vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig en niet opdringerig. Prima

Laten me nooit in de steek

Bestellen gemakkelijk, Evenals betalen. Ik vind vooraf betalen bij Jan Hensen geen enkel probleem. Het vertrouwen is er.

Goed geholpen, vriendelijk personeel.

Prettig!

Nadat ik rustig had rondgekeken, werd ik prettig geholpen mijn gewenste kleding te vinden. Vlot klaar, en dat waardeer ik zeer.

Als je gewoon in de winkel komt zelden korting

Gisteren twee broeken gekocht. Bordje € 20,00 korting als je twee katoenen broeken koopt. Dat wáren twee katoenen broeken (samen € 229,90). Bij vraag naar die korting kreeg ik te horen: geldt alleen voor eigen merk.... Hetzelfde geldt voor Casa Moda overhemden (ik koop er zo'n 8 à 10 per jaar). Bij u nooit korting, dus koop ik ze voortaan maar bij Overhemd Voor Hem, Schulte, o.i.d.

Prima geholpen ook toen het mis dreigde te gaan.

Er was in eerste instantie afgesproken om een bestelde broek te passen en daarna te vermaken. Echter hij zou al vermaakt zijn als hij binnen zou komen. Dit werd als vergissing geaccepteerd van Jac Hensen en zou geen consequenties hebben voor mij. Gelukkig paste de broek en kon ik hem meenemen. Prima service.

Fijn geholpen

Goede sfeer en fijn gepast

Geweldige winkel.

Ik kom er al jaren en loop altijd met kleding de deur uit. Het advies en begeleiding van het personeel is echt goed. Ze zijn altijd vriendelijk en attent en dat is voor mij doorslaggevend om alsmaar terug te keren naar de plek waar je altijd slaagt!

Zeer goed geholpen

Vriendelijk, meedenkend, en plezierig kleding passen

Echt prettig en goed advies voor mooi passende kleding

Was in filiaal Ede en ben hier ontzettend prettig geholpen door het personeel. Namen alle tijd met passend advies. Was eerst alleen en volgende ochtend met mijn vrouw terug geweest om alles definitief en compleet te maken gezien we de week erop de kleding nodig hadden voor feest en eea nog aangepast moest worden. Maar vandaag opgehaald en super tevreden. Bedankt en dikke pluim! Graag tot ziens ..

Adequate geholpen .

Vriendelijk en behulpzaam geholpen,wat wil je nog meer !

Heel erg goed geholpen!

Zeer gijn geholpen diir Kevin in vestiging Dordrecht. Wat een fijn persoon, alle lof!

Netjes geholpen en fijne broeken

Netjes geholpen en fijne kleding. Al jaren vaste klant

Luisteren goed naar klantwensen

Naar vestiging in Amersfoort voor een leren jack, helaas niet in mijn maat aanwezig. Wel in twee andere vestigingen bleek na enig speurwerk van een wel zeer vriendelijke medewerkster. Omdat ik binnen 24 uur langdurig op vakantie zou gaan was bestellen via het internet geen optie. Dus op naar Apeldoorn waar idd mijn maat aanwezig was. Ook hier een uitermate prettig ontvangst en uitleg aangaande het onderhoud van de jas. Al met al een leuke ervaring!!

een vermaakt pak vermaakt en verknalt, maar toch met een goed eindresultaat

We hebben een week geleden best wat tijd besteed om een passend kostuum te vinden. Uiteindelijk een gevonden die met wat aanpassingen geschikt te maken was. Bij het ophalen van het vermaakte kostuum vond de verkoopster dat het toch niet klopte en zij wist ineens een beter passend pak als uitgangspunt tevoorschijn te halen, iets wat een week eerder door de andere verkoper niet gelukt was. Het resultaat is naar onze wens, maar Jac Hensen blijft zitten met een vermaakt pak dat niet meer verkocht kan worden. En het voelt aan of dat de moeite van de week ervoor voor niets is geweest. Dus ja, hoeveel sterren moet ik geven. Voor het eindresultaat 5 sterren, maar voor het resultaat van de eerste verkoopactie 1 ster. Dus maak ik er maar 3 van

Goed geslaagd dankzij spontane verkoper :-)

Had zojuist bij de concurrent een heel mooi zomers overhemd met een print van cocktailglazen gekocht. En bij jullie een mooie chino erbij gescoord. De verkoper wilde zelfs weten waar ik dat exclusieve overhemd gescoord had. Maar helaas moest ik hem uit zijn droom helpen. Ik had namelijk het laatste exemplaar;-) Graag kom ik nog eens bij jullie shoppen :-)

Fijn dat we Jac Hensen hebben

Ik koop hier vooral overhemden voor mijn man, langere lengte. Had er laatst weer 2 besteld, alleen een foutje gemaakt door een slim fit te bestellen. Echter na retour geld binnen no time terug op rekening. Toch fijn. Wel weer tevreden met overhemd waarvan ik gelukkig wel de juiste maat had besteld.

Perfecte aflevering van mijn bestelling

Bestellingen worden correct en duurzaam verpakt afgeleverd.

Goed advies zonder op te dringen

Mooie winkel , goed advies en snapt wat ik wil

Heel goed geholpen

Goed geslaagd in Amersfoort Weer prima geholpen met alles Tot de volgende keer!

Weer gekleed.

Voor een maatje meer prima winkel.

Prima hulp en advies bij aankoop jack

Netjes geïnformeerd ook over korting.

Netjes,… maar vooral ook leuk geholpen

Retour brengen van een artikel. Keurig zinder enige tegenspraak retour genomen. Maar ook gelijk een leuk en gezellig oprecht praatje.

Zoals altijd, schot in de roos

Iik had de folder gezien en heb in de winkel gepast en gekocht. Perfect geholpen Alleen jammer dat de rode loper niet uit lag ;-)

Supergoede service door ervaren medewerkster.

Ik ben erg goed geholpen door een zeer ervaren medewerkster. Zij wist mijn maten en wensen perfect in te schatten waardoor zij al veel voorwerk had kunnen verrichten hetgeen mij ook weer veel tijd en passen scheelt. Uiteindelijk geslaagd met een supermooi trouwpak en bijbehorende accessoires voor een prima prijs! Pristella, bedankt voor jouw goede adviezen, geduld en stimulans.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort