Prachtige zaak voor mannen

Moderne winkel met een ruime sortering aan mannen kleding, zowel voor vrije tijd als zakelijk

Prettige en goed geholpen

Zeer vriendelijk personeel en goed geadviseerd.

Super geholpen door Wiebo van Dijk

Juiste kleding en maat aangegeven en stijl en kleur geadviseerd

Uitstekend geholpen

Verkoopster heeft uitstekend geholpen

Slaag er altijd. Netjes geholpen. Top

Netjes geholpen met de juiste keuzes en hulp om de trouw schoenen uit een ander filiaal te krijgen.

heel goede service !

meedenken met een onverwachts probleem

Al jarenlang prima service!

Ik koop al jaren mijn kleding bij Jac Hensen. Mooie en goede kleding - die ook nog eens betaalbaar is. Je wordt bovendien goed geholpen, ook bij de webshop.

Goede spullen, iets te enthousiaste aftersales

Ik had T shirts besteld. Zeer goed maatsysteem, model klopt en zit prima. Was alleen wat vreemd dat ik de dag na bestelling al de vraag kreeg een recensie in te leveren, terwijl; de goederen pas na 5 dagen hier waren (weekend en zo meer)

Mooie bloes

Goed geregeld

Heel klantvriendelijk en behulpzaam en ze gaf ook haar eigen mening

Sfeervolle verzorgde winkel. Vriendelijk en deskundig personeel.

Sfeervolle verzorgde winkel. Vriendelijk en deskundig personeel.

Fijne winkel en webshop

Klantgericht wij komen graag shoppen, Ook online bestellen. Goede kwaliteit en service, jammer dat hij niet in Zeeland zit.

Mooie kleding, open advies en gezellig personeel.

Goed advies en men neemt de tijd voor je. Gezellig personeel met een een lekker bakje koffie.

Zeer goede adviezen bij de aankoop van 2 kostuums

Er wordt royaal de tijd genomen om een keuze te kunnen maken

Zeer Goed, behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijk personeel die de tijd nemen om de beste kwaliteit te geven aan hun klanten.

Goede online service en keuze.

Goede,vriendelijke,deskundige hulp!Aanbevelenswaardig.

Klantgericht en een prettig advies

Goed ontvangst, vlot in omgang en klantgericht. Deskundig advies en een eigen mening, zorgen ervoor dat je altijd, naar grote tevredenheid slaagt.

Zo ga je met klanten om, TOP !

Bij binnenkomst wordt je gezien en begroet. Direct kwam een vd. twee dames naar ons toe, ze zaten aan de oranje tompoes (Nederland speelde die dag) of we wilde rondkijken of dat ze kon helpen? Eet lekker de tompoes op en dan zien we u. Wij zijn met mooie en leuke kleding vertrokken en komen zeker terug.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Polo gekocht, soepele kwaliteit en lekker lang. Snelle service met leveren.

Altijd goede service en correcte medewerkers Top!

ondanks of juist het feit dat ik niet wekelijks bij Jac Hensen in de winkel sta, kan ik duidelijk het verschil zien in de mentaliteit van de medewerkers en de service bereidheid van deze medewerkers. Top goede service en zeker heel mooi assortiment kleding. Daar is altijd wel wat voor iedereen te vinden.

Zeer ervaren personeel

Ervaren personeel. Weten waar ze het over hebben en zorgen voor een perfecte pasvorm

Kwalitatief goed en altijd vriendelijk geholpen.

Doordat ik een fysieke beperking heb is het heel fijn dat er (bijna) altijd wel iemand in de winkel is die mij kent. Nog belangrijke, weet welke maat ik moet hebben zodat ik niet onnodig hoef te passen.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort