Mijn eerste abonnement was Ben. Ik zit weer bij Ben. Toen had ik geen problemen ondervonden, nu tot zover ook niet.

Snel en soepel geregeld

Bestelling is snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

Goedemorgen ik ben bij de telefoon winkel in Hoogezand heel goed geholpen Telefoon gelijk klaar gemaakt alles erop gezet door hun Echt toppie ik kon hem gelijk gebruiken Hele goeie service

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Nogmaals vriendelijk geholpen

Geweldig geregeld

Geweldig geregeld

Zeer goed!

Alles precies op tijd zoals het moet.

Snelle levering & goede hulp

Enige verbeterpunt is wellicht wat meer 'begeleiding' bij het overstappen. Ik heb nu zelf contact op moeten nemen met mijn oude provider. Maar tot nu toe bevalt het Ben-netwerk me supergoed!

top!

zoals altijd bij Ben.. geen enkele negatieve ervaring mee..

Resultaat uitstekend maar proces moet net iets beter

Ik ben met nummerbehoud overgestapt van een zakelijk account naar een particulier account. Alles precies verlopen zoals afgesproken, de juiste datum, duidelijk wanneer oud account stopte en Ben account actief werd, niet zonder bereikbaarheid geweest, top dus, perect uitgevoerd. Echter, in het proces er naar toe wel enkele hic ups. In eerste instantie werd mijn aanvraag voor nummerbehoud niet door de oude provider herkend en dus geweigerd, Ben stuurde mij hier keurig een mail over en maakte een aantekening in 'mijn Ben'. Klantenservice Ben (nummer moeilijk te achterhalen) deed een nieuwe poging die wel werd geaccepteerd. Echter, in mijn Ben bleef de melding staan dan nummerbehoud niet was goedgekeurd en Ben zelf bleef mij mails sturen dat mijn verzoek om nummerbehoud was afgewezen. Diverse keren met klantenservice gebeld en evenzo veel keren de verzekering gekregen dat het in de systemen goed stond en ik het andere moest negeren, best verwarrend. Uiteindelijk werd die stelling ook in daden bewaarheid dus zorgen om niets. Tip aan Ben is om account van klant actueel te houden, blijvend te laten aansluiten op werkelijke situatie en ook mail contact op de actuele situatie te baseren.

Niet goed

De nieuwe telefoon werd donderdag bezorgd maar omdat er geen contract bij was gevoegd, nam de bezorger hem direct weer mee terug met de belofte dat vrijdag de telefoon met contract bezorgd zou worden. Dat bleek niet te kloppen en na aandringen bij de bezorgdienst kon de telefoon zondag worden bezorgd (i.p.v. dinsdag, dus bijna een week later). Weer zonder bijgevoegd contract, maar de bezorger van zondag was van mening dat dit niet nodig was en liet de telefoon achter. Ik zou Ben wel aanbevelen, maar de bezorgdienst zeker niet

Alles perfect en goed verlopen.

Bij overzetten goed en duidelijk begeleid. Vanaf begin goed devolgende stappen aangekondigd.

nu heb dienst - alles werk

klein probleempje met nummeroverdracht en had weekend en 2 dagen geen internet. de technische service was echter goed. klantenservice heeft wat aandacht nodig. geen oproepen voor service in het weekend waarom? al de rest BEN lijkt goed. Ga zo door Ik BEN.

Goed tot nu toe.

Ben eerder klant geweest en ben terug. Heb het altijd al goed ervaren.

probleemloze overgang

Overgang met nummerbehoud ging precies zoals vooraf aangekondigd; helemaal goed!

ik ben zeer tevreden

alles is goed met overzetten

Vriendelijk en goed geholpen

Super gegaan

Zonder dat ik het merkte was het al gebeurd. Geweldig.

En heel goed

Ik heb goed ervaring met ben en ik ben blij

Tot nu toe is alles zeer goed gegaan

Goede provider

Ik heb nu verlengd abonnement. Ik heb. Nu minder bel minuten en data voor meer geld. 0621142311. Beetje raar. Engbert visser

Vreemd

Bestelling (verlenging abonnement) gedaan via een andere dealer. ik heb mail gekregen van Ben dat alles goed was verlopen, helaas kwam er geen toestel. Via de dealer kreeg ik te horen dat het niet doorging omdat Ben had gezegd dat ik al een contract had afgesloten bij hun. Contact opgenomen via de chat op facebook met Ben, daar ben ik goed geholpen. Ze hebben het voor me uitgezocht en me terug gestuurd naar de dealer. Daar hebben ze het ook weer voor me uitgezocht en uiteindelijk is alles op zijn pootjes terecht gekomen. vandaag wordt het toestel geleverd. Mijn dank voor de hulp in de chat met ben.

Goed en helder...

Heel snel een seniorentelefoon voor m'n tante uitgezocht en besteld. Levering verliep goed. Met name over de veiligheidsmaatregelen bij bezorging was ik zeer te spreken. Bezorger heeft z'n eigen identificatiecode...

Snel en professioneel geregeld. Super service.

Super service. Alles duidelijk en keurig geregeld. Bedankt

Ben tevreden

Het is allemaal netjes gedaan

Soepele overgang met nummerbehoud van KPN naar Ben!

Het enigste was het verwisselen van de SIM kaart!

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag