Geweldig al meer dan 6 jaar klant

Positief. Vriendelijk. Behulpzaam Goede abbonnementen en dekking. Bij vragen word er snel gereageerd.

super!

Alles perfect geregeld en zeer duidelijk voor de klant.

Ik ben erg blij met Ben

Zeer goede ervaring zonder problemen

al heel lang bij Ben. Nooit aan gedacht om dat te veranderen.

Mijn abonnement moest veranderd worden omdat.....weet ik zelf niet. Daarna deed mijn telefoon niet helemaal wat ik voor ogen had. Een telefoontje naar Ben, met een slimme jonge dame in mijn buurt. Heb de telefoon overgedragen aan haar, zodat zij met 'n vriendelijke dame van Ben met wat aanpassingen alles binnen de kortste keren hebben opgelost. Ik super blij, want heb daar absoluut geen verstand van. Mijn dank daarvoor!

Belachelijke ervaring met AMP die het toestel levert

Helaas een hele hele slechte ervaring met hun AMP partner. Hij belt mij en vertelt dat ik naar hem moet lopen. Hij blijkt echter 400 meter verderop te staan. Eenmaal daar ben ik mn paspoort vergeten mee te nemen. Ik vertel hem dat ik die even ga halen. Ik ben op de fiets teruggekomen op de parkeerplek en zie ik hem nergens meer !!! Ik bel zijn 06 nummer weer en deze is nu geblokkeerd! Zonder iets te melden, is hij dus weggereden en zie ik later via mail dat hij mij "gemist" heeft. We hadden notabene telefonisch contact! Volgens AMP vertelde de chauffeur dat mijn adres moeilijk te vinden was en hij heeft maar 5 minuten. Heel vreemd want ik krijg altijd alles tot aan de deur bezorgd! Dat BEN.nl meld dat het voor hun overmacht is, is belachelijk. Het is jullie samenwerking en jullie staan deze werkwijze klaarblijkelijk toe. Het is duidelijk niet de eerste zeer vervelende ervaring, gezien de slechte AMP ervaringen.

is goed

Slecht

Laatst heb ik een order bij jullie gedaan, deze is door jullie geannuleerd terwijl ik nog amper wat met mijn telefoon kon. Nieuwe order kon pas een week later worden geplaatst. Daarnaast stond in een mail van jullie dat jullie binnen 5 werkdagen zelf contact met mij op zouden nemen. Dit is niet gebeurd. Al met al vind ik het erg jammer dat ik sowieso nog een jaar aan jullie vast zit.

Duidelijke informatie over aanbod en keurige afhandeling

Je krijgt duidelijke informatie over het aanbod en de keuzemogelijkheden. De informatievoorziening over het verdere verloop van de bestelling is heel volledig, de levering is snel en de bezorging professioneel en correct.

Prima overstap

Overstap ging in eerste instantie wat moeizaam, maar dat lag aan Youfone. Daarna ging het soepel.

Jammer, onvoldoende GB

Ik heb te weinig data ontvangen. 3000 ipv 4000

Prima geregeld

Overgang met nummerbehoud soep verlopen.

Ik ben heel erg tevreden

De bezorging was goed verzorgd. De telefoon bevalt heel goed.

Ik zit al jaren bij Ben, eerst altijd simonly gehad. Ideaal je kan als je wil elke maand je abonnement veranderen. Nu voor abonnement met telefoon gekozen, elke twee jaar een nieuwe telefoon is ook wel leuk. Alles online geregeld, na tweedagen de nieuwe telefoon in huis.

Gewoon goed, net als altijd.

Ik heb gewoon goede ervaringen met BEN. Alles is snel en eevoudig geregeld.

Snelle en duidelijke uitleg van installatie simkaart

Na ontvangst simkaart kreeg ik duidelijke informatie over nummerbehoud en installatie van de simkaart.

Zeer tevreden!

professioneel goed

kocht mijn abonnement bij telecombinatie in Velp (Gld). Men installeerde het account op mijn mobiel en verleende prima service.

Vlot geregeld en uitgevoerd.

Koerier was op tijd, en heel behulpzaam en vriendelijk.

Is goed

Snelle service en snel geregeld.

Nog steeds tevreden

Dit is en verleningen, ik zou niet verlengd hebben als ik niet tevreden was. Nog steeds blij meet Ben en de geleverde aanbieding.

Ik heb mijn nieuwe telefoon niet ontvangen.

Mijn telefoon is niet op de aangegeven tijd/ dag geleverd en naar herhaaldelijk mail contact met amp leggen hun de schuld bij jullie. Ik heb aangegeven bij amp dat ik zaterdag tussen 10 en 13 thuis ben om mijn telefoon alsnog te krijgen, maar daarover heb ik nog geen bevestiging gehad, dus ik ben benieuwd. Verder ben ik zeer ontevreden over de afhandeling van amp groep. Ze leggen het probleem geheel bij mij en ja met een wachtlijst van meer dan 10 minuten bij jullie en bij amp groep heb ik helaas niemand meer gesproken. Hele slechte zaak.

Vriendelijke mensen en goede service

Snel en gemakkelijk

Het viel precies goed,maandag besteld en donderdag geactiveerd.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag