Top geholpen!

Mijn recente ervaring in het compleet vernieuwde filiaal in Dordrecht was top. Ik had last minuut een outfit nodig voor een bruiloft , maar wegens personeelstekort hadden ze die sectie dichtgelaten. Toch waren ze bereidt mij te helpen, en hoe! Prima advies, gestyled en met een mooie set huiswaarts. Ik raad iedereen Ajax Hensen aan. Dank voor alle moeite!

Perfecte verkopers

Mooie winkel waar je heel prettig en vakkundig wordt geholpen, veel keus en lekkere koffie/thee..kortom een aanrader !!!

Toppie

Erg leuk en fijn geholpen. Veel aandacht

Alles prima.

Behulpzaam en vriendelijk winkelpersoneel dat goed adviseert.

keuze genoeg, goede kwaliteit , fijne service

keuze genoeg, goede kwaliteit , fijne service

zeer goede begeleiding, tips en aanbeveling mbt kostuumpak

Aangezien dit mijn eerste keer bezoek was, en ik een maatpak nodig had met een niet alledaagse maat was bezoek aan Hensen onzeker. Daarbij werd ik goed geholpen zowel wat betreft leverancier/merk pak alswel de maat: gelukkig heb ik (twee zelfs) goede kostuums kunnen scoren die lekker zitten, goed passen en na kleine aanpassing ook redelijk snel af te halen zijn. Begeleiding vond ik professioneel, en met goed oog voor mijn smaak en details! prima dus als je redelijk snel met succes iets zoekt!

Heel goed geholpen!

Heel goed geholpen: pak, overhemd, pochet, schoenen, sokken!

Perfect geholpen

Jassen laten bezorgen in de winkel. Perfecte service

Geweldig fijn geholpen en geslaagd

Top modezaak. Mooie kleding. Geweldig geholpen.

Goed begeleid en geslaagde koop

Zie hierboven en toen mijn overhemd er niet in de goede maat was, kon hij worden opgestuurd vanuit een ander filiaal. Service hoor.

Ik ga graag naar de winkel in Zutphen, wordt er prima en vakkundig geholpen.

Perfecte pasvorm

Vriendelijk ontvangen en geholpen. In de winkel bij afhalen.

Zeer ruime keuze en bijzonder vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Ondanks een tekort aan personeel werden we snel en erg vriendelijk geholpen.

Geslaagd van niets naar maatpak

15 mei een afspraak gemaakt voor de maten Nog 2 maal terug geweest voor wat aanpassingen Vandaag alles mee genomen Ben ontzettend goed geholpen en ben zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en 'n genot om mooie kleding uit te zoeken

Inmiddels al ruim 30 bekend met de winkel Jac Hensen in Amersfoort. Het is fijn vertoeven als klant met de ontzettend fijne service van de medewerkers. Uiterst vakkundig en zeer meedenkend met de klant. Voor mij is Jac Hensen absoluut een begrip en ben enorm te spreken over het schitterende assortiment aan kleding.

vertrouwd adres

bekende mensen, die weten wat ik wil.

Gewaardeerd winkel

Goede service, vriendelijk personeel en kwaliteit producten. Ben voor de tweede keer geweest, hoop vaker deze winkel weer in te lopen. Jac Hensen is zeker aan te bevelen.

Duidelijke website

Prettige website om te bekijken wat voor kleding je kunt kopen. Snelle service en bij retouren ook duidelijke informatie verschaffing

Fijne modezaak voor heren , en goede service.

Kundig en vriendelijk geholpen

Goede service!

Hier slaag ik elke keer. Goede en vriendelijke bediening.

goede winkel, alleen niet alles op voorraad

De winkel in Doetinchem was altijd onze winkel, Helaas is het er niet meer

er vakkundig en vriendelijk geholpen

zie hierboven

Goede kwaliteit, groot aanbod.

De online winkel biedt een groot aanbod van herenkleding. Ook de kwaliteit is erg goed. De maathulpen werken prima: de herenbroek en het overhemd hoefde ik niet terug te sturen. Verder wordt de kleding snel geleverd en netjes ingepakt. Ik zal zeker vaker voor mijn man hier bestellingen doen!

prima geholpen

goede service