Mooie winkel, uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen door de verkoper in de winkel.

Ik vind het een fijne winkel

Ik werd fijn geholpen door het personeel En ze hebben veel keus bij Jac Hensen

Mijn ideale modezaak

Ik werd perfect geholpen, additionele kledingstukken werden er bij gehaald, een lekker bakje koffie en binnen de kortste keren stond ik weer buiten met een tas vol kledingstukken

goed geadviseerd

vriendelijk en goed geadviseerd

Snelle, correcte levering

De levering is volgens afspraak geleverd. Retourneren en nieuwe bestelling ivm andere maat ging goed

Super uitstekende zaak

Super zaak ik slaag er altijd bijzonder goed geholpen zeer tevreden

Kopen bij Jac Hensen is een zeer positieve en fijne ervaring!

Vriendelijke en deskundige mensen.

Prima persoonlijke begeleiding!

Persoonlijk begeleid in de keuze voor mijn outfit. Als man alleen heb ik daar behoefte. Aan.

Top verkoopster!

Altijd vaste verkoopster, neemt de tijd en weet precies mijn smaak en wat ik wel aankan en wat niet

Netjes geholpen

Was een gezellige aankoop van 2 prachtige broeken

Nette verkopers/sters in de winkel

Mag er graag winkelen wanneer ik kleding nodig heb. Deskundig personeel wanneer vragen hebt! Ze weten altijd wel een antwoord

Prettige ontvangst en hulp, geen opdringende verkopers.

Erg goed geholpen, precies mijn behoefte.

De verkoper heeft mij goed geadviseerd, was rustig en dacht goed mee. Zeker ook niet opdringerig (wat ik altijd wel fijn vind). Ook heeft de winkel een groot assortiment.

Prettig

Heel attent door medewerker geholpen bij mijn aankoop

Vriendelijke en correcte verkoper.

Mooie herenkleding, veel keus, goed advies door de vriendelijke verkoper. Het is de herenkledingzaak waar we al tientallen jaren komen.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Wij werden goed en snel geholpen. Voldoende keus. Goed begeleid in het kiezen van de juiste outfit

Fantastisch geholpen.

Trots, wat ik gekocht heb. Mooi materiaal en kleur.

Prima geholpen

Gemoedelijke sfeer en vakkundig geholpen

!

ben super tevreden

Ik wordt altijd deskundig geholpen en slaag altijd.

Interesse in de klant?

Ik ben al jaren klant bij Hensen, maar de laatste 2 recente ervaringen zijn wat minder wat betreft de service/ interesse voor de klant. Laatste keer heb ik wat overhemden gepast en gekocht zonder hulp of aandacht van een verkoper. Wilde bij de kassa afrekenen maar daar was niemand. vroeg aan medewerkster die even later voorbij liep, maar die verwees me naar een collega. Deze had ik wel iets verderop in gesprek gezien met, wat daarna bleek, een andere collega. Blijkbaar was het gesprek belangrijker dan een klant aan de balie die zijn aankoop wil afronden. Voorgaande jaren hoefde je maar in een rek te kijken en dan stond er al iemand bij je die vroeg; kan ik u helpen?

Altijd perfect

Reeds 53 jaar ervaring ( klant )en altijd perfect behandeld met passende kleding.

Gewoon goed

Prettig personeel, geen moeite teveel. Mis alleen Pia in de winkel.

Slaag altijd.

Goede keuzes, maten en kwaliteit. Nog altijd mijn favoriete (mannen-) kledingzaak, ook nu ik verhuisd ben! Kom er nog altijd. Net zoals gisteren. Groet, Tom Collignon

Goede persoonlijke aandacht

We worden altijd geweldig geholpen. Ze weten precies wat wij nodig hebben.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort