Snel geregeld

Via de website makkelijk ingelogd.

Alles top geregeld!

Gewoon goed en snel

Tot nu toe goed.

Prettig behandeling en accuraat

vriendelijke én snelle service, alleen wordt er niet goed geluisterd

Alles ging prima alleen het activeren van de passende simkaart gaf problemen. Uiteindelijk wéér een nieuwe simkaart ontvangen en lukte de activering meteen. Nu nog het goede abonnement erbij krijgen, dat zal nog een hele klus worden. Ik wacht het af.

Klantenservice prima, website moet beter

Telefonisch iedere keer netjes en deskundig te woord gestaan. Krijg compensatie op volgende maandfactuur na versturen email. Alleen nieuw toestel aanvragen met behoud van tel nr is een ramp. Dit moet echt duidelijker omschreven worden. Had nummerbehoud aangevinkt, blijkt dit juist niet te moeten. Klacht ingediend over website Ben en AMP group betreft bezorger. Het kan niet anders dan dat veel mensen hier tegenaan lopen. Hierdoor 1e toestel retour moeten sturen, 2e toestel werd niet bezorgd door AMP group ( stonden bij de buren voor de deur ). Uiteindelijk 2e toestel goed ontvangen.

Alles correct geregeld

Alles corect geregeld en een vriendelijke klantenservice.

perfect geregeld

dik tevreden

Duidelijk en snel

Snelle e duidelijke communicatie. Alleen bij vraag lastig om telefonisch te bereiken en chat functie was daar niet toereikend in

Altijd goed bereik en goede service

Was al bij Ben en ben bij Ben gebleven. Zeer tevreden.

Heel goed en snel geholpen

Zeer fijne ervaring

Al mijn opgeslagen telefoonnummers ben ik kwijt

Vervelend is ook dat de pincode steeds gevraagd wordt

Positief

Het is snel gegaan, duidelijke uitleg

Moet de eerste nieuwe factuur nog zien.

Kan nu nog niets zeggen.

Vriendelijke deskundige service en flexibel gebruiksgemak

Flexibel en gemakkelijke bereikbaarheid van service

Eenvoudig en snel een prima Sim Only afgesloten!

Heel tevreden over het SimOnly abonnement!

Goed en snel geregeld

Verlenging van abbo bij Ben binnen 1 dag geregeld.Mooie aanbieding van 2 jarig abbo met Samsung s20fe.

Alles goed verlopen!!

BEN blij dat het vlekkeloos is verlopen

De eerste ervaring is gewoon prima

Soepele overstap

Alles prima geregeld met de overstap van Simyo naar Ben. Inclusief nummerbehoud.

Goed en op tijd geregeld!

Prima, zoals verwacht.

Telefoon nog steeds niet binnen…

Ondanks de belofte op de website is de telefoon (wat een verjaardagskado was voor jarige dochter) nog steeds niet binnen… Abonnement blijkt al we geactiveerd. Maar ja, daar kan je niks mee zonder telefoon…

Vlot en correct

Ik kreeg passende aanbiedingen, die me snel konden laten besluiten. De service van het overzetten van gegevens ging prima en vlot.

Ben sim-only met nummerbehoud. Ben SUPER tevreden.

Er is niets dat onduidelijk was en de overgang van KPN naar BEN is vlekkeloos gegaan. Ik ben dik tevreden en kan Ben alleen maar aanbevelen. Toppertjes!!

Goed totnutoe

Ik ben pas kort geleden van provider veranderd ,omdat ik wat meer mogelijkheden wilde ,maar heb daar totnutoe nog niet echt gebruik van gemaakt, maar de verandering is snel verlopen en tot dusver geen problemen ,ergo tevreden met Ben en ga nog wat meer proberen t.z.t . Vriendelijke groet ,C.A, van Herp

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag