Pluspunten
Uitstekend product, vlotte levering en goed verpakt.
Pluspunten
Goede kwaliteit product
VerbeterpuntenCommunicatie over levertijd. Op de website staat 'meestal' 48 uur maar dit was beduidend langer. Leveringsaankondiging kwam pas op het laatste moment nadat ik er zelf om gevraagd had. Levertijd bij de orderbevestiging vermelden zou beter werken.
Pluspunten
Snelle en perfecte levering
VerbeterpuntenEr was geen ophangsysteem meegeleverd
Pluspunten
alles perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, degelijk en accuraat.
Pluspunten
Kwaliteit is goed. Alle punten van een goede lijst zijn aanwezig. Ik heb heel vroeger een lijstenmakerij voor jaren gehad in Californië, maar toen had wij geen metaal lijsten. Als de houten lijsten net zo goede kwaliteit is als metaal, moeten ze ook goed zijn in mijn ogen. Ook de prijs is goed, maar dat is altijd zo van internet (groter public, minder overhead).
VerbeterpuntenEr zijn een paar. - Wissellijsten Op het home pagina zal ik zelf de wissellijsten op de keuze menu verwijderen. De zelfde information is te vinden in Lijsten (wissellijsten is een keuze ook in de menu). De minder keuzen er zijn is het meer overzichtelijk. - Ik zal als dan twee keuze (eerste keuze Lijsten) een maat kiezen, daarna de lijsten menu laten zien. Wij wilt 2x lijsten van 50x40 kiezen, dan kijken alle lijsten typen/enz voor dat maat. Het deel lang voordat wij een keuze kunnen maken. - De kleur van een lijst is niet te zien vind ik. Zal een veel beter resolutie foto moeten hebben van een monster van een lijst. Dan is het beter te zien. Natuurlijk een probleem is de monitor waarbij iemand gaat een bestelling maken. In een winkel kan men alles zien en kiezen uit de haks monsteren. Dan zie je de echte kleur (ook metaal). Elke monitor kleur is anders, dus het is altijd moelijk een kleur (inclusief zilver te kiezen. Oplossing? Weet ik niet zo goed. Ik weet dat men kan een monitor eijken voor kleur, maar niet iedeereen kan dat doen. Toch denk ik dat een beter foto van de lijst zal hulpen. -Verder zover ik heb kunnen zien is het een goede site.
Pluspunten
Je kan alles precies naar wens laten maken
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
assortiment
Verbeterpuntencommunicatie, nauwkeurigheid t.a.v bestellingen foto op website die meer beloven dan je krijgt geleverd zonder dat het er bij staat (spiegels)
Pluspunten
fast service, friendly
Pluspunten
snelle reactie, vriendelijk en vakkundig
Verbeterpuntenspoedbestelling in Groningen duurt 2 dagen, ipv beloofde 1 dag
Pluspunten
De bestelling zat goed verpakt, dat is wel eens anders geweest.
Pluspunten
Actieve klantenservice.
VerbeterpuntenLeveringsgarantie.
Pluspunten
goedkoop. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntencommunicatie als een bestelling langer op zich laat wachten (maar dat is eenmalig geweest)
Pluspunten
Prettige gebruikersinterface, helder en duidelijk. Compleet assortiment.
VerbeterpuntenOnderdelen en accessoires zou duidelijker kunnen door betere afbeeldingen. Nu moet je alleen op de omschrijving afgaan en dan moet je wel al precies het onderscheid weten.
Pluspunten
Zeer goed verpakt. De lijsten zijn steeds zonder mankementen aangeleverd.
Pluspunten
Snel en vlot
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Werd goed verpakt verzonden.
VerbeterpuntenTijdens telefonisch advies werd een passe-partout aangeraden bij de te bestellen lijst voor de tekening. Dat vond ik een goed plan. De berekening van de paspartout en dus ook de totale maat van de lijst zou dan berekend worden. Bij ontvangst bleek deze niet te kloppen. Heb de tekening zonder de paspartout ingelijst. De paspartout in de papierbak kunnen gooien. Lijst is prima.
Pluspunten
Communicatie per telefoon en mail top. Ben super geholpen
VerbeterpuntenDe webshop werkte nog niet helemaal goed, en sommige punten waren onduidelijk
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Makkelijk uitzoeken en bestellen, mooie keuze en voorraad.
VerbeterpuntenSoms duurt een reactie op mails wat lang.... maar er komt antwoord en excuus :) In het begin duurde de verzending langer dan de beloofde week. Maar nu gaat het beter!
Pluspunten
Aftersales is voortreffelijk.
VerbeterpuntenDe user interface is eenvoudigweg niet goed gemaakt. Te weinig gedacht vanuit de positie van de klant.
Pluspunten
vriendelijk geholpen.
Pluspunten
mooie producten, goede en vriendelijke communicatie.kortom een zeer tevreden klant.
Pluspunten
Ga zo door. Mooie nieuwe website