Uitstekend en ze namen voldoende tijd voor .alleen jammer geen koffie

Uitmuntend

Goede service!

Fijne winkel en uitstekende service!

Mooie zaak met Topverkoper!!

Door Cedric uitstekend geholpen, voelt feilloos aan waarnaar je op zoek bent op een leuke humorvolle manier !! Mooi ruim assortiment kleding met goede merken. Komen zeker hier weer shoppen !!.

Jac Hensen is een mooie herenkledingzaak met een ruime keuze aan kleding. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, waardoor winkelen hier voor mij een altijd prettige ervaring is. Kom hier dan ook al meer dan 20 jaar..

Super fijne winkel en Personeel

Mooi colbertje gekocht. Fijne verkoper niet opdringerig maar zeer vriendelijk en met humor geholpen. Echt een top ervaring.

Geweldig geholpen!

Was op zoek naar wat kerstkleding en ben zoals altijd weer goed geholpen en kom de feestdagen wel door.

Vriendelijk, deskundig personeel

Vriendelijk, deskundig personeel

Fijne winkel, kom zeker terug.

Fijne winkel. Vriendelijk geholpen, mooie kwaliteits kleding, ruime keuze en vooral ruime keuze in grote maten.

Leuke middag

Zeer vriendelijk en ervaren personeel

Altijd goed!

Blij met mijn cadeau verjaardag korting en zeer goed jullie vragen geen minimum besteding wat ik zeer netjes vind. Ook zijn jullie artikelen van goede kwaliteit en divers en altijd vlot geleverd. Ook in de winkel is het goed vertoeven!

Vlugge levering, goede communicatie

Vlugge levering, goede communicatie. Enige verbeterpuntje is een plaatje van je product bij het besteloverzicht zodat je snel trots kan laten zien wat je allemaal besteld hebt.

Kom er graag en als iets niet op voorraad is word er gebeld met andere filialen. Goede kwaliteit

Top kwaliteit, service!

Vriendelijke ontvangst, goede adviezen maar nog belangrijker is de zeer goede kwaliteit van de kleding, en schoenen. Kom hier al jaren!

Ruime keuze

Prima geholpen en geadviseerd

Kwaliteit voel je!

Niet over 'de schouders meekijkende' verkopers. Alleen als er een vraag komt in die richting; dan wordt je geholpen. Tijd speelt niet direct een rol. Kortom: klantgericht.

Altijd perfect geholpen

Altijd vriendelijk personeel en goed geholpen met wat ik wilde

Prima geholpen

De verkoper heeft mij prima geholpen en kwam met goede voorstellen.

Een héél fijne winkel waar de vonken vanaf vliegen.

Zij weten precies wat ik mooi vind en ook de maten weten zij bijna uit hun hoofd. Zo af en toe trakteer ik hun met een zak warme oliebollen wat uiteraard zeer word gewaardeerd. Uiteraard wordt er héél veel gelachen tijdens ons bezoek. Ga zo door heren en (dames)

Top verkoper

We werden super geholpen !

Tevreden

Altijd weer ben ik zeer tevreden over het verloop en de kwaliteit van mijn aankoop. De uitstekende kwaliteit en service zorgen er voor dat ik altijd weer bij JAC Hensen uit kom met mijn aankopen.

Goed en prettig geslaagd voor mijn Kerstaankopen!

Men had alle geduld en bleef zeer enthousiast, ook al veranderden gaandeweg mijn keuzes; chapeau! Geenszins opdringerig of dominant.

Bijzonder vriendelijke, enthousiaste verkoper.

Verkoper dacht goed mee, zocht mooie combinaties bij elkaar.

Zeer prettige ervaring

Ik heb een hekel om te passen. Maar af en toe ontkom je er niet aan. Zeker niet als je in 1 maand tijd 10 kg afvalt. De verkoper schatte mijn maat en de broek past als gegoten. Meteen maar 4 stuks gekocht. Dus zeer snel geslaagd. Een uitstekende service. Persoonlijk shoppen is nog steeds prettige als online

Snelle en eerlijke organisatie

Ik kwam gericht, er was veel keus, Ik werd niet opdringend aangesproken en ik werd echt begrepen in mijn wensen.

Vakkundige mensen

Mijn vrouw is goed geholpen er werd goed meegedacht

langestraat 114

3811 AK Amersfoort