Gezellig en deskundig personeel in filiaal Ede

Goed geholpen bij de aankoop van mijn pak

Helemaal top!

Wij gaan altijd naar Jac Henzen in Zeist omdat er voor elk wat wils leuke kleding en ruime keus is en en omdat het buiten goede adviezen ook nog eens heel gezellig is!!

Beetje schaars met de koffie.

Persoonlijke benadering is goed, maar ik blijf het jammer vinden dat ik niet de bovenprijs en dan de 20% korting kan zien op de factuur of bon. Professionalisering kan nog een slag maken

Goede en vrolijke verkoper

Verkoper was duidelijk bij het passen van een shirt. Hij deed dit mt de nodige humor.

Nette winkel waar het personeel vriendelijk en hulpzaam zijn

Prettige manier van kleding kopen, personeel is klantvriendelijk En neemt de tijd voor je

Ben een beetje teleurgesteld!

Wat betreft klantvriendelijkheid prima, alleen bij het afrekenen gaf de kassa bij twee artikelen hogere bedragen aan! Dit is mij voor het eerst voorgevallen bij mijn jaren lange ervaring met JAC Hensen. Helaas.

Ik slaag hier altijd.

Ik ken het bedrijf nu al vele jaren en ze stellen mij nooit teleur als het gaat om kennis, ervaring, integriteit, kwalitatief prima spullen, acceptabele prijzen en hun eerlijke mening. Ik word altijd goed geholpen zonder dan men opdringerig is. Ik ben een grote stevige vent en zelfs mijn maat 3 of 4xl is altijd voorradig. Waar ik al eerder melding van maakte en van baal is dat ze mij nog steeds niet op de hoogte houden wanneer en waar de outlet is, waar ik dan ook koopjes kan scoren. Daarom 4 ipv 5 sterren.

Vriendelijk, niet opdringerig en vakkundig geholpen!

Top service en goede kleding

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. De service is top en het personeel denkt mee met wat je staat en hoe het bij elkaar past. Al met al een fijne winkel waar ze mooie kleding hebben en je goed geholpen wordt. Zeker aan te raden!

Nette winkel, deskundig en vriendelijk personeel met goede service.

Mijn broek hing niet in de winkel te Hengelo. Ondanks dat het druk was (zaterdag) werd toegezegd dat de betreffende broek maandag uit een ander filiaal zou komen en ik daarover gebeld zou worden. Ik ben maandag keurig gebeld, dat de broek binnen was. Heb hem dinsdag opgehaald en verliet na een vriendelijk aangeboden kop koffie tevreden de winkel.

Fijne en eerlijke mening van over pasvorm en styl

Na sturen van een overhemd omdat het niet fysiek beschikbaar is. Binnen 2 dagen binnen. Superservice

Goede en tijdige service en uitstekende kwaliteit

Online aangekocht. Wist welke maat ik moest hebben en dat klopte wederom. Prima online service en snelle levering. Kleding (ook huismerk) is van zeer goede kwaliteit!

Vakkundig en lekker vlot geholpen.

Moest snel een kostuum hebben en dat lukte!

Overzichtelijke winkel en fantastisch geholpen.

Het is een overzichtelijke winkel voor iedereen zijn er fantastische kleding. Je wordt door iedereen goed geholpen en de service is uitstekend. Ik kom zelf al ruim 50 jaar bij Hensen in Almelo. Goede band met het personeel en zij weten wat ik graag wil hebben. Begonnen in Zuiderstraat en daarna in de pijpenla van de Grotestraat Nu in een fantastische winkel. Proficiat.

Bestellen ,leveren en betalen gaat gewoon prima

Veel keus en geweldige ondersteuning bij de aankoop

Vriendelijke en deskundige verkoper.

Gewoon Prima

Levering goed en producten naar volledige tevredenheid

Zeer vriendelijke service

Via de website besteld en in de winkel opgehaald. Snelle service, en zeer vriendelijk winkelpersoneel!

Ik werd goed geholpen in de winkel en er was ruime keus en de prijzen zijn redelijk. Deze winkel is mijn favoriet.

Zeer klantvriendelijk

Op zoek naar een linnen overhemd werd ik adequaat en vriendelijk geholpen door een enthousiaste, kundige medewerker. Een uiterst plezierige winkelervaring. Dank!

Advies op maat

Gisteren onwijs goed geholpen, er werd actief mee gedacht en niets was te veel gevraagd.

prima service, snel geholpen

Mooie winkel met ruime keus in maten, vriendelijk, vakkundig personeel.

Fijne zaak

Koop er altijd mijn kleding Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Klantgericht, meedenkend

Vriendelijk geholpen ook door medewerker die al met klant bezig was bleek later. Goede verwijzing naar de verschillende afdelingen. En ook verschillen in de verschillende maatvoeringen van overhemden. Ben ooit nog met mijn vader in de eerste vestiging In de Langestraat in Amersfoort geweest. Nu in pand dat x maal zo groot is maar gevoel van persoonlijke aandacht.

Verbluffend vriendelijke ontvangst en dit voor onze eerste keer

De jongeman die ons ontving kende zijn vak! Ook zijn collega's waren zeer attent. En een mooie winkelbeleving er bovenop!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort