Pluspunten
vlotte levering
Pluspunten
goed telefonisch contact over late levering
Verbeterpuntenplanning, na 6 dagen nog niets ontvangen
Pluspunten
De lijst was snel geleverd
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenIk heb de afgelopen jaren zeker 20 lijsten bij dit bedrijf besteld. Ging altijd goed. De laatste twee bestellingen werden echter slordig afgehandeld. Kreeg verkeerd passe-partout geleverd. Moest vervolgens drie weken wachten op het juiste exemplaar omdat dit niet op voorraad was. Dit laatste werd mij echter niet verteld. Communicatie is een duidelijk verbeterpunt. Bij de laatste bestelling ontbrak het bevestigingsmateriaal van de lijsten. Bovendien klopte het bezorgadres niet. Wacht nu al een week op de nalevering. Het herstellen van fouten heeft kennelijk geen prioriteit.
Pluspunten
Snel en doeltreffend geleverd. Goed verpakt. Perfect in orde. Uitstekend materiaal. Niets op aan te merken.
Verbeterpunten't Is niet goedkoop. Le prix s' oublie, la qualité reste.
Pluspunten
Prima afwerking geleverde producten
Pluspunten
Snel en accuraat werk + vlotte transactie.
Pluspunten
Altijd goed verlopen tot heden
VerbeterpuntenKrijg nu voor de 2e maal deze vraag voor beoordeling. Echter mijn gedane bestelling nog steeds niet geleverd. En krijg geen respons op vragen daaromtrent. Zou graag het betaalde ontvangen.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke website / webwinkel. Nielsen aluminium frames op de millimeter nauwkeurig. Snelle levering en indien nodig een prima communicatie.
VerbeterpuntenWat mij betreft: Geen verbeterpunten Zo doorgaan.
Pluspunten
Lekker snelle levering.
VerbeterpuntenIk miste een tussen stand van zaken. Je krijgt bericht dat de bestelling is binnengekomen en vervolgens dat hij verzonden is. Ik mis een beetje een bericht wat de verwachte levertijd is. Tussen de 48 uur en 1 week vind ik een beetje te algemeen.
Communicatie i.v.m foutief levering
Pluspunten
De snelle levering was fijn.
VerbeterpuntenHet nummer voor telefonisch contact was moeilijk te vinden op de website. Ik kreeg lijst die bij het vervoer stuk was gegaan, na heel wat gezoek vond ik het telefoonnummer er kreeg wel direct iemand aan de lijn. Was duidelijk een 06 nummer en had het gevoel dat ik vooral stoorde.... Op verzoek een aantal foto's gestuurd waarop de beschadiging zichtbaar was zodat kon worden bepaald of de lijst terug moest of kon worden weggegooid. Ook de telefonische toezegging dat ik het geld retour zou ontvangen. Vooralsnog geen bericht of de lijst (die in de weg staat) retour of weg kan en ook geen geld retour. Wel een nieuwe lijst besteld, betaald en geleverd gekregen.
Pluspunten
vlotte afhandeling
Pluspunten
Prettige manier van uitzoeken van lijsten, zeker met invoegen van eigen afbeelding. Aflevering perfect op tijd, binnen het aangegeven uur. Goedkoper dan vergelijkbare bedrijven.
VerbeterpuntenBij de levering van de lijst miste ik materiaal voor bevestiging van het paneel in de lijst.
Pluspunten
Je wordt goed geadviseerd.
VerbeterpuntenOphangsystemen / haakjes waren niet handig terug te vinden op de webshop, hier was telefonische hulp bij nodig.
Pluspunten
Bestelling geplaatst en betaald. Door de vakantieperiode liep de levertijd uit. Zonder gezeur kreeg ik mijn geld prompt teruggestort. Hulde! Ik plaats zeker - na de vakantieperiode - de bestelling opnieuw.
U vraagt een beoordeling over communicatie......er is geen communicatie ! Geen idee wanneer een bestelling geleverd wordt en als er maar een deel van de bestelling geleverd wordt moet je maar afwachtten of zelf gaan vragen waar de rest blijft.....erg onzorgvuldig.