Ontspannen kleding uitzoeken

Jac zorgt ervoor dat je op eigen tempo tussen de kleding rekken kan browsen naar iets wat je aanspreekt. Geen gehijg in je nek… gewoon ontspannen naar kleding shoppen. Precies mijn ding…

Klantvriendelijk en prima service.

Prettig winkelen met vriendelijk personeel.

Geweldige klantvriendelijk zaak.

Een fijne winkel om je kleding te kopen goede kwaliteit .en vriendelijk personeel. We mogen er altijd graag naar toe gaan.

Groot assortiment en goede service

Minimaal 2x per jaar ga ik naar JH in Amersfoort. De keuze is reuze, van goede kwaliteit en het personeel is altijd even vriendelijk en zeer behulpzaam en geven ook goede adviezen en dan zowel in het positieve, maar ook indien nodig, een negatief advies.

Veel aanbod en actief verkoopteam

Mooie winkel, veel en leuk aanbod en met vriendelijk en grotendeels actief verkoopteam. Sommige opmerkingen van de verkoper waren niet helpend om mij te laten kopen. Dat vond ik jammer. Je mag als verkoper zeker open zijn, maar stroop werkt nog steeds beter dan azijn. Dus niet mee sproeien. Wel leuk kostuum gekocht!

artikel was te klein

Verders goed verpakt maar de truien waren te klein.

Meedenkers

Ik word klantvriendelijk geholpen!

aandacht voor de klant, komen met oplossingen.

perfecte service, personeel heeft aandacht voor je, luistert en komt met oplossingen, en doen aanbevelingen. erg attent.

Ik werd nu goed geholpen.

Na lange tijd werd ik nu weer door een ervaren medewerker geholpen. Hoop dat het zo blijft, want de laatste jaren zag je steeds meer personeel zonder ervaring.

Behulpzame aardige medewerkers

Door de behulpzame en aardige medewerkers ben ik snel en goed geholpen aan een nieuw overhemd met extra lange mouwen.

Je word er zeer goed en netjes geholpen En de service vind ik daar heel goed en vriendelijk personeel

Uitstekend. Service en spontaniteit altijd goed.

Gisteren heb ik aankopen gedaan bij het filiaal in Enschede en ben daar, zoals gewoonlijk, prima geholpen. Service en deskundigheid is altijd goed. Vriendelijkheid en gastvrijheid idem. ik zeg..vooral doorgaan.

Vriendelijk, behulpzaam en ruime keuze

Voor het eerst bij Jac Hensen geweest gisteren. Het was een aangename ervaring, een van de items was op lokatie niet meer op voorraad in de juiste maat. Online was er wel nog een exemplaar waarna ze aangaven deze meteen voor mij te bestellen en naar huis op te sturen.

Simpel snel en goed

Overhemden besteld. Goed keuzemenu. Simpel bestellen en snel geleverd.

Vriendelijke mensen.

Mooi en netjes. Overzichtelijk. Kwamen voor t-shirts voor m'n zoon. Daarvoor ook geslaagd. En ook maar gelijk een winterjas voor mijn zoon gekocht. Prettig geholpen.

Prima en deskundig geholpen

Verkoopster begreep goed wat we wilde en kwam met het juiste aan en was vriendelijk en klantgericht.

Ik slaag altijd, ongeacht waarvoor ik kom.

Je wordt altijd vriendelijk maar vooral professioneel geholpen. Zonder dat het opdringerig voelt. Verkoper voelt goed aan welke pasvorm het beste bij je past. Er wordt altijd nog een kopje koffie aangeboden. Kortom, echt mijn winkel

Uitstekende service

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Grote lengte bovengemiddeld voorradig

Vlot geholpen met lengtematen. Waarbij ik nog keuze had ook!

Vriendelijk en behulpzaam met een vleugje humor

Mooie kleding goed advies en nette prijzen

Mooie winkel en vriendelijk kundig personeel

Altijd welkom ook al ben je aan het orienteren.Mooie kleding ook voor grote maten!

GESLAAGD VOOR DE REDEN WAAROM IK NAAR DE ZAAK IN VEENENDAAL KWAM.

GOED GEHOLPEN DOOR DESKUNDIG PERSONEEL.

Deskundig en goed advies

Medewerkers nemen de tijd om een goed advies en begeleiding te geven

Geweldige winkel

Hier wordt je no als klant geholpen Bakje koffie Vriendelijk behulpzaam personeel Echt top

Mooie winkel, uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen door de verkoper in de winkel.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort