Heel fijne winkel

Altijd goed geholpen.fijn personeel En mooie kleding voor iedereen

Fijn geholpen door deskundige medewerker.

Ik heb een moeilijke maat maar ben goed geïnformeerd en fijn geholpen aan een leuk setje kleding.

Een fijne herenkledingwinkel waar ik altijd slaag.

Een geweldig assortiment. Ik kreeg uitstekend advies over mijn aankopen. Leuk om ook eens iets buiten de gebaande paden aan te schaffen. Het bedrijf zoekt terecht uitbreiding van hun medewerkers.

Wederom geweldig geholpen bij het uitzoeken van een spijkerbroek Zeer attent en professioneel personeel Deze zaak is zeker aan te raden

Top wnkel

Koop hier al jaren mijn kleding. Slaag hier altijd krijg goed advies en wordt altijd vriendelijk geholpen

Eindelijk een winkel met een brede maatboog. Ook 58 en 60 en verder.

Passend colbert gevonden. Helaas geen uitverkoop. prima geholpen en iedereen vriendelijk.

Service

Prima verkoopster

Een fantastische herenmodezaak.

Mooie collectie, voor jong en oud. Vriendelijk en professioneel personeel Een aanrader.

Wij zijn geweldig geholpen , er werd alle tijd voor ons genomen , uitgelegd wat we zochten en er werd meegedacht . Mijn man is erg moeilijk ter been en werd met alles geholpen bv opstaan en weer gaan zitten moet onder begeleiding en dat deden ze perfect . Grote keuze en een heeeel fijn team !!! Chapeau voor filiaal Almelo !!

Prettige winkel goed peroneel

Al jarenlang klant met prettige ervaringen in hulp van het personeel

Prettige winkelervaring

Je wordt altijd geholpen door kundige verkopers met goede adviezen

Prettige winkel, zeer vriendelijk en kundig personeel

In deze winkel wordt ik altijd heel prettig geholpen met goed advies wanneer ik voor mijn man op pad gestuurd wordt om iets voor hem te kopen. Ik slaag altijd

Snel en vakkundig

Wij zijn op een heel vriendelijke mannier geholpen

Prettig en goed geholpen.

Verkoopmedewerker denkt mee en is heel precies. Heeft geleid tot de aankoop van een mooi kostuum.

Zeer klantvriendelijk

Afgelopen week m’n pak gekocht bij het filiaal in Amersfoort. Uitstekend geholpen. De desbetreffende verkoper was zeer kundig. Wist mijn maten al op het oog in te schatten. Na meten bevestigde dit. Na verschillende pakken gepast te hebben de keuze gemaakt. Mooi bijpassend overhemd erbij met bijpassende das en riem.

Handig en snel

Ruime ontering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Vakantietijd?

Op de benedenverdieping een vriendelijke dame aangesproken en mijn wensen doorgegeven. Zij verwees mij naar de bovenverdieping terwijl ik gewend ben dat een verkoper op zoek gaat naar hetgeen ik nodig heb. Het ging ten slotte om een broek...? En ik slaag altijd bij Jac Hensen. Op de bovenverdieping was iedereen te druk (kan gebeuren) en ik ben dus ditmaal niet geslaagd.

Prima geholpen door een meedenkende verkoper

Fijne ervaring in deze winkel netjes geholpen door een jonge aardige verkoper die ons keurig netjes heeft geholpen.

Gezellig

Het was gezellig om weer in de winkel te zijn. De kledingkast is weer goed en leuk aangevuld.

heerlijke winkel

Ik kom hier altijd graag, fijne verkopers. en mooie kleding

top winkel

personeel heeft aandacht voor de klant.

Vakkundig geholpen en klantvriendelijk contact.

Vragen werden goed beantwoord. Er werd extra tijd genomen om breed assortiment te tonen.

Professioneel bedrijf!

Ik ben bij Jac Hensen altijd goed geholpen! Vriendelijke adviseurs!

Vakkundig en goed geholpen bij het vinden van een mooi pak.

Vakkundig en geduldig.

Goed geholpen mooie zaak keurig in orde f

langestraat 114

3811 AK Amersfoort