Goeie service

Mooie winkel en behulpzaam personeel

alles wat je nodig hebt qua mode onder 1 dak

al jarenlang mijn vaste stek om te slagen voor modieuze kleding in de wat grotere maten. Ook nu weer super geslaagd met ook nog eens een leuke kortingsactie.

Ondanks dat de winkel op de kop staat vanwege de verbouwing, was de service goed.

De winkel wordt verbouwd, het assortiment lag verspreid en de ruimte was beperkt, toch een ontspannen sfeertje! Mooie overhemden en colbert gekocht met verbouwingskorting.

Top winkel

Goede verkoper, hij nam de tijd. Gaf advies aan mij over de schoenen die ik wou kopen. Gekocht en ben er blij mee.

Open, beleeft met humor

Mijn ervaring is dat ik er altijd correct geholpen wordt en een prima service heeft

Vlotte behandeling en goed advies

Mijn zoon heeft regelmatig pantalons en overhemden nodig voor zijn werk in de horeca. Bij Jac Hensen worden wij altijd vlot geholpen en wordt goed meegedacht.

Ervaren medewerkers

De medewerkster voelde perfect aan wel soort/type klant ze aan het helpen was en wat hij nodig had. Oprechte mening geven. En dat voelden wij ook echt op die manier. Hierdoor gaan we de volgende keer alleen nog maar naar Hensen. Top!

Goed advies gehad, zonder opdringerigheid

Ruime keus, goed advies en prettig contact

Geweldige winkel met fijn en goed personeel!!!

Fijn om te winkelen. Goed en vakkundig personeel!!

Netjes en goed geholpen

Mijn vrouw had een broek en een shirt gekocht. Deze waren allebei te klein. Heb ze geruild. Ik werd prettig geholpen.

Ruime keuze aan kleding

De winkel is uitgebreid met een 3e verdieping veel keuze dus. Ook een kopje koffie werd aangeboden. Zeer klantvriendelijk.

Kom zeker terug in deze prachtige zaak

Prachtige zaak, veel keus en geweldig geholpen

Te goed geholpen !

Te veel gekocht ,wat niet de planning zae

Uitstekend en prettig geholpen.

Veel en mooie keuze. Ruime winkel, prettige sfeer

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik bestel voornamelijk online. Wordt snel geleverd conform bestelling. Voor kostuums ga ik nar Amersfoort: altijd vriendelijk en correct behandeld.

Prachtige kleding en zeer goede klantenservice

Nadat bleek dat een mooi artikel verkeerd geprijsd was, kreeg ik zonder verdere vragen het verschil in prijs terug. Verder prima geholpen in de winkel in Veenendaal en de nabestelling binnen een paar dagen thuis gestuurd. Ik ga zeker weer wat kopen bij deze winkel. Goed team, Jac Hensen!

Topzaak

Ruime keuze, je mag rustig rondkijken, maar ze staan klaar voor goed advies!

Geweldig personeel, heeft verstand van zaken. Mooie winkel goede prijzen.

vriendelijk en meedenkend

vriendelijk en meedenkend

plezierig

Je wordt vriendelijk begroet en laten ziendat ze voor je klaar staan. Echter niet opdringerig. Hulp en advies ook prettig. Helaas voor deventer was dit de laatste week na 33 jaar dat Bennie aanwezig was.

Erg leuk en goed geholpen door een vrolijke verkoopster. Mijn maat was niet in de winkel aanwezig maar ze belde naar een ander filiaal en liet het daarvandaan naar Veenendaal sturen. Perfecte service en ik kom er graag even binnen.

Prima winkel!

Fijne winkel met mooie kleding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geweldige service met oog voor detail

In Amersfoort geweest voor kleding voor de bruiloft van onze zoon… heel goed geslaagd met zeer deskundige hulp en een medewerkster die alles uit de kast haalt en meedenkt, niets was haar teveel om te pakken en uit te proberen. Als afsluiter een lekker bakje koffie erbij in deze zeer mooie zaak.. Echt een aanrader, veel keus in alle maten en stylen.

Wij kochten vaak bij HENSEN Enschede. Nu we in Almelo wonen: liever hier door bekwame bediening!ning

Goede sevice & bekwame bediening!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort