Komen afspraken niet na en liegen vervolgens keihard
NEEM NÓÓIT een tweede abonnent op hetzelfde account!! We hebben al jaren 1 abonnement. En we namen op hetzelfde account een tweede abonnement, met nummerbehoud afkomstig van een pre-pay simkaart, naar een vast abo bij ben. De website EN de bevestigingen zijn waardeloos onduidelijk - dus voordat we het wisten was ons bestaande telefoonnummer overschreven.... en dat kunnen we dus NOOIT meer terugkrijgen! (kan helemaal niet omdat telefoonmaatschappijen wettelijk verplicht zijn niet meer gebruikte telefoonnummers enkele maanden in quarantaine te houden) PURE ONWIL van Ben. En ik ben helaas niet de enige, de Ben-community staat VOL met klanten die hetzelfde overkwam. Ook zakelijke klanten die hun nummer al 30 jaar hadden... werkelijk ongenadig waardeloos! groet geert van dijk
Hoi Geert. Ontzettend balen dat nummerbehoud verkeerd is gegaan en jij nu jouw vertrouwde nummer kwijt bent. Ik had dit ook graag anders gezien. Ik neem jouw feedback mee zodat wij dit in de toekomst misschien anders moeten aanpakken, bedankt! Groeten van Ben
Ging allemaal goed. Was een beetje onhandig dat ik tot eind van mijn vorige contract moest wachten om de simkaart te veranderen, maar daar kan Ben niks aan doen.
Hoi Vincent, hartelijk dank voor het plaatsen van een mooie beoordeling en welkom bij Ben! Groeten van Ben
Er wordt niet gereageerd op e-mails. Opzegging binnen de bedenktermijn wordt gewoon niet op gereageerd.
Hoi Vincent, jammer om te lezen dat er (nog) niet op jouw email is gereageerd. Ik streef ernaar om binnen 3 werkdagen jouw email te beantwoorden. Mocht je hier nog vragen over neem dan gerust contact op met mijn klantenservice via https://www.ben.nl/service Groeten van Ben
Helaas na mijn bestelling nog niets gehoord of ontvangen.
Hoi Gaby, vervelend om te lezen dat je nog niks hebt ontvangen. Ik wil graag weten waar dit allemaal fout gegaan is en zo kijken of ik je verder kan helpen om dit op een goede manier op te lossen. Zou je contact op kunnen nemen met mijn online klantenservice hiervoor? https://www.ben.nl/service Groeten van Ben
Ik heb via het annuleringformulier mij abonnement opgezegd (binnen de 14 dagen bedenktijd). Eenmaal later krijg ik een melding dat mijn abonnement actief is! Heb meteen geprobeerd BEN te bellen maar er is geen ENKEL mogelijkheid om hun te bereiken. Heb nu 4/5 keer geprobeerd te bellen en bij elkaar een uur in de wacht gestaan. Nog steeds geen oplossing. Krijg wel een mail dat ik de afkoopsom moet betalen!! Hele slechte service..
Hoi Niels! Vervelend om dit zo te lezen. Ik wil graag weten waar dit allemaal fout gegaan is en zo kijken of ik je verder kan helpen om dit op een goede manier op te lossen. Zou je contact op kunnen nemen met mijn online klantenservice hiervoor? https://www.ben.nl/service Groeten van Ben
Bij lange na niet altijd 5g bereik. Snelheden zijn ook een stuk lager dan bij vorige provider. Zou graag terug willen. Service verder wel prima.
Hoi Rik, wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met jouw abonnement. Zou je contact op kunnen nemen met mijn klantenservice via https://www.ben.nl/service/contact dan kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden. Groeten van Ben
Per abuis verkeerd abonnement afgesloten op 7 juni (was aan het kijken voor abb met telefoon) Gebeld en situatie uitgelegd maar kon niet aangepast worden
Hoi David. Ontzettend balen dat je per ongeluk een telefoon hebt besteld. Kan gebeuren! :-) Je hebt als klant 14 dagen bedenktijd. Misschien kan jij jouw bestelling nog binnen deze periode annuleren via www.ben.nl/service/annuleren Neem anders contact met ons op via www.ben.nl/service/annuleren Groeten van Ben & Fatima
Niks om op aan te merken, je word genoeg op de hoogte gehouden van elke update. Ook Sim overdracht word perfect uitgelegd. Ook een hele mooi deal bij ben gevonden.
Hoi Jens. Ik ben blij dat jij gebruik hebt kunnen maken van deze actie, top! Bedankt voor het plaatsen van een hele mooie beoordeling. Groeten van Ben & Fatima
Levering van de telefoon is door BEN uitbesteed aan externe leverancier. De inplanning vergt een hele dag thuis zijn zonder indicatie van levertijdstip. Daarnaast zijn er kosten verbonden aan de levering die niet vooraf zijn aangegeven bij het afsluiten van het contract. Super slechte service
Hoi Jovan. Bedankt voor jouw review. Tussen 8.00 uur en 18.00 uur kan je kosteloos je bestelling door onze koeriersdienst AMP groep laten leveren. Misschien is het handig om het bezorgadres gewoon te wijzigen naar je werkadres? Dan hoef je geen vrij te nemen of de hele dag thuis te blijven. Mocht jij toch nog met vragen zitten, bericht mij dan via www.ben.nl/service/contact Wij staan altijd klaar voor jou! Groeten van Ben & Fatima
Ben al jaren een zeer tevreden klant van Ben en nu ook weer met een aangepast abonnement méér MB's en minder euro's
Hoi Stef, hartelijk dank voor het plaatsen van een mooie beoordeling! Ontzettend leuk dat je langer bij ons blijft. :-) Groeten van Ben & Fatima
anders toestel nodig in verband met verlopen van ondersteuning van operatie systeem software , goed geholpen door Ben servicemedewerker om ander toestel te kiezen. Bezorgen uitbesteed aan bezorgdienst wat meer leek op een bezorgd dienst want uitgebreid systeem om levering gecontroleerd uit te voeren
Hoi Joan. Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie beoordeling! :-) Groeten van Ben & Fatima
Ik heb duidelijke informatie ontvangen omtrent mijn bestelling van een sim-only abonnement. Ik heb de overstap naar ben gemaakt vanwege de voordelen die ik krijg, welke ik bij mijn vorige provider niet had; o.a. meer MB's , supersnel 5G netwerk en kosteloos onbepert bellen en sms'en. Bij Ben ben ik ook nog eens goedkoper uit. De website van Ben is duidlijk. Ben heeft de overstap voor mij geregeld en hier duidelijke informatie over gegeven met wat ik kan verwachten. Op zondag mijn bestelling voor een sim-only gedaan, op maandag heb ik mijn nieuwe simkaart al ontvangen. Kort samengevat; een prettige ervaring. Hierom kan ik Ben zeker aanbevelen.
Hoi Emmeley. Ontzettend welkom bij de grote BEN-familie. :-) Heel veel plezier van jouw nieuwe sim only abonnement. Groeten van Ben & Fatima
Mijn telefoon heeft het vanaf het begin niet goed gedaan. Na talloze telefoontjes met steeds hetzelfde verhaal en oplossing die niet werkte, het uiteindelijk maar opgegeven. Nooit meer een telefoon via Ben, dat is in ieder geval zeker. Ik zit het abonnement uit, heb hierin geen keus blijkbaar, en kies dan wat anders.
Hoi Jeanette. Wat ontzettend vervelend dat jouw telefoon niet werkte zoals het hoort. Dat lijkt mij niet de bedoeling natuurlijk. Je kan een reparatieverzoek indienen via www.ben.nl/service/reparatie Mocht jij hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via www.ben.nl/service/contact Wij staan echt voor jou klaar! Groeten van Ben & Fatima
Overstap met nummer behoud prima geregeld en op de plaatsen waar ik kom heb ik prima bereik. Tot nu toe niks te klagen hoor! Als dat zo blijft na een jaartje weer verlengen!
Hoi Martin. Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een mooie beoordeling achter te laten. Welkom bij Ben! :-) Groeten van Ben & Fatima
Snelle afhandeling en goede en duidelijke voorwaarden.
Hoi Ed Dat is ontzettend fijn om te lezen zeg! Bedankt dat je even de tijd hebt genomen om een mooie beoordeling achter te laten. Dat waarderen wij enorm :-) De Groeten van Ben & Fatima
Makkelijk te bestellen.
Hoi Peter. Wat fijn om te lezen dat jij een bestelling bij ons hebt geplaatst. Hartelijk dank hiervoor. Ook ontzettend bedankt voor het achterlaten van een mooie beoordeling. Groeten van Ben
Snelle en zorgvuldige aflevering!
Hoi C.M. Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie beoordeling! Groeten van Ben
Nieuwe telefoon besteld via BEN samen met een abonnement verlenging. Meer dan een week moeten wachten op de levering daarvan en toen die uiteindelijk geleverd werd kon de bezorger hem niet afleveren omdat de naam van mijn ID niet exact overeen kwam met de naam op het contract. Ik wacht nu nog steeds op een nieuwe levering. Hopelijk lukt het dan wel.
Hoi Tessa. Wat fijn dat jij besloten hebt om jouw Ben abonnement te verlengen. Dankjewel daarvoor. Balen alleen dat de officiele gegevens niet overeenkwamen en hierdoor de koerier jouw telefoon niet mocht overhandigen. Neem je contact op via www.ben.nl/service/contact zodat wij jouw gegevens snel weer goed kunnen zetten? Groeten van Ben
Goede deal maar er stond direct leverbaar.. dus dan denk je 1-3 dagen.. niet langer dan een week. Erg teleurgesteld want ik ging 6 dagen na de bestelling op vakantie en kon dus mijn nieuwe telefoon niet meenemen. Als ik dit geweten had dan had ik het ergens anders besteld want de levertijd was belangrijk voor me.
Hoi Jessica. Wat spijtig om te lezen dat de telefoon niet sneller bezorgd kon worden. Sorry hiervoor. Ik hoop dat je alsnog een hele fijne vakantie hebt gehad. Groeten van Ben
Zit al jaren bij Ben. Duidelijkheid en goede prijs/ kwaliteit voor de abonnementen...
Hoi Stephanie, wat leuk dat jij al jaren bij ons bent! Laten wij er samen nog een hoop mooie jaren van maken. Groeten van Ben
Mijn ervaring is top!
Hoi Marjo. Hartelijk dank voor het plaatsen van een hele mooie beoordeling! Dat waarderen wij enorm. Groeten van Ben
Nu wachten op Telefon
Hi Nicole. Ontzettend leuk dat jij voor een Ben abonnement gekozen hebt. Ik hoop dat je snel jouw nieuwe telefoon ook in huis hebt. Alvast heel veel plezier ervan! :-) Groeten van Ben
Mijn ouders hadden allebei een abonnement bij Ben. Als nabestaande is de enige manier om contact te krijgen met Ben via telefonische klantenservice, waarvoor je heel lang moet wachten. 1 abonnement is door Ben 5 jaar laten doorlopen na overlijden. De nabestaandendesk neemt geen contact op, je kunt wel mailen maar daarop komt sporadisch een reactie en het probleem werd niet opgelost. Nu eindelijk is het abonnement gestopt en horen wij € 800 teruggeboekt te krijgen. Maar dat doet Ben niet. Uiteraard loop je dan weer tegen dezelfde muren op in het contact met Ben en kan niemand hier persoonlijk contact over opnemen. Laat staat dat we ook maar excuses krijgen van Ben. Heel teleurstellend en verdrietig
Nog gecondoleerd met het verlies Henriette. Ontzettend sorry voor al het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Dat was zeker niet de bedoeling geweest. Via dit platform kan ik het helaas niet voor jou oplossen omdat ik jouw gegevens niet heb. Ik wil jou vragen om opnieuw contact met ons op te zoeken via één van deze kanalen. www.ben.nl/service/contact Hartelijk dank alvast! Groeten van Ben
Altijd goed ervaringen met Ben. Goede service. Prima bereik. Veel opties. Nette prijzen.
Hoi Lidewij. Dat horen wij graag ;-) Hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie beoordeling. Groeten van Ben & Fatima
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag