Goede persoonlijke hulp en advies

Kwam voor een specifieke bruiloft outfit. Naast ruime keuze in kleur zand ook fijn persoonlijk advies van war wel en wat niet past. Ook leuk advies over polo's.

Personeel goede kennis, attent en behulpzaam

Kom altijd met een goed gevoel thuis en ze denken bij een klacht in oplossingen

Fijne kleding goede web shop.

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankopen bij Jac Hensen. Inmiddels heb ik zeven polo's gekocht. ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm. Het materiaal is van prima kwaliteit en zelfs na meerdere keren wassen blijven de polo's er goed uitzien. De kleuren (zwart en roze) vervagen na een poosje enigszins. De stof blijft echter zacht en comfortabel. De web shop van Jac Hensen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zonder overbodige poespas. Het bestelproces verloopt soepel en snel, en de levering is altijd punctueel.

Vakmensen!

Prima geholpen

Geweldig vakkundig geholpen door een collega van jullie uit een ander filiaal CHAPEAU

Vanaf binnenkomst even rustig kunnen oriënteren zonder het gevoel van een verkoper in m’n nek. Daarna onder genot van een kopje koffie een mooi kostuum met toebehoren uitgezocht! Geweldig geholpen door een van jullie medewerkers. Vakkundig met geduld en gezelligheid was het kortom een dikke 10!!!! Aanrader voor iedereen

Uitstekend geholpen. Zeer vriendelijk en vakkundig.

Zeer vriendelijke dame, uitstekend geholpen.

Fijne riem!

Ik heb heel snel precies de goede riem gevonden!

Goede service, mooie kleding

Vriendelijk geholpen bij het kopen van een pak. Alle tijd en aandacht van de verkoper.

Zeer naar tevredenheid

Stukken voldoen zeker aan de verwachtingen

Vriendelijk personeel goed geholpen

Niet niet goedkoopste, maar wel mooie kleding en zeer fijne medewerkster

Ik slag eigenlijk altijd bij JH. Wat voor mij opvalt is de medewerkster op de begane grond; kundig, heel vriendelijk en attent.

Perfecte bediening

Een perfecte bediening en de toegang via de achterdeur zodat je meteen vanuit de auto met 5 stappen in de winkel bent, en je niet eerst weer door de regen hoeft te lopen is een heel fijne luxe in Zeist. Deskundige hulp van de verkoopster is een weldadige ervaring en een garantie om terug te komen!!

Uiteindelijk goed geholpen.

Het duurde even voordat ik werd aangesproken, dit ben ik niet gewend. Uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen. En tevreden de deur uitgegaan

Fijn geholpen, goed advies

Het was erg druk in de winkel, dus we moesten even geduld hebben, maar daarna werden we fijn geholpen en kregen we goed advies. Weer helemaal geslaagd zoals al eerder ook.

Fijne winkel

Goed geholpen, vriendelijk personeel en een mooie winkel

Relaxed en op ons gemak geshopt.

Kleding uitzoeken voor vader van de bruid. Geen pakken man, maar toch een combinatie gevonden, echt passend bij hem. Verkoopster dacht, dat het lastig ging worden, maar toch wist ze de juiste combinatie te vinden.

Fijn geholpen door vriendelijk personeel

We werden fijn geholpen en er werd alles gedaan om tot een goede keuze te komen

Overzichtelijke website van Jac Hensen en een snelle levering

Eenvoudig beter

Ik ben fijn geholpen

We samen rustig door het aanbod gekeken en toen ben lk prima geslaagd

Fijne winkel met goed personeel

Gewoon een fijne winkel om naar toe re gaan mede om de grote maten en de kwaliteit

Prima geholpen!

Perfecte winkel om kleding te kopen.

erg prettig geholpen

zeer kundige verkoper, en hartstikke vriendelijk ontvangen

Uitstekend advies en kwaliteit

Plezierig advies en kleding hoge prijs/kwaliteit

Waar de mensen nog begrijpen wat passie voor het vak is.

Super geholpen door verkoper, wat een passie had deze man. Hij stopte pas toen hij het gevoel had dat alles klopte. En wat een mooi pak, zit echt als gegoten. Normaal gesproken bedank je de klant, maar ik denk dat het hier meer gepast is dat ik het personeel van Jac Hensen bedank. Wat een ervaring!

Goede en persoonlijke service!

Top service, maatwerk en meedenkend.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort