toch een jasje te vinden dat nog mooier viel, duidelijk een echte vakman. De combinaties die mij voorgelegd werden had ik waarschijnlijk zelf niet uit het rek gepakt, maar ze stonden overtuigend mooi. Uiteindelijk koos ik voor een kostuum en een lichte pantalon om te combineren, alsook een mooi shirt, een turtleneck en een truitje. Alles geschikt voor onder het jasje. De pantalons worden nu iets ingekort, die kan ik komende week ophalen. Al met al was het een zeer prettige ervaring. De kleding is van mooie kwaliteit en de prijzen zijn zeer redelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Personal shoppen bij Jac Hensen: voor herhaling vatbaar.