doeltreffend en ruimte om zelf de tijd te nemen en keuzes te maken

zie boven en ruime keuzes

Goede service met vriendelijk personeel

Bij binnenkomst werd ik al vrij snel vriendelijk aangesproken. Er loopt voldoende personeel rond. Werd adequaat geholpen en goed geadviseerd.

Mooie winkel

Mooie winkel, super vriendelijk personeel en werd keurig geholpen

Prima geholpen

Werdt goed geadviseerd

Hoge kwaliteit en goede service

Breed aanbod, waardoor je altijd wat te kiezen hebt in verschillende prijscategorien

Heel behulpzaam en meedenkend

Mevrouw was heel behulpzaam en meedenkend in styling. Zocht regelmatig maar bijpassend kleding. En was de maat er niet zocht ze die erbij en zou zo via intern regelen dat de missende bij ons thuis geleverd zal worden. Top…

Kom al enkele jaren in de winkel te Ede, altijd vriendelijk ontvangst met een kopje koffie. Goed geadviseerd als het niet in de winkel aanwezig gaan ze gelijk zoeken naar het produkt zodat je deze dan na enkele dagen kan ophalen in de winkel. Goede service .

Mooie winkel met geduldige topservice en kwaliteits kleding

Eens in lange tijd shop ik hier mijn nette kleding waar ik vervolgens jaren mee doe. Ondanks dat ik graag de aanbiedingen op zoek en geen vermogens uit geef zijn ze hier altijd geduldig, vriendelijk en behulpzaam. Zelfs toen na 2 weken thuis aantrekken bleek dat dezelfde maat van eenzelfde pasvorm echt te groot was (waarvan er 1 wel goed pastte in de winkel, de rest dus niet gepast maar gewoon zelfde maat genomen) deden ze absoluut niet moeilijk. Ze waren zelfs blij met de kennis dat dit in dezelfde serie dus ook nog kan verschillen. Kom hier graag, en slaag altijd!

Netjes beleefd en goed advies

Had een blouse besteld werd netjes geholpen en een professionele mening en voorbereid. Een winkel die voor de mens is.

Klantvriendelijk

Snelle service doet niet moeilijk met omruilen ga ik vaker bestellen en goede kwaliteit ook hun eigen merk top.

Altijd vriendelijk personeel, Altijd een goede collectie

Al jaren kom ik bij Jac Hensen om een nieuwe outfit te scoren. Iedere keer weer word ik super geholpen door uiterst vriendelijk personeel. In mijn maat, voor de langere man, is er ieder seizoen een ruime keuze. Gewoonweg super

Topkwaliteit en geweldig personeel!!!

Deskundig advies en bijzonder vriendelijke mensen die je helpen!

Schrok wel van de prijs bij het afrekenen

Het afrekenen van alleen een vest was wel even schrikken met een bedrag van bijna €200.

Doen wat ze beloven

Uitstekend en duidelijk met goede kwaliteit

Een ouderwets beleefde en aangename ervaring zoals het hoort

Ik ben uitstekend geholpen door de verkoopster deze dag in het passen en uitzoeken van hemden dassen truien en broeken. Alles met geduld en een glimlach. Goed meedenkend en klantvriendelijk geholpen.

Aardige medewerker

Een aardige medewerker die meedenkt. De koop was snel geregeld.

Uitgebreid assortiment, leuke acties en heel vriendelijk geholpen

Afgelopen vrijdag een heel geslaagde shopochtend gehad en daarbij ook nog eens vriendelijk geholpen. Dank

Prima geholpen in de winkel

Spijkerbroek die ik wilde hebben (al eerder bij jullie gekocht) voor mijn broer, gelukkig op voorraad. Super.

Uitstekende service

Wordt prettig en professioneel geholpen

Prima bediening.

Prima geadviseerd, niet op een drammerig manier maar openstaand voor mijn wensen. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

Altijd slagen bij Hensen

Ik kom al jaren bij Hensen, bijna altijd in Zeist. Ik word altijd goed geholpen, eerlijk advies, leuke suggesties, fijne service. Aanrader.

Thuiskomen

Na mijn binnenkomst kon ik even rustig rondkijken voordat de verkoper bij mij kwam. Daarna op een prettige manier geholpen.

Goede klantgerichtheid, goede bejegening, goed assortiment

ik kon er goed slagen en werd prima geholpen

al jaren een tevreden klant, maar nu heb ik wel problemen

Ben al jaren een zeer tevreden klant, Ik bestel altijd een 4 tot stuks kleding, Meestal hou ik alles, maar soms stuur ik al eens iet retour. In het verleden was dit geen probleem, maar nu ben ik al meer dan een week bezig voor een retour label te krijgen. Er zat wel een retour label bij, maar deze was zonder streepjescode, en daar ik in België woon moet de label voorzien zijn van een streepjescode. Ook heb ik al verschillende mails en meerdere malen telefonisch contact gehad maar dit heeft tot op heden niets opgeleverd. hopelijk krijg ik snel deze retour label zodat ik snel het 5de sterretje kan aanvinken

Super hulp, mooie collectie

Ik kom altijd in het filiaal van Amersfoort, waar ik altijd erg goed geholpen wordt door twee dames van middelbare leeftijd. Zij voelen perfect aan of je hulp wilt of niet en denken echt met je mee!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort