Supergoede service door ervaren medewerkster.

Ik ben erg goed geholpen door een zeer ervaren medewerkster. Zij wist mijn maten en wensen perfect in te schatten waardoor zij al veel voorwerk had kunnen verrichten hetgeen mij ook weer veel tijd en passen scheelt. Uiteindelijk geslaagd met een supermooi trouwpak en bijbehorende accessoires voor een prima prijs! Pristella, bedankt voor jouw goede adviezen, geduld en stimulans.

Alweer goed geslaagd

Kom hier al jaren. Meestal gelopen door dezelfde vakkundige verkoper. Hij is goed in koppelverkoop maar daar houd ik inmiddels rekening mee want zijn adviezen zijn ook goed.

Perfecte service, en een zeer nette winkel.

De jonge man die ons hielp heeft ons goed en kundig geholpen bij het uitzoeken van de kleding, perfecte service!

Goede uitleg waarbij je op je gemak voelt

Fijn om te zien dat er nog kledingwinkels zijn waar je goed geholpen wordt bij grotere maten

Goede service, vriendelijke bejegening

Mijn zoon zocht een kostuum. Wij werden goed geholpen en geadviseerd.

Fijne ontdekking

Voor mij als lange man (2 meter plus) is het heerlijk om in een zaak te zijn waar ze speciaal voor lange mannen een afdeling hebben met veel keuze en een ruim aanbod. Ik zocht een linnen hemd en een colbert en liep de zaak uit met 2 broeken 2 linnen hemden en een colbert. Ik werd goed geholpen. De medewerker die me hielp was de jongste en deed erg zijn best.

Prettig

Ik was in Enschede en toen ik daar binnen kwam werd ik netjes begroet, Een jongeman had alle tijd voor me en dacht met me mee. Al met al een prettige ervaring en ik zal daar zekers terug komen als ik weer in Enschede ben.

Mijn bestelling werd keur verpakt, de bezorging was te volgen via track en trace. Ik had nog geen ervaring met online aankopen bij Jac Hensen, maar de service en is net zo goed als in een van de winkels van Jac Hensen. Ik kom er graag net als mijn zonen.

Gastvrij ontvangen en heel fijn geholpen

Gastvrij en goed advies ,dus heel blij met alle kleding,prima geslaagd.

Super geholpen

Goed service en kwaliteit. Veel keus

Mooie collectie en goed advies!

Goed personeel en prachtige collectie voor alle leeftijden.

Prima voor elkaar

Goed geholpen. In 5 minuten tijd een colbert gekocht, doordat de dame in kwestie precies begreep wat we zochten

Altijd uitgebreid assortiment ook in mijn lengte maat en goede adviezen! Al jaren mijn favoriete winkel!

Hele fijne winkel!

Wij zijn perfect geholpen bij Jac Hensen in Zutphen. Prettig personeel. Zeer geduldig, behulpzaam en deskundig, maar absoluut niet opdringerig. Ook fijn om tips te krijgen om de kleding op andere manieren te combineren. Kortom.. wij komen hier zeker terug!

Perfecte service

Voor de tweede keer een pak gekocht, perfecte service door verschillende medewerkers. Snel klaar en snel tevreden, met een heerlijk bakje koffie.

Geweldige nieuwe ervaring, Voor me man kleding besteld eindelijk waar voor me geld gehad. Als je 2.08 mtr bent is het moeilijk om kwaliteits kleding te vinden. Nou deze hebben we dus gevonden bij Jac Hensen. Ook voor al je vragen kun je er terecht.

Perfect geholpen door heren die hun vak verstaan

Wij waren in Amersfoort en zijn prima geslaagd. Hier gaan we zeker vaker heen. Ben blij met mijn aankopen.

Prettig en vakkundig geholpen, waardoor we zeer goed zijn geslaagd.

Wij zijn de vorige keer zeer correct en vakkundig geholpen. (Toen hadden we een kostuum nodig i.v.m. een overlijden in de familie.) Dat was mede de reden dat we ook nu met veel vertrouwen weer terug zijn gekomen. Nu hadden wij een complete outfit nodig i.v.m het huwelijk van onze dochter. Wij zijn ook nu weer zeer prettig ontvangen, en vakkundig geholpen bij het kopen van het kostuum met toebehoren. Ook de vermaakservice is goed geregeld. Wij komen zeker terug. Goede kleding voor elke gelegenheid.

Geweldig!! goed en snel geholpen waar mannen van houden super zaak is iedereen aan te raden voor elke maat groot of klein

Klantvriendelijk en eerlijk

Eerste keer dat ik in de Jac Hensen kwam. Ik moest een blouse hebben voor een bruiloft en werd snel geholpen. Nadat ik aangegeven had wat ik nodig had kwamen er al gauw 2 exemplaren tevoorschijn. Hieruit een goed keuze weten te maken, kom zeker hier weer als ik iets nodig heb.

Heel goed advies

Enorme leuke verkoper die verstand heeft van kleding en mode

Slecht geholpen

We hadden een afspraak voor een trouwpak en moesten zelf met ideeën komen. De verkoopster, ene Eva, leek er ook geen zin in te hebben. Zij straalde weinig enthousiasme uit en veel soorten waren niet op voorraad. In plaats van met alternatieven te komen, kwam er weinig uit. Het lijkt wel alsof het lopende band werk is en de klant niet als speciaal wordt beschouwd. Je zou toch verwachten van een specialist dat er in ieder geval wat moeite voor je gedaan wordt. Heel erg jammer van een vlaggenschip als Amersfoort. Het personeel begroet je amper en je bent niet de enige die er komt, waardoor het chaotisch oogt. Erna ook heel onvriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een pak. Wij komen hier nooit meer! In plaats van dingen aanraden, werd gezegd dit mag niet op elkaar. Dit mag best op een klantvriendelijke manier. Als je er geen zin in hebt, doe dan tenminste alsof. Ik weet wel dat ik voor het uitzoeken van een trouwpak niet naar Jac Hensen refereer. Bij een andere zaak zijn we wel geslaagd en werd de tijd voor ons genomen. Zo kan het dus ook.

kwaliteit

Fijn assortiment en pasvorm. Dit keer wat basiskleding besteld van prima kwaliteit.

Super leuk geholpen

Casper heeft ons weer erg goed geholpen

Tevreden

Een prettige verkoopster, met veel geduld en prima advies

langestraat 114

3811 AK Amersfoort