Super geholpen

Met mijn 0,0 ervaring in overhemden ben ik hier goed geïnformeerd door de heren. Na een aantal gepast te hebben mijn maat gevonden. Thuis wennen, of dit mijn nieuwe stijl wordt en dan weer terug voor de geweldige service en nieuwe overhemden.

Klantvriendelijke benadering

Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel!

moeizaam !

Op fcbook prachtig pak voorbij zien komen, gelijk gereageerd waar het stond op website, geen reactie, dan maar via messenger, kreeg link naar artikel, maar op site niet voorradig (verder geen mogelijkheid) in mijn maat, dus bellen naar klantenservice, (niet echt klantvriendelijk), mijn vraag werd genoteerd en ik zou terug gemaild worden, helaas 0.0. Dan maar weer zelf mailen waar antwoord bleef, we zijn er mee bezig was antwoord, al met al 4 dagen bezig geweest! Uiteindelijk prachtig pak thuis gekregen wat als gegoten zit !

Een zaak en verkoper welke mij snapt

Ontspannen, vlotte sfeer in de zaak. Personeel weet waar ze het over hebben, leggen logische verbanden met eerdere bestellingen, persoonlijke wensen en luisteren met interesse. Jac Hensen zodanig uniek en fijn dat ik hiervoor bereid ben om 50 Km te reizen naar dichtstbijzijnde filiaal. Al zou een vestiging Delft, Den Haag, Rotterdam ook zeker welkom zijn.

Prettig en persoonlijk geholpen

Prettig geholpen, verkoopadviseur was prettig in de omgang met goed advies

Hartelijk, vriendelijk en beleefd.

Een traditionele hulpvaardigheid voor de klant. Dat is de meerwaarde van Jac Hensen ten opzichte van grote ketens of merkwinkels waar ze de klant niet verstaan.

Goed geholpen!

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen

Ook retourneren gaat eenvoudig en snel

Ook bij retourneren kan je eenvoudig naar een Post.nl vestiging om je pakket af te leveren. Na ontvangst door Jac Hensen krijg je snel bericht en is het proces snel afgehandeld. Fijn.

We zijn weer super geholpen

We mogen hier graag winkelen ook voor onze zoon is er altijd wel iets .en de mode is recent.

Heel prettig en goed geholpen

De meneer die mij geholpen heeft met een overhemd en colbert te kopen, nam mijn maten op en kwam met veel verschillende te voorschijn waardoor ik merkte dat hij tijd voor mij maakte en dat ik rustig kon kiezen en beslissen welke ik wilde.

Wat een fijne winkel om je kleding uit te zoeken. Normaal gesproken ben ik van het online shoppen als het om kleding gaat, maar dat is na mijn ervaring in Enschede veranderd. Je wordt er vriendelijk ontvangen door het personeel en het is een verademing om zo goed en kundig geholpen te worden. Je wensen worden goed meegenomen in de keuze en daar waar nodig

Goed advies!

Direct bij binnenkomst werden we goed ontvangen. Ik was er zelf nog niet uit of ik een kostuum of combinatie wilde maar er werd goed naar me geluisterd waardoor ik uiteindelijk met een mooie nieuwe combinatie de winkel verliet. Goed advies,netjes geholpen en met een goed gevoel weer naar huis.

Goed geholpen, mooie kwaliteit kleding

Ik liep in de Langestraat bij verschillende modezaken binnen voor de aanschaf van business-casual overhemden. Ik schrok her en der van de prijzen, overhemden van ver boven de 100 euro. Toch maar weer naar mijn vertrouwde adres Jac Hensen.... Bij Jac Hensen had ik er nu, mede dankzij de actie, 2 prachtige overhemden voor 100 euro... Zeer tevreden

Gezellig, leuk, informeel en zeer vakkundig

Ik kwam bij Jac Hensen voor het uitzoeken van mijn trouwpak. Na het warme ontvangst van mijn persoonlijke adviseur bleek al snel dat ze veel ervaring had en geknipt is voor het vak. Zonder moeite pakte ze de juiste maten en alles wat ik leuk vond zonder dat ze daarom hoefde te vragen. Met een juiste dosis humor en goede beargumenteerde adviezen waren we er al snel uit. Klein puntje van feedback: persoonlijk vind ik het niet fijn om automatisch aangemeld te worden voor allerlei nieuwsbrieven bij het aanmaken van een account in de winkel. Wellicht dat dit vooraf gevraagd kan worden. Bedankt voor deze mooie, unieke ‘once in a lifetime’ ervaring.

Prima service door een gezellige verkoper

We zijn prima geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe garderobe. De verkoper heeft ons goed geadviseerd.

Fijn geholpen door vriendelijk personeel

Altijd en nu ook weer fijn geholpen door vriendelijk personeel

Snel, goed en deskundig

Kleren kopen is voor mij een uitdaging. Als de verkoper begrijpt wat je wil ben je al een heel eind. Als hij dan bovendien de maatvoering snel en goed inschat is de oplossing rap gevonden.

Geweldige winkel met goede keus in lengtematen!

Zeer prettig geholpen.

Ik slaag er altijd!

Prima & kundig geholpen!

Geweldig.

De verkoper pakte in 1 keer de juiste maat spijkerbroek. Geweldig.

Geven advies maar laten je vrij hoe je het zelf wilt.

Wat voor mij heel belangrijk was dat je de ruimte krijgt en zelf kan bepalen hoe je het wilt.

Mooie zaak

Top personeel. Goed geholpen . Koen graag terug .

De zaak voor de man

Een luisterend oor voor de klant. Uitstekend geholpen. Beslist niet opdringerig, verkoper voelt de klant goed aan. Aanrader

Keurig en vakkundig geholpen

Ondanks dat mijn maat maar mondjesmaat aanwezig was heeft de verkoopster super haar best gedaan om mij te laten slagen

langestraat 114

3811 AK Amersfoort