Prima geholpen

geweldig hoe we geholpen zijn

prima geholpen

netjes geholpen

mijn maat winterjas werd keurig opgezocht

vrouwelijke verkoopster zeer goed geholpen

deed alle moeite voor de juiste broek te vinden!

Prima geslaagd

Eigen collectie met slim fit en lange maten. Een ontdekking

Uitstekend geholpen

In Ede erg goed geholpen. Veenendaal was ik eerst maar personeel kreeg op zijn kop wat wij duidelijk konden horen. Daar ben ik niet van gediend. Sowieso is Ede fijner.

Wederom perfect geholpen!

Een belangrijke reden om bij Jac Hensen te kopen is de persoonlijke service. Ook deze keer was het een prima ervaring. De kwaliteit van de kleding is ook altijd goed.

Prima winkel met dito kleding

JAC heeft grote maten, veel aanbod en de prijzen zijn redelijk.

Dit is een Fijne winkel om je kleding te kopen (vriendelijk en behulpzaam).

Ze weten precies je maat dat scheelt veel tijd in aan en uit kleden waar veel mensen een hekel aan hebben. Netjes en vriendelijk en in voor een geintje. Prettig zaken doen. Met vriendelijke groet, Henk Jonkers

Ben zeer goed geholpen

Binnen 30 minuten had ik twee mooie pakken en een overjas. Ben goed door de dames geholpen.

Weer succesvol

Weer een geslaagde aankoop gedaan en voor mij bevestigd: nergens anders kijken meteen naar Hensen gaan.

Goede ervaring, en altijd een warm welkom in de winkel!

Goede service, je wordt warm onthaald als je binnenkomt en krijgt ook de juiste adviezen. De kwaliteit van kleding is erg goed. Alleen de verzendtijden zijn wat lang.

Op je gemak!

Fantastische dame en ontspannen sfeer met gezelligheid. Helpt mee in je keuzes en geeft goed advies. Prettige shop en medewerkers! Eerste ervaring in filiaal Zeist overigens maar positief!

In een keer geslaagd

Ik ben goed geholpen in het zoeken naar truien. In een keer geslaagd. Bijzonder omdat dit al lang geleden is voor mij. Ik kom terug

Top producten en top service

Ik heb eerder 2 pakken gekocht, die zo lekker zitten dat ik er nog een wilde. Dezelfde hadden ze niet, maar binnen enkele seconden had ik op basis van m’n vorige aankoop een ander, fantastisch zittend pak aan.

Fijne winkel

Fijn geholpen door ervaren en sociaal gezellig personeel. Hangt een fijne sfeer met een lekker kopje koffie. ☕️

Goed advies en leuke combinatie

Goed advies, meedenkend en niet opdringerig. Ze wilde ons graag helpen en kwamen met verschillende suggesties om een leuke combi te maken.

In 1 keer geslaagd voor het hele najaar

Middagje zonder kids en na 2 uur helemaal klaar in deze winkel. Prima service en advies.

Fijn geholpen, je weet dat het goed zit!

De verkoopster nam de tijd, kwam met verrassend mooie kledingtips en dacht met ons mee. Zeer vriendelijk geholpen!

Alweer geslaagd bij Hensen

Wederom werd ik op zaterdagmorgen perfect geholpen door de verkoopster met het blonde kapsel. Ze weet inmiddels dat ik een hekel heb aan kleding passen en gaf me daarom de broeken zonder te passen mee. Ze heeft niet gevraagd naar de maat. Die wist ze nog van mijn vorige bezoek enkele weken geleden. Ondanks het feit dat ik te laat was om mijn verjaardagscoupon in te leveren kreeg ik toch de korting. Kortom: alweer een geslaagd bezoek aan Hensen Enschede. Ik kom zeker terug.

Ruime keus en goed geholpen

Ruime keus en goed geholpen inclusief goede actie.

Snel vlot en erg goede service

Winterjas gekocht en daarna voor mijn bedrijf overhemden geregeld uit diverse filialen

Goed geholpen.

Nette verkoper, mooie winkel. Mijn maat was niet aanwezig en is snel nagestuurd via de post. Mooi geregeld.

Ontspannen kleding uitzoeken

Jac zorgt ervoor dat je op eigen tempo tussen de kleding rekken kan browsen naar iets wat je aanspreekt. Geen gehijg in je nek… gewoon ontspannen naar kleding shoppen. Precies mijn ding…

Klantvriendelijk en prima service.

Prettig winkelen met vriendelijk personeel.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort